分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型吉林省吉林市第二中学2020-2021学年高二下学期期中考试英语试卷 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444947
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:101.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    吉林省吉林市第二中学2020-2021学年高二下学期期中考试英语试卷 WORD版含解析 吉林省 吉林市 第二 中学 2020 2021 学年 下学 期中考试 英语 试卷 WORD 解析
    资源描述:

    1、吉林二中2020-2021学年度下学期期中考试高二下学期期中试卷第卷说明:1、本试卷分第I试卷(选择题)和第II卷(非选择题)两部分;2、满分150分,考试时间 120分钟。一、听力(共20题,每题1.5分,共30分)1. What will the woman do this afternoon?A.Do some exercise. B.Go shopping. C.Wash her clothes.2. Why does the woman call the man?A .To cancel a flight. B.To make an apology. C. To put off a

    2、meeting.3. How much more does David need for the car?A.$ 5,000. B.$20,000. C.$25,000.4. What is Jane doing?A.Planning a tour. B.Calling her father. C.Asking for leave.5 . How does the man feel?A.Tied. B.Dizzy. C. Thirsty.听第6段材料,回答第6、7题。6. What does Jack want to do?A. Watch TV. B. Play outside. C. Go

    3、 to the zoo.7. Where does the conversation probably take place?A. At home. B. In a cinema. C. In a supermarket.听第7段材料,回答第8至10题。8. What does Richard do?A. Hes a newsman. B. Hes a manager. C. Hes a researcher.9. Where is Richard going next week?A. Birmingham. B. Mexico City. C. Shanghai.10. What will

    4、the speakers do tomorrow?A. Eat out together. B. Visit a university. C. See Professor Hayes.听第8段材料,回答第11至13题。11. What is the probable relationship between the speakers?A. School friends. B. Teacher and student. C. Librarian and library user.12. Why does Jim suggest Mary buy the book?A. Its sold at a

    5、 discount price. B. Its important for her study.C. Its written by Professor Lee.13. What will Jim do for Mary?A. Share his book with her. B. Lend her some money. C. Ask Henry for help.听第9段材料,回答第14至16题。14. Where does Stella live?A. In Memphis B. In Boston C. In St Louis15. What would Peter and his fa

    6、mily like to do on Beale Street?A.Visit a museum B. Listen to music C. Have dinner16. What kind of hotel does Peter prefer?A big one B. A quiet one C.A modern one听第10段材料,回答第17至20题。17 . How many lab sessions will the students have every week?A. One B. Two C. Three18. What are the students allowed to

    7、wear in the lab ?A.Long scarves B.Loose clothes C.Tennis shoes19. Why should the students avoid mixing liquid with paper?A. It may cause a fire B.It may create waste C. It may produce pollution20. What does the speaker mainly talk about?A.Grades the student will receiveB.Rules the students should fo

    8、llowC. Experiments the students will do.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15题:每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWalk Through HistoryIts no surprise to anyone whos been to Charleston that it is among the best US cities to visit. “It can feel like youre in a dream sometimes, like youve stepped back

    9、 200 years,” says Brian Sim ms, the owner of Charleston Sole Tours. These are Simmss must-sees.African-American Heritage Tour“People dont realize how much African culture is here.” says Sim ms. He recommends learning about the African-American heritage that shaped the city, region and country to ful

    10、ly understand Charleston.Gullah Tours offers a two-hour bus tour for $ Battery and White Point GardensA large public park and garden with walking paths and artifacts all shaded by beautiful trees.Free admission. Simms provides two- hour guided tours for $10 to $20. Middleton PlaceMiddleton Place is

    11、a historic plantation with vivid exhibits and a working table It provides an all-around view of what was going on with the history of the families that ran the plantation.$ 28 / adult; $ 15 / student 14 and older; $ 10 / child 6-13; free / under age 6. www.middleton place.orgFort Summer National Mon

    12、umentMarking the site where the first shots of the Civil War were fired, this historic place includes several sites around Charleston Harbor and an education center at Gadsdens Wharf. The best time of year to visit is springwhen the azaleas are floweringor fall.Admission is free. Boat ride is $ 19.5

    13、 / adult $ 12 / child. www.nps.gov/fosu1. If you like walking under the shade of trees,which is the best place for you to go?A. Fort Sumter National MonumentB. Middleton PlaceC. Battery and White Point GardensD. African-American Heritage Tour2. How much should a couple with a daughter of 16 and a so

    14、n of 7 pay for a tour around Middleton Place?A. $71B. $81C. $56D. $913. Which sentence is true according to the passage?A. Spring is the only best season to visit Fort Sumter National Monument.B. All the people must pay money if they want to visit Middleton Place.C. You can learn American cultures i

    15、nfluence on Africa when visiting African-American Heritage Tour.D. All the four tours dont offer free admission.【答案】1. C 2. B 3. D【解析】【分析】这是一篇应用文。文章主要介绍了四项旅行活动的情况,包括活动特色、票价等信息。【1题详解】细节理解题。根据Battery and White Point Gardens部分中“A large public park and garden with walking paths and artifacts all shaded

    16、by beautiful trees.(一个大型的公园和花园,有人行道和工艺品,都被美丽的树木遮荫)”可知,如果你喜欢在树荫下散步,Battery and White Point Gardens是最好去处。故选C。【2题详解】细节理解题。根据Middleton Place部分中“$ 28 / adult; $ 15 / student 14 and older; $ 10 / child 6-13; free / under age 6.( 成人28美元;14岁及以上学生15美元;6-13岁儿童10美元;六岁以下免费)”可知,一对夫妇带着一个16岁的女儿和一个7岁的儿子游览米德尔顿广场要花28

