2020-2021学年高一英语译林版必修2单元综合检测1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高一英语译林版必修2单元综合检测1 WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 译林版 必修 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(一)(时间:100分钟;满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AEdward was the youngest knight(骑士)in the kingdom.One day when he came across a cave, he heard some voices.He walked into the cave, and followed the voices.“Anybody here?”he asked.“Help!”somebody said.“Were farmers around here and have been locked h
2、ere for years, serving the dragon.”“Dragon?”thought Edward,just before a flying flame almost burnt him alive.Never before had he come across such a powerful thing. Edward faced the dragon and said,“All right,dragon.I forgive you for what you just did.You probably didnt know it was me.”The dragon was
3、 very surprised at words like these.“Prepare to fight!”shouted the dragon.“Wait a moment. Well, its clear that you dont know who I am.Im the guardian of the Great Crystal Sword(水晶剑护卫者)!”continued Edward,who was able to make all sorts of things up.“You know that the sword has killed dozens of dragons
4、.”The dragon had never heard of such a sword,but this frightened him.Edward carried on,“I want to give you a chance to fight me.Lets travel to the other side of the world.Over there theres a snow-covered mountain.There the sword loses all its power.Ill be there,but will only wait for you for five da
5、ys.”On saying that,Edward raised a cloud of dust and disappeared.The dragon thought Edward had performed some kind of magic,but he had only hidden in some bushes.Wanting to fight,the dragon quickly flew out of the cave,towards the other side of the world, on a journey which lasted over a month.When
6、Edward was sure the dragon was far away,he came out,entered the cave,and set free all the farmers inside.【语篇解读】本文讲述了这样一个故事:年轻骑士偶遇强悍恶龙,巧用计策引开对手,救出被囚禁的人们。1Edward met the farmers Aby accidentBon purposeCafter killing the dragonDon his way to his kingdomA细节理解题。根据第一段可知,Edward无意中发现了一个山洞,听到从里面传出来的声音,走进去发现了
7、被困的农民。 由此可知,他是偶然间发现这些农民的。2When Edward met the dragon, he thought that Athe dragon was foolishBhe should try to escapeChe could beat the dragonDthe dragon was powerfulD细节理解题。根据第四段第一、二句可知,刚与恶龙会面时,恶龙喷出火焰差点儿把Edward活活烧死,他发现恶龙真的很强大。3What Edward said to the dragon Amade the dragon angryBmade the farmers wo
8、rriedCwas just a story he made upDmade the dragon give up fightingC推理判断题。根据文章可推知,Edward看到恶龙后编造了故事,目的是拖住恶龙,不和它正面交锋,而当恶龙上当受骗离洞而去时,他救出了被困的农民。第六段倒数第二句中的“who was able to make all sorts of things up”证实了这一点。4What can we infer from the passage?AThe dragon was killed by Edward in the end.BThe dragon would fi
9、nd it was fooled in the end.CEdward would be in trouble as a result of what he did.DEdward gave the dragon a lesson with his powerful sword.B推理判断题。根据故事情节可推知,骑士编造故事说要与恶龙在遥远的地方决斗是为了引它离去,救出农民,他不会去参加决斗,所以恶龙最终会发现自己被骗了。BAnnouncementsBret Harte vs.Calaveras alumni boysThe annual Bret Harte vs. CHS alumni b
10、oy basketball game will be held at 7 pm.,Saturday,Nov.30,at Calaveras High.All players must have played at least one year of varsity(校队)basketball.Cost to play is $30.Admission for audience is $5 for adults and $2 for kids.Kids 6 and under are admitted free.For more information, call Kraig Clifton a
11、t 7430679 or Jeff Eltringham at 7360162.CHS girls basketball skillsThe Calaveras High School girls basketball program presents the Junior Redskins Winter Skills,a developmental basketball program for girls in fifth through eighth grades that will be held from 2 pm. to 4:30 p. m. Sundays.Signups are
12、still being accepted for the second of two fiveweek sessions,which will be held for five Sundays in a row beginning Jan.12,2017.Cost is $25 per session.Each competitor receives a Tshirt at the end of each session with recommended drills. For more information or to sign up,call Jeremy Malamed at 2174
13、563 or email sports, calent .CHS swim/baseball coaching vacanciesCalaveras High School(CHS)is looking for a head boys/girls swim coach and a baseball coach for the 2017 spring season. Applications will be accepted and jobs will remain open until filled. Interview dates are to be set.Anyone intereste
14、d can stop by the district office or the high school for an application. For more information, call Mike Koepp at 7541811.Foothills Little League signupsFoothills Little League will hold signups for the 2017 season from 6 pm.to 8 pm.,Wednesday,Dec.4,at Pizza Factory in Valley Springs. All players mu
15、st provide proofs of citizenship and a birth certificate.For more information, call Shawn Threet at 3047399 or leave a message at 7721516.Yoga in Rail Road FlatYoga is being offered at Rail Road Flat Elementary from 9:30 am. to 11 am.Fridays with instructor Kristine Louise. Cost is a $5 instructor f
16、ee and $2 donation to The Friends of Rail Road Flat School for each person.For more information,visit friendsofrrfschool.org.【语篇解读】本文是一篇应用文,是五则关于运动项目相关信息的通知。5If you enter for the girls basketball program, Ayou can make a call to Kraig CliftonByou can visit friendsofrrfschool.orgCyou can realize your
