2020-2021学年新教材高中英语 Unit 6 Disaster and hope Developing ideas素养练习(含解析)外研版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Disaster and hope Developing ideas素养练习含解析外研版必修第三册 20
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十八Unit 6Developing ideas. 单句语法填空1. We are looking for someone who is reliable (rely) and hard-working. 2. When the miners were lifted out of the well one by one, the rescuer (rescue) could not help tears. 3. The weather, even for January, was exceptionally (except) cold. 4. My job is to challe
2、nge, but not threaten (threat) them. 5. Nobody knows precisely (precise)how many people are still living in the camp. 6. There is already a long list of people claiming (claim) her attention. 7. She grabbed (grab) the chance of a job interview. 8. We can distinguish one kind of substance from anothe
3、r by its properties (property). 9. The cause of the accident was not immediately (immediate)apparent. 10. A kind neighbor sheltered (shelter) the boy for seven days. . 选词填空leave out, consist of, be known as, suffer from, all of a sudden, up and down, in the open air, have a chance to, look out, come
4、 down1. The film will be shown in the open air tonight. 2. “Look out!” somebody shouted, as the truck started to roll toward the sea. 3. With an elevator in the skyscraper, we can easily go up and down. 4. You shouldnt leave out this important detail in the trial. 5. Im glad I have a chance to make
5、a speech here. 6. Many people suffered from this terrible disease and lost their lives. 7. All of a sudden the lightning struck the tree which we were sitting under. 8. Its said that he is known as an English expert. 9. Assignments for this course consist of two individual assignments and one group
6、assignment. 10. Clouds had come down and it was starting to snow. . 完成句子1. He just arrived the moment it happened. 事情一发生, 他恰好就到了。 2. She not only sings beautifully but also dances wonderfully. 她不仅歌唱得好, 而且舞跳得也好。3. His parents died, leaving him a lot of money. 他父母死了, 给他留下了许多钱。4. Laying eggs is her ful
7、l-time job. 下蛋是她的全职工作。5. This book is so interesting that everyone wants to read it. 这本书很有趣以至于人人都想读。. 阅读理解A(2020石家庄高一检测)Scientists say only enlarging the worlds nature reserve to help protect plants and animals may be useless. The main reason is that levels of human activity are rising in and around
8、 the nature reserves. In fact, recognizing spaces as protected areas is not reducing human activity there. The researchers found that a lack of money to pay for land conservation(保护)is affecting conservation efforts. And it is a lack of communication between people who live in protected natural area
9、s and outsiders. About 17 percent of the world is within protected areas, including the national parks, nature reserves and wilderness areas. Protected areas are important for supporting environments with many different kinds of plants and animals. The researchers again found increasing human activi
10、ty in most protected areas in every country. However, they said that human activity appeared to be more of a problem in nations with fewer roads and lower life standards on the Human Development Index(指数). The index uses information about life length, education and earnings to grade countries on hum
11、an development. Across the northern Australia, protected areas often proved effective at slowing human activity when compared with unprotected areas. But in South America, Southeast Asia and African countries, pressure from human activity inside protected areas was higher. Experts say governments ne
12、ed to provide fund support to help protected areas. Simply recognizing a place as a protected area cant be the beginning and the end of a conservation effort. Working with local people to take efforts is also important. If theyre not partners in the protected areas, then wildlife conservation is muc
13、h more difficult. 【文章大意】这是一篇议论文。作者提出了扩大世界自然保护区以帮助保护植物和动物可能毫无用处的观点。简单地将一个地方确认为保护区, 既不是保护工作的开始, 也不是就此万事大吉, 应该有足够的资金支持, 还有当地人的共同参与, 才能真正使保护区发挥其作用。1. What are protected areas mainly affected by according to the text?A. Human activity. B. Climate change. C. Population growth. D. Environmental pollution.
14、【解析】选A。细节理解题。第一段中“主要原因是人类活动水平在自然保护区内和周围都在上升。事实上, 划定地方为保护区并没有减少那里的人类活动。”可知, 自然保护区主要是受人类活动影响的, 选项A人类活动, 切题, 故选A。2. Whats the Human Development Index used to do?A. Record more roads in the world. B. Improve education in all countries. C. Grade countries on human development. D. Lead more people to make
15、 more money. 【解析】选C。细节理解题。第三段中的The index uses information about life length, education and earnings to grade countries on human development. 该指数使用有关寿命、教育和收入的信息对各国人类发展水平进行分级。可知, the Human Development Index就是对国家人类发展水平进行分级。选项C根据人类发展对国家进行评级, 切题。3. What can be the best title for the text?A. People May Ca
16、use Harm to Plants and AnimalsB. Nature Reserves May Not Protect Wildlife SafelyC. Nature Reserves in the World Should Be IncreasedD. Local People Should Focus on the Natural Environment【解析】选B。主旨大意题。文章一开始的Scientists say only enlarging the worlds nature reserve to help protect plants and animals may
17、be useless. 科学家们认为扩大世界自然保护区以帮助保护植物和动物可能毫无用处。接着文章给出了相关的论据: 人类活动在自然保护区有增无减, 保护资金短缺, 还举了the northern Australia、 South America、Southeast Asia和African countries这些具体国家和地区的实例来论证论点, 所以这篇议论文的开头就是它的论点, 就是文章的主旨, 作为文章标题最合适。选项B自然保护区不能安全保护野生动物, 切题。BMy sister and I were flying by ourselves from our home in Kansas
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445449.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