    17、+28+15+10=81美元。故选B。【3题详解】细节理解题。根据African-American Heritage Tour部分中“Gullah Tours offers a two-hour bus tour for $ 18.( Gullah Tours提供两小时巴士游,收费18美元)”;Battery and White Point Gardens部分中“Free admission.(免费入场券)”;Middleton Place部分中“$ 28 / adult; $ 15 / student 14 and older; $ 10 / child 6-13; free / under

    18、 age 6.( 成人28美元;14岁及以上学生15美元;6-13岁儿童10美元;六岁以下免费)”以及Fort Summer National Monument部分中“Admission is free.(入场券免费)”可知,D选项“并不是所有的旅行都是免费入场的”正确。故选D。BGood manners are always good manners. Thats what I thought until I married Alexander, who is Russian.When I first met Alexander and he said to me in Russian, “

    19、Nalei mnye chaipour me some tea”, I got angry and answered, “Pour it yourself.” Translated into English, without a “Could you.?” or a “please”, it sounded really rude to me. But in Russian it was fineyou dont have to add any polite words.However, when I took Alexander home to meet my parents in the

    20、UK, I had to give him a good lesson about pleases and thank you (which he thought were completely unnecessary), and to teach him to say sorry if someone happened to step on his toes, and to smile, smile, smile.Another thing that Alexander just couldnt understand was why people say things like “Would

    21、 you mind passing me the salt, please?” He said, “Its only the salt, for Gods sake! What do you say in English if you want a real favour?”He also watched in amazement when, at a dinner party in England, we swallowed some really disgusting food and I said, “Mmmm.delicious.” In Russia, people are much

    22、 more direct. The first time Alexanders mother came to our house for dinner in Moscow, she told me that my soup needed more flavouring. Afterwards, when we argued about it, my husband said, “Do you prefer your dinner guests to lie?”Alexander complained that in England he felt like an idiot because i

    23、n Russia if you smile all the time people think you are mad. In fact, this is exactly what my husbands friends thought of me the first time I went to Russia because I smiled at everyone, and always said “please” and “thank you” in Russian.At home we now have an agreement. If were speaking Russian, h

    24、e can say “Pour me some tea”, and just make a noise like a grunt (咕哝声) when I give it to him. But when were speaking English, he has to add a “please”, a “thank you”, and a smile.4. What can we know from what Alexander said?A. He didnt think politeness was necessary.B He didnt like the writers polit

    25、eness.C. He wasnt used to the English politeness.D. He wasnt willing to have good manners.5. What did Alexanders friends think of the author when they first met her?A. She was noble.B. She was strange.C. She was lovely.D. She was impolite.6. What can we tell from their agreement?A. They respect each

    26、 other.B. They change a lot for each other.C. They learn from each other.D. They fail to fit in with each other.7. What topic is the text mainly about?A. Good manners.B. Human relations.C. Culture shock.D. Mixed marriages.【答案】4. C 5. B 6. A 7. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了作者和丈夫分别来自英国和俄国,由于文化背景的不同导致的语言习惯上的差

    27、异。【4题详解】推理判断题。根据第二段“When I first met Alexander and he said to me in Russian, “Nalei mnye chaipour me some tea”, I got angry and answered, “Pour it yourself.” Translated into English, without a “Could you.?” or a “please”, it sounded really rude to me. But in Russian it was fineyou dont have to add a

    28、ny polite words.”(当我第一次见到亚历山大时,他用俄语对我说:“Nalei mnye chai给我倒点茶”,我很生气,回答说:“你自己倒吧。”翻译成英语,没有“你能吗?”或“请”两个字,对我来说这听起来真的很粗鲁。但在俄语中,你不需要添加任何礼貌的词语就可以了。)和第四段内容“Another thing that Alexander just couldnt understand was why people say things like “Would you mind passing me the salt, please?” He said, “Its only the

    29、salt, for Gods sake! What do you say in English if you want a real favour?”(亚历山大不明白的另一件事是,为什么人们会说“请你把盐递给我好吗?”他说,“看在上帝的份上,这只是盐!如果你真的想得到帮助,你用英语怎么说?”)可知,从亚历山大的话中我们可以得知,在俄语中某些场合,有时你不需要添加任何礼貌的词语,所以他对英式礼貌并不适应,他认为说“请你把盐递给我好吗?”这样的话是过分礼貌了,如果你真的想得到帮助时,你用英语要怎么说呢?由此可推断出,从亚历山大的话中我们能知道他不习惯英国人的礼貌。故选C项。【5题详解】推理判断题。

    30、根据倒数第二段内容“Alexander complained that in England he felt like an idiot because in Russia if you smile all the time people think you are mad. In fact, this is exactly what my husbands friends thought of me the first time I went to Russia because I smiled at everyone, and always said “please” and “thank

    31、 you” in Russian.”(亚历山大抱怨说,在英国他觉得自己像个白痴,因为在俄罗斯,如果你一直微笑,人们会认为你疯了。事实上,这正是我第一次去俄罗斯时我丈夫的朋友们对我的看法,因为我对每个人都微笑,总是用俄语说“请”和“谢谢”。)可知,在俄罗斯,如果你一直微笑,人们会认为你疯了,因为俄罗斯人并不会这样做,而作者第一次去俄罗斯时就是这样做的,她对每个人都微笑,总是用俄语说“请”和“谢谢”,由此可推断出,亚历山大的朋友们第一次见到作者时认为她很奇怪。故选B项。【6题详解】推理判断题。根据最后一段内容“At home we now have an agreement. If were sp

