2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 5 THE VALUE OF MONEY Section Ⅲ Listening and Talking Reading for Writing课时作业(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT THE VALUE OF MONEY Section Listening and Talking Reading for Writin
- 资源描述:
-
1、课时作业19基础检测1With the intention (意图) of becoming famous and rich,many ordinary people intend to take part in some TV shows.2Furthermore,when you meet with some puzzling questions,dont hesitate (犹豫) to turn to me.3Eventually (最后) your child will leave home to lead her own life as a fully independent ad
2、ult.4Indeed (实际上),travelling around this country will truly give you an amazing experience.5To my relief,my fathers condition is normal (正常的) after physical examination.6Fitness has now become an important element (要素) in our lives.7He has the power to use force to maintain (维持) public order.8There
3、is a Chinese saying (谚语) going like this: bad news gets about quicker than good news.9So make sure youre permitted (允许) to use an app or service,and pay attention to how you are using it.10He had a bad injury after falling down from the stairs (楼梯)1She has never hesitated to_give (give) her pocket m
4、oney to the needy.2Eventually (eventual) however,I won the support of my family,and I sent in all the paperwork needed for the application.3I cant have you speaking to your mother in such a rude manner.You must apologize to her immediately.4It is good manners (manner) not to disturb others when they
5、 are occupied with their work.5The reading room never permits taking (take) books out.6The wall was built along the river in case of floods.7Im willing to_look (look) after your pet dog when you are away.8Now that Im well again,I can go on with my work.9If admitted (admit),I will do all I can to do
6、the work well.10So as you can imagine,if your skin gets burned (burn) it can be very serious.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWhat do Tom Sawyer and Jumping Frogs have in common?Stories about both of them were created by one man: Mark Twain.Twain was four years old when his family moved to Hanni
7、bal,Missouri,located on the west bank of the Mississippi.Twain grew up there and was fascinated (着迷的) with life along the riverthe steamboats,the giant lumber (木头) rafts,and the people who worked on them.The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County is one of Twains best loved short stories,and Th
8、e Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels.Both these works are celebrated by events held during National Tom Sawyer Days,which originated in the late 1950s and became national in the 1960s.Children enter their frogs in the jumping contest during National Tom Sawyer Days.Theres also
9、 a fence painting contest to see who can paint the fastest.The idea for this contest comes from a scene in Tom Sawyer,in which Tom has been told to paint the fence in front of the house he lives in.Its a beautiful day,and he would rather be doing anything else.As his friends walk by,he makes them be
10、lieve that its fun to paint,and they join in the “fun”By the end of the day,the fence has three coats of paint!Although the story of Tom Sawyer is a fiction (虚构的事),its based on facts.If you go to Hannibal,youll see the white fence,which still stands at Twains boyhood home.马克吐温(18351910)是美国批判现实主义文学的奠
11、基人,世界著名的短篇小说大师。汤姆索亚历险记是他的代表作之一。1Which of the following statements about Mark Twain is TRUE?AHe was born in Hannibal.BHe enjoyed his life in Hannibal.CHe spent most of his childhood on the Mississippi.DHe often went rafting on the Mississippi with his parents.解析:细节理解题。从第一段第四句“Twain grew up there and
12、was fascinated (着迷的) with life along the river.”可知B项正确。答案:B2National Tom Sawyer Days was created _.Aabout forty years agoBin memory of a great writerCshortly after Twains deathDto improve kids interest in reading解析:推理判断题。第二段说全国汤姆索亚日期间会举办不同的活动,旨在颂扬这两部作品,由此推理这个日子是为了纪念这两部作品的作者马克吐温。答案:B3Who will win the
13、 fence painting contest?ABob,painting the longest.BJulia,painting most carefully.CJim,painting in the newest way.DJohn,painting in the shortest time.解析:推理判断题。由第二段第四句“Theres also a fence painting contest to see who can paint the fastest.”可推知能在最短的时间内漆完篱笆的人将获胜,故选D。答案:D4From the white fence at Twains bo
14、yhood home,we know that _.Athe story of Tom Sawyer is based partly on Twains experiencesBthe story of Tom Sawyer is based totally on Twains imaginationCTwains old house is painted by the fence painting competitorsDTwains old house is visited by people from all over the country解析:推理判断题。至今仍伫立在吐温孩童时期的家
15、外的那片白色栅栏是用来说明尾段首句结论的Although the story of Tom Sawyer is a fiction (虚构的事),its based on facts.。因为从上一段可知汤姆索亚历险记中有与此相关的情节。答案:ABWalter Scott was born on August 15,1771 in Edinburgh,Scotland.At the age of two,Scott suffered from polio (小儿麻痹症) which left him with a limp (跛行)He was sent to live with relativ
16、es to try and find a cure.In 1783 he attended the University of Edinburgh.He had to leave for a year because of health problems.In 1786,Scott worked in his fathers law firm.He returned to the university in 1789 to study law,graduating in 1792.The same year he became a lawyer and was accepted into th
17、e Faculty of Advocates (苏格兰律师公会)Scott did some translation work from 1796 to 1798.In 1799,Scott became sheriffdeputy of Selkirkshire,a post which he held until he died.In 1800,Scott rewrote a ballad (民歌) collection called Minstrelsy of the Scottish Border.In 1805,he became part owner of The Ballanty
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445373.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
阅读理解与完形填空高一答案.pdf
