2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art模块综合检测(含解析)北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Art模块综合检测含解析北师大版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Art 模块 综合 检测 解析 北师大 必修 第三
- 资源描述:
-
1、Unit 7 Art模块综合检测(一)(时间:100分钟;满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AThe American travel website company Trip Advisor publishes a list of the worlds best beaches every year.Today,we are going to explore some of this years top 10 beaches in the world.1Baia do Sancho,BrazilIt is named as this years best
2、beach in the world.Its water is calm and clear.Its sand is fine and soft.But getting to Baia do Sancho is not so easy.It is on Fernando de Noronha,a volcanic island more than 300 kilometres off Brazils coast.Travelers must take a plane or boat from major cities in northern Brazil to get there.And no
3、 more than 420 visitors can be on the island at one time.2Grace Bay,Turks and CaicosWhile Baia do Sancho is difficult to get to,Trip Advisors secondranked beach could not be much easier for tourists to reach.This beach has impossibly clean and clear waters and pure white sand.Its calm waters make it
4、 extremely safe for swimming,snorkeling(潜水),or simply floating.Once on land,many visitors enjoy walkingbarefoot for several kilometres on the soft,warm sand.3Eagle Beach,ArubaTo get to the thirdbest beach,we head south to the Dutch Caribbean island of Aruba.Like Grace Bay,Eagle Reach has clear,calm
5、waters and soft white sand.It offers visitors a chance to try different water sports,Including tubing and jet skiing.Eagle Beach may be best known,however,for its dramatic sunsets.On clear nights,the sky turns red,orange,and purple.4Playa Paraiso,CubaThe fourthbest beach is Playa Paraiso,an island o
6、ff of Cubas southern coast.It has a fun,laidback restaurant for those who wish to eat and drink.There is little else on the beach.And that is exactly what visitors like about it.People come here for the sugarlike sand and calm waters filled with colorful wildlife.【语篇解读】美国旅游网站公司每年都会公布“世界上最好的海滩”名单。本文以
7、此展开,主要介绍了四个海滩的情况。1Which of the following best describes Baia do Sancho?AIt receives thousands of visitors each time.BIt is near the Brazils coast.CIt can only be visited by plane.DIt is hard to reach.D细节理解题。根据第二段“But getting to Baia do Sancho is not so easy”可知,Baia do Sancho很难到达,A、B、C均不符合文章内容。故选D。2W
8、hat may Grace Bay,Turks and Caicos attract tourists?AIts clean and safe waters.BIts quiet bank for hiking.CIts dangerous position.DIts colourful sand.A推理判断题。根据第三段中“This beach has impossibly clean and clear waters and pure white sand.Its calm waters make it extremely safe for swimming,snorkeling,or s
9、imply floating.”可以推测出,Grace Bay,Turks and Caicos吸引众多游客的原因是拥有干净清澈的海水和纯净的白色沙滩。故选A。3What can visitors mainly find on Playa Paraiso,Cuba?AColourful waters.BA fun eating place.CDifferent water sports.DNothing on the beach.B细节理解题。根据最后一段“It has a fun,laidback restaurant for those who wish to eat and drink.
10、”可知,Playa Paraiso,Cuba有一个有趣的、悠闲的餐厅提供给那些想要吃喝玩乐的人。因此,游客们可以在Playa Paraiso,Cuba海滩上找到一个有趣的餐厅。故选B。BPoets,songwriters and leftwing politicians hate the idea,but for decades,opinionpoll evidence has been clear:money buys happiness and the richer you are,the more likely you are to express satisfaction with y
11、our life.Until now,a survey of 43 countries published on October 30th by the Pew Research Centre shows that people in emerging markets are within a whisker of(一步之遥)expressing the same level of satisfaction as people in rich countries.It is in line with the standard view of happiness and income seen
12、so far.According to the survey,in 2007,57%of respondents in rich countries regarded themselves as happy;in emerging markets the share was 33%;in poor countries only 16%a classic expression of the standard view.But in 2017,54% of richcountry respondents counted themselves as happy,whereas in emerging
13、 markets the percentage jumped to 51%.The sharp increase happened thanks to huge improvements in countries such as Indonesia (35)and Pakistan(22).In 12 of the 24 emerging markets,half or more people rate their life satisfaction in the top of the ladder.This is not to say the link between income and