    32、eaking Russian, he can say “Pour me some tea”, and just make a noise like a grunt (咕哝声) when I give it to him. But when were speaking English, he has to add a “please”, a “thank you”, and a smile.”(在家,我们现在达成了协议。如果我们说俄语,他会说“给我倒点茶”,我给他倒茶时,他会发出咕哝声。但是当我们说英语的时候,他必须加上一个“请”,一个“谢谢”和一个微笑。)可知,作者和丈夫达成了协议,说俄语时语

    33、言可以直接一些,但说英语时一定要礼貌一些,通过这个协议的内容可知,他们是尊重彼此的文化的,由此可推断出,我们能从他们的协议中看出他们互相尊重。故选A项。【7题详解】主旨大意题。通读文章,结合倒数第二段内容“Alexander complained that in England he felt like an idiot because in Russia if you smile all the time people think you are mad.”(亚历山大抱怨说,在英国他觉得自己像个白痴,因为在俄罗斯,如果你一直微笑,人们会认为你疯了。)可知,文章主要介绍作者在和丈夫结婚后,发现

    34、了英式语言中的礼貌不同于俄语中的直接,体验到了由于文化不同带来的语言习惯上的差异,“Culture shock”意为“文化冲击。”能够概括文章讲述的话题。故选C项。CMy violin is like a soul mate that whispers words of wisdom to me. Together, weve gone through both tears and happiness.About 12 years ago, I made acquaintance with it following an order from my mom. Many hours of bor

    35、edom were spent practicing it. And to make things worse, the disappointment in my teachers eyes as I played the wrong notes was like an invisible hammer, striking on my heart. One day, I finally decided: I hate it!By chance, things changed when I was seven. I was at home lying on the sofa, wondering

    36、 how those famous violinists dealt with this terrible dilemma. I searched online for the E-minor Concerto, a well-known violin work by German composer Felix Mendelssohn, and listened to it.A beautiful and mysterious sound came from the violin as the bow moved across it. It was like the music slid ov

    37、er the flowers, rose up, and started to fill the air. The violins voice woke up the sun, made the trees green, and freshened the air. As the music changed, the sky turned back to gray. A gloomy shade covered the grass as all the sunshine disappeared. I could hear children crying and men shouting. It

    38、 was like an invisible claw had grabbed my heart tightly, making it unable to beat.That glorious day set off my passion and interest in violin I grabbed mine and never let it go. Before the memories faded, I stared at my instrument. Without hesitating, I picked it up, rosined (用松香擦) the bow, and beg

    39、an to play. Peace filled my heart.My violin has been by my side for 12 years. When I feel happy, an energetic tune makes it even better; when Im deep in sorrow, a peaceful tune washes it away, when Im walking on air, feeling especially pleased with my achievements, solemn (庄严的) tunes calm me down. G

    40、radually, it has become a part of my life.My violin, shall I compare you to a summers day?8. What further contributed to the authors dislike of violin-playing?A. Orders from mum.B. Disappointment in the teachers eyes.C. Loss of passion for violin.D. Boredom of practice.9. What can be inferred from P

    41、aragraph 4?A. The authors feeling was continuously influenced by the music.B. The weather actually changed because of the tune.C. The sudden change made the authors heart unable to beat.D. The scenery outside the room was quite attractive.10 Why did the author pick up the violin again?A. The invisib

    42、le hammer and claw are gone.B. The beautiful imagination changed his attitude.C. A famous tune aroused his interest and passion.D. He was crazy about Felix Mendelssohns works.11. Which of the following can be the best title for the text?A. Deep love for musicB. My dislike and like of violinC. An ins

    43、piring violinD. Musical soul mateviolin【答案】8. B 9. A 10. C 11. D【解析】【分析】本文是一篇记叙文,作者讲述了自己小时候被妈妈要求学小提琴,后来由于无聊和失望而放弃,无意中因为一首名曲又有了学习的热情,一直坚持了12年到现在,小提琴已经成了生活的一部分,成了作者的灵魂伴侣。【8题详解】细节理解题。根据第二段中的And to make things worse, the disappointment in my teachers eyes as I played the wrong notes was like an invisibl

    44、e(隐形的) hammer, striking on my heart.(更糟糕的是,当我弹错音符时,老师眼中的失望就像一把无形的锤子,敲打着我的心)可知,当作者演奏错误时老师失望的眼神加剧了作者对小提琴的不喜欢,故选B。【9题详解】推理判断题。通过第四段中的It was like the music slid over the flowers, rose up, and started to fill the air. The violins voice woke up the sun, made the trees green, and freshened the air. As the

    45、music changed, the sky turned back to gray.(它就像音乐滑过花朵,上升,并开始充满空气。小提琴的声音唤醒了太阳,使树木变绿,使空气清新。随着音乐的变化,天空又变成了灰色)可知,这些对优美琴声的描写,表现了琴声对人心情的影响,人的心情会随着音乐而变化。由此判断出作者的感受不断受到音乐的影响。故选A。【10题详解】推理判断题。根据第三段中的I searched online for the E-minor Concerto, a well-known violin work by German composer Felix Mendelssohn, and

    46、 listened to it.(我在网上搜索了德国作曲家门德尔松的著名小提琴作品E小调协奏曲,并听了它)和第五段中的That glorious day set off my passion and interest in violin - I grabbed mine and never let it go.(那辉煌的一天点燃了我对小提琴的热情和兴趣我紧紧抓住我的激情,永不放弃)可知,Felix Mendelssohn的E-minor Concerto这首名曲让作者对小提琴又有了兴趣和热情,故选C。【11题详解】主旨大意题。根据第一段My violin is like a soul mate

