四川省绵阳市2015高考英语阅读理解暑假练习(1)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川省 绵阳市 2015 高考 英语 阅读 理解 暑假 练习 答案
- 资源描述:
-
1、四川省绵阳市2015高考英语阅读理解暑假练习(1)及答案阅读理解-A Alex London Research Laboratory (ALRL) is part of Alex Co., Ltd., a major Australian medicine-making company. Opened in 1992, ALRL specializes in the development of new medicines for the treatment of heart diseases A position is now open for a Research Operations M
2、anager(ROM) to support our growing research team at the new laboratories in Hatfield,due to open in the autumn of 2010 Reporting to the Director,you will help set up and run the technical and scientific support services of our new laboratories now under constructionYou will be expected to provide ex
3、pert knowledge about and be in charge of all areas of ALRLS Health and Safety,and to communicate (沟通)with support employees at ALRLS laboratories based at University College LondonWorking closely with scientists and other operations and technical employees,you will manage a small number of research
4、support employees providing services to help with the research activities to be carried out at the new laboratoriesw_w w. k#s5_u.c o*m Candidates(申请人) will have experience of both management and research supporttechnical servicesKnowledge of research operations and excellent communication skills are
5、 necessary. Education to degree level is also desirablew_w*w.k_s*5_u.c_o m If you are interested in this position,please send your CV(简历)to Alex London Research Laboratory,University College London,Hatfield,London,W1E 6B7 or by email to ALRLalex.co.uk For more Informationplease visit www.alex.co.uk(
6、 ) 1. What can be learnt about the new laboratories from the text? A. They have not yet been set up B. They are in Hatfield,Australia C. They belong to University College London D. They are new workplaces for Australian researchers onlyw_w*w.k_s*5_u.c_o m( ) 2. What are the duties of a ROM,according
7、 to the text? w_w w. k#s5_u.c o*ma. To carry out research activitiesb. To be in charge of ALRLs Health and Safetyc. To help run the technical and scientific support servicesd. To manage a small number of research support employees 高考资源网A. a,b,c B. a,b,dC. b,c,d D. a,c,d( ) 3. What does the fourth pa
8、ragraph mainly talk about? w_w w. k#s5_u.c o*mA. The technical skills of a wouldbe ROMB. The practical experience of a wouldbe ROMC. The personal information of a wouldbe ROMD. The necessary requirements for a wouldbe ROM( ) 4. What is the purpose of the text?A. To describe the job of a ROMB. To pro
9、vide information about ALRLw_w*w.k_s*5_u.c_o mC. To announce an open position at ALRLD. To make known the opening of the new laboratories【语篇解读】本篇文章为应用性文题。提供了Alex Co., Ltd招聘一名ROM的信息,并对要招聘的职位提出了具体的要求。1答案Aw_w w. k#s5_u.c o*m考点:细节理解题。解析:根据文章第二段可知新的实验室还未建立。2答案C考点:细节理解题。解析:依据文章第三自然段,You will help set up a
10、nd run the technical and scientific support services ;You will be expected tobe in charge of all areas of ALRLs Health and Safety; you will manage a small number of research support employees 可得答案。3答案D考点:主旨大意题。解析:依据第四段提供的信息,申请人要有管理和技术服务的经验、研究操作的知识及极好的交际技能等可知本段主要谈及对应聘职位者的具体能力要求。4答案Cw_w w. k#s5_u.c o*
11、m考点:写作目的题。解析:本篇文章为广告招聘。目的自然是让大家了解ALRL公司有一公开招聘的职位。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A On todays show, well focus on how e business can help change peoples lives, as well as the career outlook of college graduates. After that, well attend an interesting introductory session that was held earlier here
12、 in Beijing. Its an effort by a group of young Chinese who want to introduce Majiang, a traditional Chinese game, to foreigners. For all these stories and more, stay tuned to Life in China.Approach Chinese Majiang Majiang is one of Chinas most famous games and is popular throughout the world. Domini
13、c Swire takes us to an introductory session organized by the Leadership Club, a Beijing-based group of young Chinese dedicated to introducing their culture to foreigners. More Chinese Starting up E-Business With about 30 percent of the Chinese population now online, more and more ordinary Chinese pe
14、ople have realized the potential for e-businesses. With no technological background or experience in running a business, they are eager to venture into the world of online businesses.Online Marketplace Helps Business Students Better Prepare for Future Job What worries college graduates the most? To
15、find the perfect job! Many college students started to prepare early to excel in the fierce job market. Some students in Henan province have the opportunity to practice real business through a new online business practice base the school has provided. And with that we end this edition of Life in Chi
16、na. We hope youve enjoyed it! Questions or comments can be sent to us at life or you can log on to our new forum(论坛), “Talk China” at and have your say at the “Life in China” section. 56From the passage we know that . Aits possible for e business to be further developedBtodays show is mainly about d
17、oing businessCmore and more people are making a fortune onlineDpeople can make comments on life cri. com. cn57The underlined word “excel” in the last but one paragraph probably means “ ”.Acome outBhave experienceCcreate an e form Ddo better than others58The Leadership Club is set up for the purpose
18、of .Abringing up new leaders for ChinaBhelping college graduates find ideal jobsCmaking Chinese culture known abroad Dproviding information on running business59Which of the following statements is NOT true according to the passage? APlenty of students as college are preparing for their jobs before
19、graduation.BWithout experience, common people cant afford the risk of practicing online business.CIn Henan province, some school has online business practice base to train the students.DYou are welcome to send your questions about the show via the Internet.【参考答案】5659 ADCB 阅读理解-BOne day while Father
20、was in his office downtown, Auntie Gussie and Cousin Flossie arrived. Mother immediately began planning to take them to dine at the Waldorf, a much talked of new hotel at Fifth Avenue and Thirty third Street, which she very much wanted so see. She knew Father mightnt like the idea, but he would enjo
21、y himself after he got there, and she thought she could manage him. When he came in, she went to his bedroom to break the good news to him. Whenever she was planning to manage him, the very tone of her voice put him on guard; it had an impatient note, as though really the only plan she could think o
22、f was to wish he was manageable. So on this occasion, when she tried to get him in a good mood, he instantly got in a bad one. He looked suspiciously (怀疑地) at Mother and said, “I dont feel well.”But Mother was fully prepared to see that he would take it hard at the start. She said brightly that the
23、Waldorf was lovely and that it would do him good to go out. There was no dinner at home for him anyway, so what else was there to do?When Father took in the situation, he undressed and put on his nightshirt. He shouted angrily at Mother that he had a sick headache. It made no difference to him wheth
24、er there was any dinner or not. What he needed was rest. After walking around, he put his clothes away and darkened his room. He climbed into bed. Pulling up the sheets, he let out his breath in deep groans (呻吟).Mother had got tired of scolding Father and trying to make him get out of bed, and had m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