14、satisfaction has been snapped.Poor countries still lag behind:only a quarter of the people there count themselves as happyhalf the level of the other two groups.There is also a clear link between happiness and income growth.Chinas GDP rose at an annual average rate of 10% in 20072017 and its happine
15、ss level rose 26 points.Within countries,richer people express more satisfaction than their poorer neighbors.The study divided respondents into categories with higher and lower incomes and fewer and more household goods.In every country in every group,richer folk with more goods expressed higher lev
16、els of happiness.So at a personal level,money does buy happiness.And if you ask people about different aspects of their liveshealth,family life,religion,standard of livingit turns out that satisfaction with living standards still has the biggest influence on happiness.【语篇解读】文章论述的是幸福和收入之间的关系。几十年来,民意调
17、查的证据已经很清楚地显示:金钱能买来幸福,你越富有,就越有可能对自己的生活感到满意。4Whats the standard view of happiness and income?AIncome is not closely related to happiness.BHappiness does not depend on how much you earn.CThe higher your income is,the more likely you will feel satisfied.DThe more you are satisfied,the more you can earn
18、every month.C推理判断题。由第一段“.opinionpoll evidence has been clear:money buys happiness and the richer you are,the more likely you are to express satisfaction with your life.”民意调查的证据已经很清楚地显示:金钱能买来幸福,你越富有,就越有可能表达对生活的满意。可知,你的收入越高,你就越有可能感到满足。故选C项。5What contributed to the increase of happiness in emerging mar
19、kets?ATheir rapid development.BInvestment in emerging markets.C.Economic downturn.DMore cooperation with rich countries.A推理判断题。由第二段 “But in 2017.whereas in emerging markets the percentage jumped to 51%.”但在2017年而在新兴市场,这一比例跃升至51%。和第三段 “The sharp increase happened thanks to huge improvements in countri
20、es such as.”但这种融合的发生得益于一些国家的巨大进步,比如可推知,他们的快速发展促进了新兴市场的幸福水平的提高。故选A项。6Whats the purpose of the writer by mentioning Chinas GDP?ATo prove that Chinas GDP growth led to the happiness of people in Asia.BTo remind readers of the progress that China has made.C.To express the authors concern about the devel
21、opment of emerging markets.D.To show that there is a link between happiness and income growth.D写作意图题。由文章倒数第二段“There is also a clear link between happiness and income growth.”幸福和收入增长之间也有明显的联系。可知,作者提到中国GDP的目的是证明幸福感和收入之间存在联系。故选D项。7What is the authors attitude to the standard view of happiness and incom
22、e?ADisappointed.BSkeptical.CSupportive. DIndifferent.C观点态度题。根据最后一段中的“.at a personal level,money does buy happiness.” 以及“.the biggest influence on happiness.”可知,作者对这一观点持支持的态度。故选C项。CIn 2012,Kim Stemple,a specialeducation teacher,found herself in a Boston hospital being treated for one of several disea
23、ses she had been diagnosed with.The normally lively Stemple was naturally getting very depressed.And then a friend gave her a medal.Before she got too sick to exercise,Stemple had been a marathon runner.The medal came from a racing partner who had just finished a half marathon in Las Vegas and hoped
24、 the keepsake(纪念品)would act as a kind of replacement of refreshmentAfter Stemple hung the medal from her hospital IV pole,other patients said they wanted medals too.That got Stemple thinking.“A medal is a simple way to give a positive message,”she told .And so was born her charityWe Finish Together,
25、which collects medals from strangersrunners,dancers,swimmers,singers,and even spelling bee winnersand donates them to all sorts of people in need.Receivers have included hospital patients and homeless people,and old soldiers.Part of the process involves the donor writing a personalized note on the r
26、ibbon(丝带).“This gives them a connection to someone,”says Stemple.“If they receive a medal,they know someone cares.”A simple medal is really important?Yes,says Joan Musarra,who suffers from a serious illness.“I opened my package containing my new medal and the notes of positive,warm thoughts.I was de
27、eply moved,”she wrote to Stemple.“At that moment,I was sitting on much to me to feel that I am not alone.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。Kim Stemple被诊断出患有疾病后很沮丧。她的朋友送给她一块奖牌,这位朋友是她的一位跑完半程马拉松的比赛伙伴。当她把奖牌挂在房间时,其他病人也想得到奖牌来获得一点慰藉,于是她建立了自己的慈善事业“We Finish Together”,收集奖牌,并把它们赠送给需要帮助的人们。8Before Stemple was diagnosed with ser