    47、 that whispers words of wisdom to me. Together, weve gone through both tears and happiness.可知我的小提琴就像一个灵魂伴侣,向我低语着智慧的话语。我们一起经历了泪水和幸福。结合文章中作者讲述了自己小时候被妈妈要求学小提琴,后来由于无聊和失望而放弃,无意中因为一首名曲又有了学习的热情,一直坚持了12年到现在,小提琴已经成为了生活的一部分,成了灵魂伴侣。由此可知D选项“音乐心灵伴侣小提琴”概括了全文意思,又能吸引读者,适合作为标题。故选D。DJust one in five workers use their

    48、 lunch break to actually eat every day-with most using the time to catch up on personal things and play social media instead. A study of 2,000 UK professionals found 79% will have their food as they work, so they can use their “lunch” to do other things. Watching YouTube videos, walking the dog and

    49、playing with apps on their phones are also among some of the ways people spend their lunch break.The study, conducted by Samsung KX, is designed to inspire people to reclaim their lunch breaks. “We all need to make time for ourselves and our research has shown how few really are,”said Tanya Weller,

    50、director of Samsung Showcase KX. “Its easy to get caught up in a piece of work, but people arent even giving themselves a moment to eatlet alone do anything else.”According to the study, approximately 40% of respondents would like more time to pursue hobbies and interests during their lunch break, a

    51、s they feel work has completely taken over. But 67% will frequently skip their meal altogether, with the average person only managing to take a proper break from their work three days a week.But 37% said they dont know what to do with their time, so they just dont bother to take a lunch break. It al

    52、so showed that 43% will usually spend their allocated break time at their desk, with just a fifth stepping away to rest on the sofa. As a result, around 70% confessed to checking work emails or taking calls during their lunch time, rather than enjoying themselves. Participants said they would prefer

    53、 to spend their downtime watching episodes of their favourite TV shows, playing computer games or even getting creative by painting, drawing or making music on a device.12. What will most of people during their work do ?A. Eat food.B. Watch videos.C. Check the email.D. Download some apps.13. What do

    54、es the underlined word “reclaim” mean in the second paragraph?A. Make fun of.B. Make use of.C. Come up with.D. Keep up with.14. Why do some people develop their hobbies during their lunch break?A. They feel their life is fully occupied.B. They find their good jobs in their free time.C. They expect t

    55、o have no more time to have lunch.D. They think their work is too tiring to go out to play.15 Why are some people unwilling to take a lunch break?A. They have fun.B. Theyre fond of working.C. They send emails.D. They dont know what to do.【答案】12. A 13. B 14. A 15. D【解析】【分析】本文是一篇说明文。主要阐述了多数人英国人午休时间不吃午

    56、饭的调查。【12题详解】细节理解题。根据文章第一段“A study of 2,000 UK professionals found 79% will have their food as they work, so they can use their “lunch” to do other things.(一项针对2000名英国职场人士的研究发现,79%的人会在工作的同时吃饭,这样他们就可以利用“午餐”来做其他事情。)”可知,大多数人是在工作时吃饭,故选A。【13题详解】词义猜测题。根据第二段“The study, conducted by Samsung KX, is designed t

    57、o inspire people to reclaim their lunch breaks.(这项由三星KX公司(Samsung KX)开展的研究旨在鼓励人们reclaim午休时间)”和下文“We all need to make time for ourselves and our research has shown how few really are”(我们都需要为自己留出时间,而我们的研究表明,很少有人这样)可知,三星KX委托开展的这项研究旨在启发人们为自己流出时间,即重拾(再利用)午休时间。由此可知reclaim意为“再利用”与make use of同义。故选B。【14题详解】细

    58、节理解题。根据第三段“According to the study, approximately 40% of respondents would like more time to pursue hobbies and interests during their lunch break, as they feel work has completely taken over.(根据这项研究,大约40%的受访者希望在午休时间有更多时间从事兴趣爱好,因为他们觉得工作已经完全占据了他们的时间。)”可知,人们午休时发展自己的兴趣爱好,因为他们觉得自己的生活完全被工作占据。故选A。【15题详解】细节

    59、理解题。根据最后一段“But 37% said they dont know what to do with their time, so they just dont bother to take a lunch break.(但37%的人表示,他们不知道如何利用自己的时间,所以他们干脆不去午休了。)”可知,一些人由于午休时间不知道该干什么,所以他们干脆就不午休了。故选D。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A Plastic Ocean is a film to make you think. Thin

    60、k, and then act. We need o take action on our dependence on plastic. Weve been producing plastic in huge quantities. Drinking bottles shopping bags and even clothes are made with plastic. _16_ What happens to all the rest? This is the question the film A Plastic Ocean answers.The film begins as a jo

    61、urney t0 film the largest animal on the planet, the blue whale. But during the journey the filmmakers make the shocking discovery of a huge, thick layer of plastic floating in the Indian Ocean._17_ In total, they visited 20 locations around the world during the four years to make the film.In the fil

    62、m there are beautiful shots of the seas and marine life. _18_ We see how marine species are being killed by all the plastic we are dumping in the ocean. The message about our use of plastic is painfully obvious._19_ In the second half, the filmmakers look at what we can do to deal with the problem.T

    63、hey present short-term and long-term solutions. These include avoiding plastic containers and recycle as much as you can. The filmmakers also stress the need for governments to work more on recycling programmes.We make a shocking amount of plastic. Over 300 million tons of plastic are produced every

    64、 year, and at least 8 million of those are dumped into the oceans. The results are disastrous, but it isnt too late to change._20_A. These are contrasted with dumps of plastic rubbish.B. This causes them to travel around the world to look at other affected areas.C. Once youve seen the film, youll re

