2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Humans and nature Section Ⅰ突破 语法大冲关课时分层作业(含解析)北师大版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Humans and nature Section 突破 语法大冲关课时分层作业含解析北师大版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Humans and nature课时分层作业(四).单词拼写根据汉语或首字母提示写出单词1What a good time the children are having!2The more expensive the salt is,the faster(更快地) it can be sold.3They informed us the news directly(一就) they got it.4The official turned down the interview on the sensitive issue.5No one commented on the day
2、 but they must have noticed.6I must have been in a shocking(震惊的) state last night.7Officials said there were no survivors(幸存者) of the plane crash.8His parents frightened him into going to school.9I admired my father,and his work filled me with curiosity(好奇心)10His government did not receive full reco
3、gnition(承认) by Britain until July.阅读理解AThe Great Barn AdventureOne morning when I was 11,I explored the towns abandoned round grain barn (谷仓)I found a chained sliding door that was wide enough for me to pass through.Inside,there was a heavy smell of dead mice in the dark.After my eyes adjusted,I not
4、iced a shaft (竖井) that rose all the way to the top of the barn.On one side was a oneman elevator with a long rope and roller.I stepped onto the platform and gave the rope a drag and the elevator began sliding up the shaft,but stopped halfway.After a brief panic attack,I noticed holes in the wall at
5、regular intervals,forming a ladder.For reasons known only to all 11yearold,I decided it would be better to go up than down.So,with shaking hands,I began climbing the wall.After what seemed like forever,I reached the top of the shaft.I stood up,dusted myself off and found.absolutely nothing of intere
6、st.It was just an empty room with a ladder leading up to the roof.I climbed all the way up here for this? Then I noticed a fire extinguisher (灭火器),which Id always wanted to shoot off.So this was the chance of a lifetime.I tried it,and,much to my surprise,the thing worked! It shot out a thick cloud o
7、f powder that instantly filled the room.I couldnt breathe.I was going to choke to death,and theyd probably never even find my body.Luckily,I remembered the ladder to the roof.I climbed up,popped the straw roof and saw a bright blue sky.I suddenly realised the dust and powder pouring out of the top c
8、ould draw attention.So when the dust had settled,I climbed down and slipped out of the chained door.Im not sure if I was more excited about being alive or about not being caught,but I ran all the way back home.【语篇解读】这是一篇记叙文,讲述了作者11岁时到废弃谷仓捣蛋的经历。1When the author got inside the barn,he Anoticed a man o
9、n the elevatorBopened the chained sliding doorCsaw many dead mice in the darkDfound a shaft leading to the topD细节理解题。根据第二段中“.was a oneman elevator”可知A项错误;根据第一段中“.found a chained sliding door.”可知是发现了而不是打开了门,故B项也排除;再根据第二段中“.there was a heavy smell of dead mice in the dark.”可知,有死老鼠的气味而不是看到死老鼠,故C项应排除;D项
10、意为“有个竖井能直通仓顶”,符合文意。2Which of the following is the right order of the authors adventure?aThe elevator stopped halfway.bHe entered the round grain barn.cHe climbed to the top of the shaft.dHe found a fire extinguisher and shot it off.AbacdBacbdCcadbDbcadA细节理解题。根据文章的叙述可知,作者首先是进了谷仓(b),然后想坐电梯到仓顶去,结果升了一半就
11、停了(a),于是作者爬到竖井顶端(c),在上面看到一个灭火器并淘气地打开了灭火器(d),因此A项正确。3After getting out of the chained door,the author might feel Ainspired BrelievedCsurprised DdisappointedB推理判断题。作者在谷仓屋顶找到了一个灭火器并且打开之后,灭火器浓浓的粉末让作者几乎窒息,跑出来的过程中掀起的灰尘以及浓浓的粉末让他担心会引起人们的注意,因此在跑出来之后觉得庆幸,他不知道是庆幸死里逃生还是庆幸没被人发觉,由此推断作者跑出来后应是感觉如释重负(relieved)。4From
12、 the passage,we can learn that the author was probably a boy full of Apassions BdreamsCcuriosity DimaginationC推理判断题。从文章的标题及描述内容可以推断出,作者那时是个很好奇的男孩。故C项符合文意。BDust storms dont just happen in the middle of the desert.They happen in any dry area where loose dirt can easily be picked up.The sand blown into
13、 the air by the wind usually falls back down to the ground after a few hours.Smaller bits of particles (微粒) stay in the air for a week or longer and can be blown thousands of miles away.Dust from the Sahara is always blown across the Atlantic and keeps travelling as far as Caribbean.The scary thing
14、about sandstorm is that they can spread over hundreds of miles and rise over 10,000 feet (3050 meters)They also have wind speeds of at least 25 miles per hour (40km)Not strong enough to blow the feathers off a chicken but still something worth avoiding.Dont be surprised if you suddenly see a dust st
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445260.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
