2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4 Unit 2(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4 Unit 2含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 新人 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写根据汉语或首字母提示写出下列单词。1What will you do if you find someone fainted(昏倒了) on the street?2The author wanted to illustrate(说明) the question by showing us some pictures.3If you entrust(委托) me with your life,Ill do my best to protect you.4Onethird of the country is covered with trees and the maj
2、ority(大多数) of the citizens are black people.5The low level of interest in the election(选举) has been reflected in the unwillingness of the citizens to vote.6I regret to inform you well replace you with the young man to take the job.7Mr.Smith was appointed as the director of the department of the univ
3、ersity at the meeting last week.8He rejected the invitation from the foreign company and decided to serve the people at home.9She was so scared during the speech that she completely forget what she should say.10The young men tend to be more active and more eager to learn something new in their work.
4、阅读理解AMarie Curie, born in Sklodovka, Poland in 1876,led a hard life as a girl. Her parents, both teachers,had small salaries and were quite poor, especially after her mother stopped teaching to raise five children and take care of her poor health. Maries mother suffered from tuberculosis (肺结核) and d
5、ied of it when Marie was ten.When Marie was small, she showed great interest in science.She loved to study and hoped to become a scientist when she grew up. Her parents encouraged her interest in science.Excellent as she was in her studies,she couldnt go on with the advanced education she needed bec
6、ause Poland was then ruled by Russia and women were not permitted to go to college.In order to continue her education, she smoothed away many difficulties and entered Paris University,where she lived a simple life and studied hard, so she graduated with the highest grades in her class.After graduati
7、on she was engaged in scientific research in Paris University. There she met Pierre Curie, whom she married.Pierre joined her in her research into an unknown phenomenon “radiation”,which a certain scientist had declared that uranium gave off.The Curie spent several years trying their best to find th
8、e element that produced radiation. Finally they succeeded in 1902.Marie Curie won two Nobel Prizes, one for physics in 1906, together with her husband and another scientist; the other for chemistry herself in 1911.Madame Curie was a scientist of great achievement,and the first woman ever to be honor
9、ed in the Nobel Prize history.【语篇解读】本文语篇类型是说明文,文章向我们描述了玛丽居里传奇的一生,她热爱科学研究,并且深具真正的品格和精神。1When Marie was young, her family became poorer because Athe family had five childrenBMaries father had a small salaryCMaries mother gave up her jobDthe family was cruelly taxed by the RussiansC细节理解题。 由第一段第二句可知,玛丽的
10、妈妈放弃了工作来抚养五个孩子和照顾自己身体的时候家里更贫穷了。2Marie couldnt continue the advanced education because Ashe wanted to help her father to support the familyBher father couldnt afford to send her to collegeCher grades were very poorDcolleges in Poland would not take women as students thenD细节理解题。由第二段最后一句可以得出答案。3The fac
11、t that proves Marie was the best student in her class is that Ashe smoothed away many difficulties and entered Paris UniversityBher grades were the highest in her classCshe did research work after her graduationDshe won the Nobel Prize finallyB推理判断题。由第三段最后一句可知,她毕业时的分数是班上最高的,由此可知,这个事实可以表明她是班上最棒的学生。4T
12、he best title for this passage is AA Brief (简短的) Introduction of Madame Curies LifeBMadame Curie and RadiumCMarie Curies ChildhoodDMadame Curies Interest ScienceA标题归纳题。本文主要介绍了居里夫人的人生中一些重要的事情。BRobert Michael Lipsyte is an American sports journalist and author. He was born on January 16,1938 in New Yo
13、rk. Lipsytes father was a school head teacher and his mother was a teacher. Instead of sharing a game of catch with his father,the two often visited the library and read books. One of Lipsytes children,Sam Lipsyte,is also an author and teacher at Columbia University in New York.In the first chapter
14、of his book SportsWorld,Lipsyte points out that he did not even attend his first Major League Baseball game until he was thirteen years old.Lipsyte says he was very disappointed with his experience at the game and went to only one more game “as a paying customer”. His third Major League Baseball gam
15、e was as a sports reporter for The New York Times.As a boy,Lipsyte did play sports, but he felt acute pressure to do better than others at sports which discouraged his interest. This experience later developed into a major theme in some of Lipsytes nonfiction works such as SportsWorld and novels lik
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446185.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