    65、alize it is time to do our part.D. It has raised public concern all over the world.E. We live in a world full of plastic, and only a small amount is recycled.F. But the film doesnt only present the negative side.G. In conclusion we only have one earth to live on.【答案】16. E 17. B 18. A 19. F 20. C【解析】

    66、【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了电影塑料海洋的制作核反应的塑料污染问题,告诉我们应该提高环保意识,改变现状。【16题详解】上文“Weve been producing plastic in huge quantities. Drinking bottles shopping bags and even clothes are made with plastic.”(我们一直在大量生产塑料。饮料瓶、购物袋甚至衣服都是用塑料做的。)说明我们在制造大量的塑料,生活在一个充满塑料的世界,再结合下文“What happens to all the rest? This is the questio

    67、n the film A Plastic Ocean answers.”(剩下的怎么办?这就是电影塑料海洋回答的问题。)可知,设空出承上启下,讲我们生活在充满塑料的世界,以及塑料的去处。E项“我们生活在一个充满塑料的世界,只有一部分被回收”,符合题意。故选E项。【17题详解】上文“ But during the journey the filmmakers make the shocking discovery of a huge, thick layer of plastic floating in the Indian Ocean.”(但在旅途中,电影制作人发现印度洋上令人震惊地漂浮着一层

    68、巨大而厚的塑料。)说明在印度洋上发现了大量的塑料垃圾,下文“In total, they visited 20 locations around the world during the four years to make the film.”(在拍摄这部电影的四年时间里,他们一共访问了世界上20个地方。)说明他们访问了很多地方的受污染地区,设空出呈上启下,说明在在印度洋上发现的大量塑料垃圾促使他们到世界各地去观察其他受影响地区。故选B项。【18题详解】上文“In the film there are beautiful shots of the seas and marine life.”

    69、(影片中有海洋和海洋生物的美丽镜头。),下文“We see how marine species are being killed by all the plastic we are dumping in the ocean. ”(我们看到海洋生物是如何被倾倒在海洋中的塑料所杀死的。)可知,前后内容“美好的景色与倒进海里的垃圾”形成鲜明对比,符合语境,A项中的These代指上文提到的美丽镜头。故选A项。【19题详解】上文“We see how marine species are being killed by all the plastic we are dumping in the oce

    70、an. The message about our use of plastic is painfully obvious.”(我们看到海洋生物是如何被倾倒在海洋中的塑料所杀死的。关于我们使用塑料的信息显而易见。)说明这部电影展现出了大量的垃圾倒进海里的消极一面,下文“In the second half, the filmmakers look at what we can do to deal with the problem.”(在第二部分,电影制作人将着眼于我们能做些什么来处理这个问题。)说明这部电影不仅展示了消极的方面,还展示了如何解决问题。F项“这部电影不仅呈现了消极的一面”符合语

    71、境。故选F项。【20题详解】上文“We make a shocking amount of plastic. Over 300 million tons of plastic are produced every year, and at least 8 million of those are dumped into the oceans. The results are disastrous, but it isnt too late to change.”(我们生产的塑料数量惊人。每年生产的塑料超过3亿吨,其中至少有800万吨被倾倒进海洋。结果是灾难性的,但现在改变还为时不晚。)说明我们

    72、制造了太多的塑料垃圾,结果将是灾难性的,但改变为时未晚。由此可推知,在看过这部电影后,我们会意识到是时候发挥自己的作用了。C项“一旦你看过这部电影,你就会意识到是时候做我们的工作了”符合意境。故选C项。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I was ready to pay for my bananas at the grocery one night, when fear seized me. My wallet was gone. I co

    73、uld only have left it on the G9 bus, which was now speeding in the dark to some _21_ station.The _22_ moment was quickly followed by mental math. How much time and money would it cost to replace the _23_ of that little wallet? The credit cards, the drivers license, the cash, all lost to the bus.Two

    74、hours later, back at my house, I heard a knock on the door. My husband _24_ it while I was on the phone in the dining room. “Does Jennifer live here?” I heard a lady say. In my husbands hand was my wallet, with not a penny _25_. She left before I could _26_ make it to the door to offer my thanks.Aft

    75、er sharing the story online, I heard from someone, who _27_ the lady as Erin Smith. Without _28_, I called to thank her. She said she _29_ my wallet on a bus seat. She _30_ that going to a strangers house was a _31_ move, but she decided to take the chance. “If I were in that _32_, I would want some

    76、one to try to find me,” she said.This one stranger responded beautifully to my small _33_, but she actually wasnt the only one. Right after Erin _34_ my wallet on the bus, she posted a picture of my drivers license to an online forum(论坛), trying to see _35_ anyone knew me. No sooner did she leave my

    77、 doorstep than I had emails from two women whose kids go to my sons nursery and who recognized my face. Ive never _36_ words with those moms beyond small talk, but they wanted to help. I read that people are more divided than ever, but thats not how the people I _37_ tend to act._38_, I feel blessed

    78、 someone had wanted to help a stranger. Erin had gone _39_ what almost anyone would have done, finding my house on a bitterly cold night, and for that I was extremely _40_.21. A. accessibleB. hiddenC. unknownD. convenient22. A. face-savingB. brain-washingC. eye-catchingD. heart-stopping23. A. partsB

    79、. contentsC. detailsD. ingredients24. A. ignoredB. answeredC. examinedD. interrupted25. A. missingB. returnedC. remainingD. abandoned26. A. stillB. everC. yetD. even27. A. selectedB. appointedC. identifiedD. defined28. A. delayB. alarmC. regretD. invitation29. A. movedB. placedC. openedD. spotted30.

