2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅴ Communication Workshop Culture Corner and Bulletin Board课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Communication Workshop Culture Corner and Bulletin Boar
- 资源描述:
-
1、Unit13PeopleSection Communication Workshop,Culture Corner and Bulletin Board课后篇巩固提升一、单词拼写1.Why is your brother so happy today?Because he is allowed to do his research (部分时间地).答案part-time2.What is the boy looking at now?A (人造卫星).答案satellite3.What does the rabbit like eating?The (胡萝卜).答案carrots4.What
2、was he doing when you went to see him?He was (专心致志于)himself to his invention.答案devoted5.The girl left a good impression on the old man,for she liked cooking and often offered the old man and his son a good meal using (蜂蜜) and (豌豆).(判断)from her words and action,the old man considered her a good (伴侣)f
3、or his son.However,later he found that the girl was (致力于) to some famous stars and spent much money on it,which (导致) him to persuade his son to leave the girl.答案honey;peas;Judging;companion;devoted;led二、写出画线部分的汉语意思The old scientist had devoted 1. himself to the satellites 2.With time going by,he beg
4、an to get wrinkles 3. on his forehead 4.Later,he got older and it was hard for him to chew 5. the hard food.His companion 6. often walked two blocks 7. to buy some soft food for him.He was unwilling to eat the food which was too salty 8.答案1.奉献2.卫星3.皱纹4.前额5.咀嚼6.伴侣7.街区8.咸的三、单句语法填空1.(judge) from the vi
5、deo,the couch made a right choice.答案Judging2.We are all quite grateful for her deep (devote)to her patients.答案devotion3.She is pretty except the fact that her mouth is too big.答案for4.His efforts finally led his great success in science.答案to5.As long you tell the truth,I will try to help you.答案as四、选词
6、填空be popular with,lead to,devote to,refer to,argue with1.He knows it is no use his father.答案arguing with2.If you cant deal with the problem properly,it can a big accident.答案lead to3.The article three people who helped save the woman.答案refers to4.Most of the teachers teaching the little children.答案de
7、vote to5.She is a lovely girl and everyone.答案is popular with五、阅读理解A“We are good mothers,” I said to my friend,as we sat on our comfortable beach chairs under our beach umbrella and watched our children playing in the waves.Out of nowhere,the children took off running.About fifty yards from us,a manm
8、aybe in his fiftieswas fishing.The children stood next to him and watched with their little mouths hanging open as he cast the fishing lines.He smiled at them.They ran back to usall except my three-year-old daughter,Drew.My heart beat fast with horror.“Drew! Come here! Play with your friends!” I sho
9、uted,very aware that my speeches about not talking to strangers werent working.It seemed that many parents heard of horrible stories about children being taken away by strangers.Responsible mothers should teach their children that the world is a dangerous place.So I felt relieved(松口气)when Drew ran t
10、owards me and took hold of a shovel(铲子).Then she looked me in the eye:“I want to be with the person.” Again,she approached the middle-aged man,and started digging next to him.Several seconds later,she returned,waving something shiny.“Look,Mommy! A toy fish!”It was,indeed,a toy fishyellow and rubber.
11、This must have been what he was using to attract the fish.And hed given it to Drew.The three other children were deeply impressed,and they didnt try to hide how jealous they wereclearly,they all wanted the fish.“My friend gave me that fish!” Drew shouted loudly.The sand in front of the umbrella turn
12、ed into a preschool cage match with a yellow rubber fish flying through the air.I felt like I might cry myself.Unexpectedly,there he was:the man,standing right next to us with three more rubber fish in hand.He handed them to each of the children.By their faces,you would have thought he was actually
13、the really kind big brother.“Thank you,” I said,realizing that there is good and kindness in strangers.1.How did the author feel when Drew stood beside the man?A.Relieved.B.Angry.C.Concerned.D.Calm.答案C解析推理判断题。根据第三段第一句“My heart beat fast with horror”我的心跳加快,我很害怕。可知作者担心Drew的处境,故选C项。2.The author thinks
14、good mothers should .A.be around their kidsB.warn their kids of dangerC.teach their kids to behave wellD.devote themselves to helping their kids答案B解析细节理解题。根据第三段的“Responsible mothers should teach their children that the world is a dangerous place.”负责任的妈妈应该教他们的孩子,世界是一个危险的地方。故选B项。3.The author was at a
15、loss when .A.Drew handed her the toy fishB.the kids fought for the toy fishC.the toy fish was covered with sandD.the stranger appeared from nowhere答案B解析推理判断题。根据倒数第三段最后一句“I felt like I might cry myself.”我感觉我可能要哭了。可知作者的无奈和不知所措。故选B项。4.What would be the best title for the text?A.Give a kid a fishB.We ar
16、e good mothersC.The world is dangerousD.Teach kids to be kind答案A解析主旨大意题。根据文章最后一句“Thank you,I said,realizing that there is good and kindness in strangers.”我意识到有好的、善良的陌生人。这个故事是由“陌生人给孩子一个玩具鱼”所引起的,可知A项符合题意。BBrenda Bongos was a happy,artistic girl.She had one big dreamto play the drums in a band.But one
17、big problem lay in her way.To be good enough to play in a band,Brenda had to practice a lot,but she lived next-door to a lot of old people.Many of them were sick.She knew that the sound of beating drums would really get on their nerves.So,she had tried playing in the strangest places:a basement,a ki
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446955.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
