2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业6 Unit 2 A life’s work(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业6 Unit lifes work含解析外研版选择性必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 life work
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AOrville Wright was born on August 19,1871 in Dayton,Ohio,USA and died on January 30,1948.Together with his brother,Wilbur (April 16,1867May 30,1912),he was the first airplane builder.The brothers created the first controlled,powered and heavierthanair human flight.Their parents were M
2、ilton Wright and Susan Catherine Koerner and besides the two famous brothers they had five children.One day after a trip their father brought a small helicopter as a gift.The kids loved it and as they played daily with it,it broke after a while.The brothers managed to create a new one.Wilbur even le
3、t go his plans of attending Yale.He spent his time helping his sick mother and reading in his fathers library.In 1884 the family decided to move to Dayton and they remained there until the 1870s.A printing press was built by the two and Wilbur was an editor.In 1892 they started being fascinated by t
4、he aeronautical(航空的) events of that time.Then they started to create an airplane and Wilbur was considered the head of the team.They were the inventors of“threeaxis control”,which permitted the pilot to steer the aircrafts balance.In 1900 they had their first attempt to make a functional glider(滑翔机)
5、of course it didnt have a pilot.After three years they thought of introducing an engine to the glider.At first,their patent application was refused in 1903,but after one year it was accepted.Orvilles first flight lasted 12 seconds and had 36.5 metres.He was responsible with the public shows near Was
6、hington in the United States.On September 9,1908 his flight was 62 minutes and 15 seconds long and the success was huge.【语篇解读】本文主要介绍了飞机发明家莱特兄弟奥维尔莱特和维尔伯莱特,包括他们的爱好、发明以及对人类进步做出的巨大贡献。1What might make Wright brothers interested in the plane?AThe pleasant trip.BCatherines education.CThe political events.D
7、Their fathers gift.D细节理解题。根据第二段中的“One day after a trip his father brought a small helicopter as a gift.The kids loved it and as they played daily with it,it broke after a while.The brothers managed to create a new one.”可知,是父亲带回来的飞机模型使莱特兄弟对飞机产生了兴趣。故选D。2Wilbur didnt go to Yale probably because_Ahe had
8、 to create a planeBhe didnt have enough moneyChe would like to learn by himselfDhis mother asked him to stay at homeA推理判断题。根据第二段中的“The brothers managed to create a new one.Wilbur even let go his plans of attending Yale.He spent his time helping his sick mother and reading in his fathers library.”可知,
9、维尔伯因为制造飞机而没有去耶鲁大学上学。故选A。3The underlined word“steer”(in Paragraph 3)probably means“_”AkeepBdriveClearn DenjoyA词义猜测题。由画线词所在句“They were the inventors ofthreeaxis control,which permitted the pilot to steer the aircrafts balance.”可知,“threeaxis control”肯定是有助于保持飞机平衡的东西,故画线词的含义是“保持,维持”。故选A。4This passage tel
10、ls us about_Athe planes historyBMilton and his childrenCWright brothers livesDthe development of scienceC主旨大意题。本文主要讲述了莱特兄弟的生平。故选C。BSure,you talk to your parents,but what if you need to really talk? Maybe you have a problem you cant solve alone,or it could be that you want to feel closer to Mom and D
11、ad.Its easy to say“Hi,Mom”or“Dad,can you pass the potatoes?”,but it can be harder to start a discussion about tougher topics.When you were younger,it probably felt easy to tell your parents about your trouble.Even though youre older now,its still perfectly OK to believe in your parents.In fact,it ca
12、n help a lot.So why does it seem so uncomfortable at times? Why is it hard to bring up the important stuff? Sometimes kids dont speak up because they dont want to feel embarrassed(尴尬的).Lets face ittalking about personal stuff can make you feel embarrassed.But remember,your parents know you pretty we
13、ll,and they were your age once,too! So dont let a little embarrassment stop you.Its OK to go ahead and share the personal stuff.Other times,kids might not want to make their parents anxious or upset.As you explain your problem,your mom might look sad or your dad might look worried.But thats OK.Your
14、mom and dad can deal with knowing about your problem,big or small.That look on their face just means they care,and they feel for you.Thats what families dowe feel for the people we love.Sometimes,kids dont bring up a problem because they just dont want to think about it.They hope it will just go awa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446195.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