    80、 A. disagreedB. complainedC. calculatedD. recommended31. A. selflessB. riskyC. slowD. personal32. A. siteB. directionC. situationD. atmosphere33. A. crisisB. dangerC. threatD. failure34. A. got rid ofB. made use ofC. had control ofD. took possession of35. A. ifB. whereC. howD. when36. A. recalledB.

    81、exchangedC. repeatedD. whispered37. A. encounterB. followC. consultD. accompany38. A. Going awayB. Turning aroundC. Looking backD. Coming along39. A. intoB. againstC. overD. beyond40. A. longingB. enthusiasticC. concernedD. grateful【答案】21. C 22. D 23. B 24. B 25. A 26. D 27. C 28. A 29. D 30. C 31.

    82、B 32. C 33. A 34. D 35. A 36. B 37. A 38. C 39. D 40. D【解析】【分析】这是一篇夹叙夹议类的文章。作者将钱包落在了公共汽车上,一个陌生人Erin捡到了作者的钱包,在寒冷的黑夜亲自登门归还钱包。作者深受感动,体会到人们还是愿意互相帮助的。【21题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我只可能把它留在G9巴士上了,那辆巴士现在在黑暗中飞驰到某个未知的车站。A. accessible可进入的;B. hidden隐藏的;C. unknown未知的;D. convenient方便的。根据前文的“fear seized me. My wallet w

    83、as gone.”可以推知,作者将钱包落在了公共汽车上,而汽车正在开往某个作者未知的地方,这使得找回钱包的希望渺茫,因此作者心生“恐惧”。故选C。【22题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:惊心动魄的那一刻紧接着是心理数学A. face-saving保全体面的;B. brain-washing洗脑的;C. eye-catching引人注目的;D. heart-stopping惊心动魄的。根据上一段中的“fear seized me”可以推知,作者在发现丢了钱包之后的第一感觉是“害怕”,之后,作者开始在内心计算找回钱包里的那些东西所需要的时间和钱数。故该空应和fear表达的意思相近,故选D。

    84、【23题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:换掉那个小钱包里的东西需要多少时间和金钱?A. parts部分;B. contents所含之物,所容纳之物;C. details细节;D. ingredients材料。该空指下文中提到的“The credit cards, the drivers license, the cash,”这些都是钱包里装的东西。故选B。【24题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:我丈夫应门的,我在餐厅打电话。A. ignored忽视;B. answered应(门);接(电话);应答;C. examined考试;D. interrupted打断。两小时后有人敲门,

    85、丈夫去应门。故选B。【25题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我丈夫手里拿着我的钱包,一分钱也没丢。A. missing不见的,丢失的;B. returned被送回的;C. remaining剩下的;D. abandoned被抛弃的。结合下文的陈述可知,那位女士捡到了作者的钱包,她拾金不昧,将钱包完璧归赵。由此可以推知,该处指“钱包里的钱一分也没有丢失”。故选A。【26题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我还没来得及到门口表示感谢,她就走了。A. still仍然;B. ever曾经;C. yet但是;已经;D. even甚至。作者甚至还没有来得及到门口感谢那位女士,她就离开了,是递

    86、进关系。故选D项。【27题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:在网上分享了这个故事后,我收到了一个人的来信,他说这位女士名叫艾琳史密斯。A. selected挑选;B. appointed约定的,指定的;C. identified确认,认出,识别;D. defined下定义。在网上分享了这个故事之后,作者收到了某个人的来信,这个人识别出那位女士是Erin Smith。故选C。【28题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:我毫不迟疑地打电话感谢她。A. delay耽搁;B. alarm闹钟;C. regret遗憾;D. invitation邀请。找到了那位拾金不昧的女士,作者当然要“马上,

    87、毫不耽搁地”打电话去感谢对方。故选A。【29题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:她说她在公车座位上发现了我的钱包。A. moved移动;B. placed放置;C. opened打开;D. spotted发现,认出。作者将钱包落在了公共汽车上,Erin是在一个座位上发现了它。该空表示“发现”,故选D。【30题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:她估计去一个陌生人的家是一个冒险的举动。A. disagreed不同意;B. complained抱怨;C. calculated计算,估计;D. recommended推荐。根据文章最后一段中的“a bitterly cold night”可

    88、知,这件事发生在一个寒冷的晚上。同时,Erin又不认识作者。由此推知,该句应指:Erin估计去一个陌生人的家是一个冒险的举动。故选C。【31题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:她估计去一个陌生人的家是一个冒险的举动。A. selfless无私的;不考虑自己的;B. risky危险的;冒险的;C. slow慢的;D. personal亲自的。根据下文中的转折词but可知,该句和she decided to take the chance(她决定冒险)是转折关系,那么该句应指去一个陌生人家是一个冒险的举动。故选B。【32题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:如果我处在那种情况下(指丢了钱

    89、包这种情形),我希望有个人努力地找到我。A. site地点;位置;场所;B. direction方向;C. situation情况,情形;D. atmosphere气氛;大气。该句叙述的是Erin当时的想法:在那种情况下。该空表示“情况,情形”,故选C。【33题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:这个陌生人对我的小危机很好地反应了。A. crisis危机,危难时刻;B. danger危险;C. threat威胁;D. failure失败。作者丢了钱包,对于作者来说,这是一个“危难时刻”。故选A。【34题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:就在艾琳在车上捡走了我的钱包后,她把我的驾照照片

    90、发到了一个在线论坛上。A. got rid of免除,除去,摆脱;B. made use of使用,利用;C. had control of对有控制能力;D. took possession of拥有,占有。Erin捡到了作者的钱包,在归还作者之前,钱包在Erin的手里,Erin暂时“拥有,占有”作者的钱包。故选D。【35题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:她在一个网上论坛上贴了一张我的驾照照片,想看看有没有人认识我。A. if是否;B. where在哪里C. how如何;D. when什么时候。Erin把作者的驾照图片发到一个论坛里,想看看是否有人认识作者。该空表示“是否”,故选A。【

