2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业13 Unit 5 Learning from nature(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业13 Unit Learning from nature含解析外研版选择性必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十三).单词拼写1Each of the rooms has a superb(极好的)view of Missouri Bay.2The house was designed by architect(建筑师)Louis Kahn.3The minority of us are confronted with difficulty in the frontier(前沿)of the major.4Thats good wisdom(智慧)which is wisdom in the end.5Most farms have a pond(池塘)from which cattle
2、 can drink.6He prefers a cottage(乡村小屋)to an apartment building.7At the end of the 17th century England was still overwhelmingly rural(乡村的).8Those tight trousers of yours arent very decent(可接受的)!9She does the domestic(家庭的)affairs every day.10The place boasts a beautiful botanical(植物的)garden with plan
3、ts from all over the world.阅读理解APeople living in the UK take quite a few holidays abroad and in the country each year.Choices made about where to go,how to get there and what to do can either benefit or harm the environment.While on holidayMany of the things you can do to be greener on holiday will
4、be the same things you can do at homebut there are also some extra things too,like avoiding gifts made from endangered plants and animals.Here are some suggestions:Making the most of locally produced food and drink,and local activities and attractions will support people in the area you are visiting
5、 and reduce the need for further environmental influence from transport.Switching off any air conditioning,heating and lights will help reduce climate change effect.Save watersome countries suffer from water shortages and saving water can help avoid damage to our natural habitats.Endangered speciesS
6、ome gifts and foods available in some countries can be made from endangered plants or animals.Check before you buy,but if you doubt,avoid animal and plant gifts.More details of the types of products to avoid any illegal trade hotspots can be found on the Souvenir Alert webpage.Making a positive cont
7、ribution to the place you are visitingThere are ways in which your holiday can help support local people and the environment.There are many opportunities to volunteer and help with projects that conserve and improve natural habitats.When you are away,or if you are looking for somewhere to visit,you
8、can support projects or attractions which protect wildlife,such as nature reserves and conservation projects.【语篇解读】本文主要讲述了旅游时如何做到保护环境、保护野生动植物,文章就此给出了一些建议。1According to the passage,we can_to help reduce climate change effect.Amake good use of waterBbuy local food and drinkC.save electricityDgo around
9、 on footC细节理解题。根据While on holiday中的“Switching off any air conditioning,heating and lights will help reduce climate change effect.”可知,减少气候变化影响可以从节约用电着手。2We should check the gifts and foods before buying because_Asometimes they are of poor qualityBthey may not be typical local productsCsome of them wi
10、ll do harm to our healthDthey may be made from endangered animals or plantsD细节理解题。根据Endangered species部分的第一、二句可知,答案为D。3We can infer from the passage that_Ait is not easy for people to travel abroadBnot everyone can tell an illegal souvenirCgreen holidays have been accepted by peopleDvolunteer work i
11、s a must for protecting natural habitatsB推理判断题。根据常识并结合Endangered species部分中的第二句“.but if you doubt,avoid animal and plant gifts.”可知,并不是每个人都能辨别非法纪念品。4The passage is mainly about_Atravel enjoymentBthe harm to the environmentCprotection of endangered animalsDgreener choices for holidayD主旨大意题。本文主要叙述旅游时如何
12、做到保护环境、保护野生动植物。故答案为D。BWe produce 500 billion of plastic bags in a year worldwide and they are thrown away polluting oceans,killing wildlife and getting dumped in landfills where they take up to 1,000 years to decompose.Researchers have been unsuccessfully looking for a solution.The 16yearold Canadia
13、n high school student,Daniel Burd,from Waterloo Collegiate Institute,has discovered a way to make plastic bags degrade(降解)in as few as three months,a finding that won him first prize at the Canada Wide Science Fair,a $10,000 prize,a $20,000 scholarship,and a chance to revolutionize a major environme
14、ntal issue.Burds strategy was simple:Since plastic does eventually degrade,it must be eaten by microorganisms(微生物).If those microorganisms could be identified,we could put them to work eating the plastic much faster than under normal conditions.With this goal in mind,he grounded plastic bags into a
15、powder and concocted(调制)a solution of household chemicals,yeast(酵母)and tap water to encourage microbes growth.Then he added the plastic powder and let the microbes work their magic for three months.Finally,he tested the resulting bacterial culture on plastic bags,exposing one plastic sample to dead
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446150.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017_2018学年九年级化学上册第三章溶液第二节溶液组成的定量表示难度偏大尖子生题pdf含解析新版鲁教版20180627419.pdf