17、 goal on Jan. 19,2017Dyou can buy a Tshirt with the girls namesC细节理解题。根据第二则通知中的“Signups are still being accepted for.beginning Jan.12,2017.”可知,2017年1月19日可以报名。故答案选C。6As an excellent baseball trainer, you will show interest in ACHS swim/baseball coaching vacanciesBFoothills Little League signupsCCHS g
18、irls basketball skillsDBret Harte vs.Calaveras alumni boysA细节理解题。根据第三则通知的“Calaveras High School(CHS)is looking for a head boys/girls swim coach and a baseball coach for the 2017 spring season.”可知,这所学校在招收游泳教练和棒球教练。故答案选A。7If you take your wife and two children to practice yoga,you should pay A20 dolla
19、rsB8 dollarsC28 dollars D14 dollarsC细节理解题。根据最后一则通知的“Cost is a $5 instructor fee and $2 donation to The Friends of Rail Road Flat School for each person.”可知,四个人去练习瑜伽,要支付45$2$428$。故答案选C。8Which of the following needs your identification?AYoga in Rail Road Flat.BCHS girls basketball skills.CCHS swim/bas
20、eball coaching vacancies.DFoothills Little League signups.D细节理解题。根据第四则通知的“All players must provide proofs of citizenship and a birth certificate.”可知,所有参加者都要提供身份证明。故答案选D。CIt is sometimes said that strange flying objects have been seen high up in the sky.People call these strange objects Unidentified
21、Flying Objects (UFOs)These UFOs caused a lot of interest.Some of the reports about them are difficult to believe. Some have been explained in scientific ways.Others have never been explained.Here is an account of UFOs from a report.Dennis Burdens,who wrote an article,tells us that he once saw a UFO.
22、 He was having dinner one night with a friend near Tripoli,Libya,and after dinner the two men walked across a yard to his room to read some papers.Burdens noticed that the moon looked strange that night.“It wasnt the moon,”was the reply.They watched the light and saw that it was moving.It seemed to
23、be an object rather like a big plate.In some ways it looked like smoke with a light on it,but it wasnt smoke because it didnt change its shape.It was moving in a regular way.That is to say,it didnt go suddenly faster or more slowly, and it didnt go higher or lower. So the two men decided that there
24、must be men in it.After that,Burdens said that he felt eyes looking at him.He was being watched in the darkness.When it was nearer, they noticed that the bottom was brighter than the top. The bottom was yellow and the top red.Then the object suddenly turned away and left Libya,moving very fast.On a
25、later day Burdens talked to other people about it, and he found some who had seen it.They all described it in the same way. Could they all be mistaken?【语篇解读】本文记叙了一位UFO目击者的经历。9UFOs are Aflying high up in the skyBstrange flying objectsCdifficult to believeDvery interestingB细节理解题。由第一段前两句话可知UFO是指一种奇怪的不确
26、定的飞行物,B项符合句意。10A UFO was seen one night Awhen they were walking across a yard to Burdens roomBwhile they were looking at the lightCwhen Burdens noticed the moon appearing strangeDwhile they were having dinnerA细节理解题。由文章第二段“.and after dinner the two men walked across a yard to his room to read some pa
27、pers.”及第四段“They watched the light and saw that it was moving.”可知。11The UFO looked like AsmokeBa large plateClight Da jumping objectB细节理解题。由第四段中“It seemed to be an object rather like a big plate.”可知。DAn ancient Egyptian mummy(木乃伊)returned home last month 150 years after being stolen by a Canadian doc
28、tor.The mummy is believed to be Ramses ,the founder of the 19th Dynasty of ancient Egypt.It was stolen in the 19th century,at the time when many explorers from Europe and America wanted to find the mummified bodies of Pharaohs(法老)They had heard stories of the Pharaohs being buried with treasures of
29、great artistic,scientific and financial value.But when King Tut was discovered in 1922 in Egypt,they realized the Pharaohs might have been buried with something else as well.As soon as Englishman Howard Carter found King Tuts tomb,strange things started to happen.On the night of the discovery, Carte
30、rs canary(金丝雀)was killed by a snake.It was the same kind of snake found on a symbol worn by the Pharaohs on their foreheads.A few months later, Lord Carnarvon,the man who paid for Carters trip,died suddenly in Cairo of unknown causes.By 1935,no fewer than 21 people connected with the discovery of th
31、e tomb had died.After much argument over whether the curse(诅咒)of King Tut really existed, four years ago German scientist Gotthard Kramer tried to find out for certain. He discovered that bacteria(细菌)on the mummy could have been responsible for the deaths.“When this bacteria enters the body through
32、the nose, mouth or eyes,”Kramer said,“it can result in illness or even death, particularly to those with bad health.”But perhaps the power of the curse is in the mind of those who believe it.Carter,the man who actually opened the tomb,lived to 66 before dying of natural causes.“All sensible people s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