    91、36题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:除了闲聊,我和那两位妈妈从来没有说过话。A. recalled回忆;B. exchanged交换,互换;C. repeated重复;D. whispered窃窃私语。根据后面的转折词but可知,该句和后面一句(她们想帮忙)是转折关系,由此推知,从未和她们“交换过词语”。故选B。【37题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:我读到人们比以往任何时候都更加分裂,但我遇到的人往往不是这样行动的。A. encounter遭遇,邂逅;遇到;B. follow跟随;C. consult请教;商议;D. accompany陪伴。作者曾经读到这样的说法:人们比以

    92、往更加四分五裂,即:人们不像以前那样团结,不像以前那样互相帮助了。但是,作者遇到的这些人的行为方式不是那样的。上文中提到的Erin,two moms都是作者遇到的人。故选A。【38题详解】本题考查语境判断之逻辑关系。句意:回首往事,我觉得有人想帮助一个陌生人是幸运的。A. Going away离开;B. Turning around掉头;C. Looking back再回首,回顾;D. Coming along进展如何。回顾发生的这件事,作者感到很幸运:有人想帮助一个陌生人。故选C。【39题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:艾琳几乎超越所有人都会做的事。A. into到里面;进入;B.

    93、against反对;C. over结束;D. beyond超过,超越。根据倒数第二段中提到的“people are more divided”可以推知,一般人在捡到别人的钱包后,都不会像Erin那样亲自归还失主。因此该句表达Erin的所作所为远远超越了其他人的行为。该空表示“超过,超越”,故D。【40题详解】本题考查语境判断之其他线索。句意:而我对此非常感激。A. longing渴望的;B. enthusiastic热情的;C. concerned有关的;关心的;D. grateful感激的。Erin在寒冷的黑夜亲自登门归还作者的钱包,作者一定是非常感激。故选D。【易错分析】She calcu

    94、lated that going to a strangers house was a _11_ move, but she decided to take the chance.11. A. selfless B. risky C. slow D. personal本题容易误选A项,认为她去一个陌生人家还钱包是一个无私的行为,但根据后文but she decided to take the chance.以及常识可知,去一个陌生人家是一个冒险的举动,故选B。第II卷第三部分 语言知识运用第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于三个单词)或括

    95、号内单词的正确形式。A few months ago I left my hometown for Canada to study. I felt nervous because I was going to _41_ new place with new people. What worried my at first was that I couldnt speak English _42_ (fluent), and I also couldnt understand _43_ (they) customs. Everything was different _44_ my own co

    96、untry. I had to deal with everything alone.It was a sad moment _45_ I had to say goodbye to my family and friends at the airport. Suddenly, I felt unwilling _46_ (leave) my hometown because I grew up there and had wonderful _47_ (memory) of the familiar place. However, I know studying abroad was a _

    97、48_ (decide) that I made myself. I had to accept the challenge. By now I _49_ (get) used to the new life here already, though Im looking forward to _50_(spend) the coming vacation with my old friends back home.【答案】41. a 42. fluently 43. their 44. from 45. when 46. to leave 47. memories 48. decision

    98、49. have got 50. spending【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者在去国外学习之前对家乡、亲人和朋友的不舍,但最后适应了新的生活。【41题详解】考查冠词。句意:我感到紧张,因为我要和新朋友去一个新地方。分析句子可知,place意为“地方”,为可数名词,句中泛指一个新的地方,故前面应用不定冠词修饰,new音标第一个音素为辅音音素,故与不定冠词a连用。故填a。【42题详解】考查副词。句意:起初让我担心的是我不能流利地说英语。分析句子可知,fluent意为“流利的”,形容词词性,speak English意为“说英语”,为动词短语,后应用副词修饰,fluent的副词

    99、形式为fluently,意为“流利地”,句中指流利地说英语。故填fluently。【43题详解】考查代词。句意:我也不明白他们的风俗习惯。分析句子可知,customs为custom的复数形式,意为“风俗”,名词词性,前应用形容词性物主代词修饰,they意为“他们”,为人称代词主格,对应的形容词性物主代词为their,意为“他们的”,句中指他们的风俗。故填their。【44题详解】考查固定短语。句意:一切都和我自己的国家不同。分析句子可知,句中涉及固定短语be different from,意为“与不同”,句中指新的地方的一切都与我的国家不同。故填from。【45题详解】考查定语从句。句意:那是

    100、一个悲伤的时刻,当我不得不在机场和家人和朋友告别时。分析句子可知,句子为定语从句,先行词为moment,意为“片刻,瞬间”,在从句中作时间状语,故应用关系副词when引导定语从句。故填when。【46题详解】考查固定短语。句意:突然,我不愿意离开我的家乡,因为我在那里长大,对那个熟悉的地方有着美好的回忆。分析句子可知,句中涉及固定短语feel/be unwilling to do,意为“不愿意做某事”,leave意为“离开”,动词词性,不定式符号to后接动词原形。故填to leave。【47题详解】考查名词。句意:突然,我不愿意离开我的家乡,因为我在那里长大,对那个熟悉的地方有着美好的回忆。分