28、ious diseases,what kind of person is she?AA pessimistic person.BA warm hearted person.CAn ebullient person.DA leader of a charity.C推理判断题。根据“The normally lively Stemple was naturally getting very depressed.”可知,一向活泼的Stemple自然变得很沮丧。C项中的ebullient意为“热情洋溢的”,与lively意义相近。故选C。9Which of the following best exp
29、lains “replacement of refreshment” underlined in Paragraph 2?AMedicine.BEncouragement.CMemory. DEnjoyment.B词义猜测题。根据最后一段中患有严重疾病的Joan Musarra所说的“I opened my package containing my new medal and the notes of positive,warm thoughts.I was deeply moved.”以及“At that moment,I was sitting on much to me to feel
30、 that I am not alone.”可知,她打开了包裹,里面装着她的新奖章和一些积极、热情的想法。那一刻她深受感动,她坐了很久,觉得自己并不孤单。奖牌带给她鼓励和感动。故选B。10What does the third paragraph mainly talk about?AThe birth of We Finish Together.BThe healing effects from the medals.CSupport from people in all walks of life.DPeoples desire for sports medals.A段落大意题。根据第三段
31、内容可知,其他病人们也想要奖牌,这让她想到可以通过奖牌传递积极乐观的想法,鼓励那些需要帮助的人。于是她建立了她的慈善事业“We Finish Together”,收集奖牌,再把奖牌赠送出去。故本段主要是讲We Finish Together的诞生。故选A。11What can we infer from the passage?AThe medal Stemple received is worth a lot of money.BKim Stemple recovered from her diseases at last.C.The medal Musarra received made
32、a big difference to her.D.Many patients wanting medals used to be competitors.C推理判断题。根据最后一段中“A simple medal is really important?Yes,says Joan Musarra.”可知,奖牌给她带去了感动和鼓励,对她有重要影响。故选C。DMany people have long dreamed of being able to fly around as simply as riding a bicycle.Yet the safety and strength of a
33、 flying bike was always a big problem.Over the past 10 years,developments in technology have moved the dream of personal flying vehicles closer to reality.Now,two groups of inventors say such vehicles may be available soon.The British company Malloy Aeronautics has developed a prototype (原型)of its f
34、lying bicycle.Grant Stapleton,marketing sales director of Malloy Aeronautics,says the Hoverbike is able to get in and out of small spaces very quickly.“It can be moved across continents very quickly because it can be folded and packed,”he adds.Mr.Stapleton says safety was the companys main concern.H
35、e says the designers solved the safety issue by using overlapping rotors to power the vehicle.The company is testing a fullsize prototype of the Hoverbike,which will most likely be used first by the police and emergency rescue teams.In New Zealand,Martin Aircraft Company is also testing a fullsize p
36、rototype of its personal flying device,called the Jetpack.It can fly for more than 30 minutes,up to 1,000 metres high and reach a speed of 74 kilometres per hour.Peter Coker is the CEO of Martin Aircraft Company.He said the Jetpack “is built around safety from the start”In his words,“Reliability is
37、the most important element of it.We have safety built into the actual structure itself,very similar to a Formula One racing car.”The Jetpack uses a gasolinepowered engine that produces two powerful jet streams.Mr.Coker says it also has a parachute (降落伞)that would be used,if there should be an emerge
38、ncy.“It starts to work at very low altitude and actually saves both the aircraft and the pilot,”he adds.Mr.Coker says the Jetpack will be ready for sale soon.【语篇解读】文章主要讲述了一种个人飞行工具很快就会应用于现实,然而安全性和强度一直是个大问题。文中介绍了两家研发飞行器的公司的最新产品,新产品把安全性放在首位。12We can learn from the passage that the Hoverbike_Acan hardly
39、 get in and out of small spaces quicklyBcan fly for over 30 minutes,up to 1,000 metres highChas been used by the police and emergency rescue teamsDcan be transported quickly after being folded and packedD细节理解题。根据第二段中“the Hoverbike is able to get in and out of small spaces very quickly.It can be move
40、d across continents very quickly because it can be folded and packed”可知,Hoverbike能够很快地进出小空间。它可快速地在大陆上移动,因为它可以被折叠和打包。故A项错误,D项正确。根据第五段最后一句可知,the Jetpack可飞行30分钟,飞行高达1 000米,而不是Hoverbike,故B项错误。根据第四段“The company is testing a fullsize prototype of the Hoverbike,which will most likely be used first by the p
41、olice and emergency rescue teams.”可知,Hoverbike可能将首先应用于警察和紧急救援队,而不是已经应用于,故C项错误。13Peter Coker uses the example of Formula One racing car to show that _Athe Jetpack is very safe and reliableBthe engine of the Jetpack is powerfulCthe actual structure of the Jetpack is uniqueDthe Jetpack can reach a grea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445546.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
福建省长泰县第二中学2014届高考英语总复习课件:第一部分 语言知识 选修6UNIT 2.ppt
