2020-2021学年新教材高中英语 课时作业2 Unit 1 Laugh out loud Using language(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业2 Unit Laugh out loud Using language含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、Unit 1.阅读理解Zaki was small for his twelve years, and he was angry being treated as a child. Farid, his older brother, had been looked upon as a man long before he was Zakis age. Every day Farid and the other young Bahraini men went out in their wooden boats to dive for oysters (牡蛎). Many times Zaki b
2、egged to go along, but Farid always refused to let him.So every day Zaki would go to the shallow water to practice. His grandfather, a former diver, would watch him and advise him. All morning, Zaki would practice diving beneath the waves. Every afternoon, again and again he would go underwater and
3、hold his breath. With each days practice, his diving improved and he could hold his breath a little while longer. Soon Zaki felt as much at home in the water as he did out of it.Zaki rose early one day. He wanted to compete with his brother. They dived beneath the waves. Zaki opened his eyes and fou
4、nd himself looking into his brothers face. Farid was smiling with confidence. Slowly, the smile was disappearing from Farids face. As more seconds passed, a worried look appeared on Farids face. Farid was realizing that Zaki could possibly beat him. Looking into Farids eyes, Zaki suddenly understood
5、 what losing could mean to his brother. Never would the villagers allow him to live it down. He would be laughed at by losing to a little child. Almost without thinking, Zaki kicked his feet and rose to the surface of the water a second before Farids head appeared beside him.The men around them chee
6、red and patted Farid on the back. Farid, however, put his arm around Zakis shoulders. “Today,” Farid announced, “we shall have a new diver among us.” Then quietly, for Zakis ears alone, he said “Thank you, my brother.” And Zaki knew that they both had learned that it takes more than strength to make
7、 a man.这是一篇记叙文。Zaki在12岁的时候还被看作是小孩,不能出海捕鱼,成天在浅水区训练,而他的哥哥在12岁的时候早已经被看作一个成人,这使他很沮丧。有一天,他决定与哥哥比赛潜水,当他发现哥哥快要坚持不住的时候,他突然意识到失败对哥哥意味着什么,他在哥哥浮出水面前先浮出水面,成全了哥哥。他们俩都从中学到了很多。1What is the second paragraph mainly about?AZakis grandfather was a good diver.BZaki liked staying at home every day.CZaki practised hard i
8、n the water daily.DZakis grandfather encouraged him to dive.答案:C解析:段落大意题。第二段主要讲述Zaki每天在祖父的陪伴下去浅水区训练,早上在波浪下潜水,下午在水下练习憋气,经过长期的训练,他在水下与水面上感觉都差不多了,也就是潜水能力增强了。所以这段话主要描述Zaki每天在水下的努力训练。故选C。2Which of the following best describes Zaki according to Paragraph 3?AConsiderate.BAmbitious.CConfident.DAdventurous.答
9、案:A解析:推理判断题。第三段描述的是Zaki与哥哥在水下潜水的比赛。当他发现哥哥无法坚持,想要浮出水面的时候,他自己先浮出水面,让哥哥赢得比赛。因为他突然意识到了这次失败可能意味着哥哥以后都不能捕鱼了。所以可以看出Zaki是很贴心很善解人意的。A.Considerate体贴的,体谅的;B.Ambitious野心勃勃的;C.Confident自信的;D.Adventurous喜欢冒险的。故选A。3.What can we infer from the last sentence of the text?AFarid beat his little brother easily. BZaki w
10、as as strong as his brother.CZaki regretted losing the competition. DBoth Farid and Zaki had grown up.答案:D解析:推理判断题。由最后一段中的Then quietly, for Zakis ears alone, he said “Thank you, my brother.”可知,Farid理解弟弟有意让他赢得比赛,对弟弟很是感激,还宣布他们今天又有了一名潜水员。由最后一段中的“Zaki knew that they both had learned that it takes more t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446018.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年语文人教版选修《语言文字应用》课件:第二课 第二节 耳听为虚──同音字和同音词 .ppt