    101、析句子可知,memory意为“回忆”,为可数名词,句中指对家乡有着美好的回忆,并不只是一个回忆,故应用memory的复数形式memories,表示对家乡有很多美好的回忆。故填memories。【48题详解】考查名词。句意:然而我知道出国留学是我自己做的决定。分析句子可知,a意为“一(个)”,为不定冠词,后应接名词,在句中作表语,decide意为“决定”,动词词性,对应的名词为decision,意为“决定”。故填decision。【49题详解】考查时态。句意:现在我已经习惯了这里的新生活,虽然我期待着回家和我的老朋友们一起过假期。根据句意及句中By now(到目前为止)和already(已经)可

    102、知,我“已经”习惯了这里的生活,表示“习惯”的动作已经发生,故句子应用现在完成时,句式为“主语+have/has+动词过去分词+其他”,句子主语为I ,与have 连用,get used to意为“习惯”,为动词短语,get的过去分词为got。故填have got。【50题详解】考查固定短语。句意:现在我已经习惯了这里的新生活,虽然我期待着回家和我的老朋友们一起过假期。分析句子可知,句中涉及固定短语look forward to doing sth.,意为“期待做某事”,spend意为“度过”,动词词性,动词ing形式为spending。故填spending。第四部分 写作(共两节,满分35分

    103、)第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。This morning, when I looked out the window, I excitedly found it was snowin

    104、g heavy. Attracted by the beautiful sight, so I decided to go out to take some photos. As I walked on the path in front of our building, I saw a boy suddenly slipping on the snow-covered ground. It was at that moment when I realized what I should do. Immediately, I run back home to get a broom(扫帚) a

    105、nd started to sweep the path. I worked so hard that he sweated a lot. An hour later, a thick snow was cleared away. Looked at the clean path, my neighbor all smiled and gave me the thumbs up.【答案】第一处: out后加of第二处: heavyheavily第三处:去掉so第四处: slippingslip第五处: whenthat第六处: runran第七处: heI第八处: athe第九处: Looke

    106、dLooking第十处:neighboneighbors【解析】【分析】本文是一篇记叙文,讲述了一个下雪的早晨,作者主动打扫楼前甬道上的积雪的故事。【详解】第一处:考查动词短语。句意:今天早上,当我往窗外看时,我兴奋地发现雪下得很大。look out of是固定短语,表示“从朝外看”,故out后加of。第二处:考查副词。句意同上,修饰动词snowing用副词,故heavy改为heavily。第三处:考查连词。句意:我被这美丽的景色所吸引,决定出去拍几张照片。分析句子结构可知,此处使用的是非谓语动词,过去分词Attracted作状语,两分句之间不需要连词,so是多余的,故去掉so。第四处:考查非

    107、谓语动词。句意:我看见一个男孩突然在积雪覆盖的路面上滑倒了。see sb doing sth表示“看到某人正在做某事”,see sb do sth表示“看到某人做某事”,此处强调动作发生过程而不是正在进行,故slipping改为slip。 第五处:考查强调句型。句意:就在那一刻,我意识到我应该做什么。分析句子结构可知本句为强调句型,其基本结构为:it is+被强调部分+that+其余部分,本句强调的是时间状语at that moment,故when改为that。第六处:考查时态。句意:我立刻跑回家拿了一把扫帚,开始扫甬道上的雪。事情发生在过去,应该用一般过去时,故run改为ran。第七处:考查

    108、代词。句意:我扫得很用力,出了很多汗。根据句意可知此处指“我”而不是“他”,故he改为I。第八处:考查冠词。句意:一小时后,厚厚的雪被打扫干净了。snow是不可数名词,不能用不定冠词修饰,此处特指“甬道上的雪”,应该用定冠词修饰,故a改为the。第九处:考查非谓语动词。句意:看着干净的甬道,邻居们都笑了,向我竖起大拇指。look 与neighbors之间是逻辑上的主谓关系,表示主动,用现在分词作状语,故Looked改为Looking。第十处:考查名词的数。句意同上,neighbor为可数名词,“all”表明此处用可数名词复数,故neighbor改为neighbors。【点睛】本篇第四处难度较大

    109、,对下文语境的理解是关键,see sb doing sth表示“看到某人正在做某事”,see sb do sth表示“看到某人做某事”,根据下文语境可知,作者看到有人摔倒了,认识到问题的严重性才会去扫雪,因此此处强调动作发生的过程而不是正在进行,故slipping改为slip。第二节 书面表达(满分25分)52. 假定你是李华,你校英语协会招聘志愿者,接待来访的国外中学生。请你写信应聘,内容包括:(1) 口语能力:(2) 相关经验;(3) 应聘目的。注意:(1) 词数80左右;(2) 可以适当增加细节,以使行文连贯。【答案】One possible version:Dear Sir or Ma

    110、dam,My name is Li Hua. And I am writing to apply for being a volunteer of our school English association.I have a good command of English and have been to the USA twice. So I can communicate well with native speakers of English. Whats more, I am kind and friendly to other people. So I can easily get

    111、 along with foreign students.Im particularly interested in this job because I want to further improve my oral English capabilities and interpersonal communication skills.Hopefully I can receive your acceptance.Yours faithfully,Li Hua【解析】【详解】本篇书面表达属于应用文,要求写一封申请信。第一步:根据提示可知,学校英语协会招聘志愿者,接待来访的国外中学生。要求写封应聘信,内容包括:1. 口语能力:2. 相关经验;3. 应聘目的。第二步:根据写作要求确定关键词、短语和句子:Im writing to apply for,a good command of English,communicate with,get along with等。第三步:根据提示和关键词(组)进行遣词造句,本文时态应以现在时为主,人称为第一人称。第四步:连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接和过渡,书写一定要规范清晰,保持整洁美观的卷面是非常重要的。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:吉林省吉林市第二中学2020-2021学年高二下学期期中考试英语试卷 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444947.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1