2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4(含解析)牛津译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4含解析牛津译林版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写根据首字母提示或所给汉语意思写出所缺单词1The famous singer is popular with teenagers(十几岁的青少年)2If you want to shoot the target (靶子),you must aim at it a little bit higher.3The guards were ordered to shoot(射击) on sight anyone trying to escape.4In my view(观点) it was a waste of time.5We should calculate the n
2、ormal(正常的) value of the building.6Stress has an effect on both your physical and mental health.7It is required that children under 14 should be accompanied by an adult8Emergency line operator must always stay calm and make sure that they get all the information they need to send help.9Things can eas
3、ily go wrong when people are under stress10The elephant yelled to show its anger when another group came near.阅读理解AI had the meanest mother in the world.While other kids ate candy for breakfast,I had to have cereal (麦片粥),eggs and toast.Others had cakes and candy for lunch,while we had to eat a sandw
4、ich.As you can guess,my supper was different from the other kids.But at least I was not alone in my suffering.My sister and two brothers had the same mean mother as I did.My mother insisted on knowing where we were at all times.She had to know who our friends were and what we were doing.We had to we
5、ar clean clothes every day.Other kids always wore their clothes for days.We reached the height of disgrace(丢脸) because she made our clothes herself,just to save money.The worst is yet to come.We had to be in bed by 9:00 each night and up at 7:45 the next morning.So while my friends slept,my mother a
6、ctually had the courage to break Child Labor Law.She made us work.I believed she lay awake all night thinking up mean things to do to us.Through the years,our friends report cards had beautiful colors on them,black for passing,red for failing.My mother,however,would merely be content with black mark
7、s.None of us was allowed the pleasure of being a dropout (辍学者)She forced us to grow up into educated and honest adults.Using this as a background,Im now trying to bring up my three children.Im filled with pride when my children think I am mean because now I thank God every day for giving me the mean
8、est mother in the world.【语篇解读】文章讲述的是妈妈对我的要求很严格,甚至到了苛刻的地步,但是对我的成长有很大的帮助。1From the passage we can learn that the writers mother was_Anot generous at allBvery strict with her childrenCvery mean with money mattersDvery cruel to her childrenB推理判断题。根据文章第一段“I had the meanest mother in the world”,还有文章第二、三段可
9、知B正确。2Which of the following things did the writer hate to do most?AEating differently from other kids.BWearing clean clothes which were made by mother.CGoing to bed early and getting up early.DLetting mother know where they were.C细节理解题。根据文章第三段“The worst is yet to come.We had to be in bed by 9:00 ea
10、ch night and up at 7:45 the next morning.”可知C正确。3It can be inferred from the passage that_Athe writer worked hard and usually got good grades in studiesBmother was punished for breaking the Child Labor LawCall the other kids studied better than the writerDthe writers family lived a miserable lifeA推理
11、判断题。根据文章第三段“our friends report cards had beautiful colors on them,black for passing,red for failing.My mother,however,would merely be content with black marks.”可知A正确。4Which of the following statements is NOT true according to the passage?AMother practised economy in running her home.BThe writer is v
12、ery thankful for her mother.CThe writer is strict with her children when bringing them up.DThe writer doesnt love her mother for the past miserable life.D细节理解题。根据文章最后一段可知作者很感激妈妈对自己的严格要求,故D正确。BThe clothes you wear.The food you eat.The color of your bedroom walls.Where you go and how you get there.The
13、 people you hang around with.What time you go to bed.What do these things have in common?Youre asking.Theyre just a few examples of many hundreds of things that your parents controlled for you when you were a child.As a kid,you didnt have a say in everything;your parents made decisions about everyth
14、ing from the cereal you ate in the morning to the pajamas you wore at night.And its a good thing,tookids need this kind of protection on their own.But finally,kids grow up and become teens.And part of being a teen is developing your own identityone that is separate from your parents.But as you chang
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446186.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
