分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年高中英语 Unit 14 Careers Section Ⅳ Lesson 4 Job Trends课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:446961
  • 上传时间:2025-12-06
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:21.12KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中英语 Unit 14 Careers Section Lesson Job Trends课后篇巩固提升含解析北师大版必修5 2021 2022 学年 高中英语 Trends
    资源描述:

    1、Unit 14 CareersSectionLesson4JobTrends课后篇巩固提升一、单词拼写1.How does your grandfather keep (精力充沛的)?By doing regular exercise.答案dynamic2.Why did the girl shout at her sister?I think she did so out of (妒忌).答案envy3.Why has your parents moved into that house?They want to live with (舒适).答案comfort4.What did he d

    2、o when the war broke out?He was a (奴隶) at the time.答案slave5.Ten years ago,his company was very small.However,he was (灵活的)and could make a right (判断).Later his company had a lot of (部门)all over China.When the crisis broke out,many people got into a (恐慌),but he remained calm.He was able to (操作)his com

    3、pany well.答案flexible;judgement;divisions;panic;operate二、写出画线部分的汉语意思The young man has been working hard to keep up with 1. others.He also does some exercise to stay dynamic 2.In class,he can respond 3. to the teachers questions well.He always tries to solve the problem on his own and tries not to bot

    4、her 4. others.He is clever and flexible 5.The teachers like him and often praise him.答案1.赶上2.精力充沛的3.回答4.打扰5.灵活的三、用所给词的适当形式填空1.Their question failed to get a (respond)from any of the students.答案response2.Her decision seems to show a lack of political (judge).答案judgement3.Protective clothing must be w

    5、orn when the machine is in (operate).答案operation4.Were it not for science,we could not live a (comfort) life.答案comfortable5.They set up nearly ten (branch) in the whole province.答案branches四、用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)rather than,due to,in addition,keep up with,in case,respond to1.Her son walked so fast

    6、that she couldnt him.答案keep up with2.When the teacher asked Tom the question,he only stood there,keeping silent.答案to respond to3.The companys problems are a mixture of bad luck and poor management.答案due to4.I will make some sandwiches,just we get hungry later on.答案in case5.Smoking does harm to your

    7、health.,it costs too much money.答案In addition6.Betty chose to drop out admit that shed made a mistake.答案rather than五、阅读理解A(2019全国,A)NeedaJobThisSummer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs.The deadlines and what you need to apply depend on t

    8、he program.Not a student?Go to the government website to learn about programs and online tools available to help people under 30 build skills,find a job or start businesses all year round.JobsforYouthIf you are a teenager living in certain parts of the province,you could be eligible(符合条件) for this p

    9、rogram,which provides eight weeks of paid employment along with training.Who is eligible:Youth 15-18 years old in select communities(社区).SummerCompanySummer Company provides students with hands-on business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligib

    10、le:Students aged 15-29,returning to school in the fall.StewardshipYouthRangerProgramYou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire,but not turning 18 before De

    11、cember 31 this year.SummerEmploymentOpportunities(机会)Through the Summer Employment Opportunities program,students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service,its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older.Some positio

    12、ns require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.1.What is special about Summer Company?A.It requires no training before employment.B.It provides awards for running new businesses.C.It allows one to work in the natural environment.D.It offers more summer job opportunities

    13、.答案B解析细节理解题。根据SummerCompany部分第一句“SummerCompanyprovidesstudentswithhands-onbusinesstrainingandawardsofupto$3,000tostartandruntheirownsummerbusinesses.”可知,SummerCompany的特别之处在于它为创业者提供奖金。故选B项。2.What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A.15-18.B.15-24.C.15-29.D.16-17.答案D解析细节理解题。

    14、根据StewardshipYouthRangerProgram部分第二句“Whoiseligible:Studentsaged16or17attimeofhire,butnotturning18beforeDecember31thisyear.”可知,StewardshipYouthRangerProgram需要年龄在16至17岁之间。故选D项。3.Which program favors the disabled?A.Jobs for Youth.B.Summer Company.C.Stewardship Youth Ranger Program.D.Summer Employment O

    15、pportunities.答案D解析细节理解题。根据SummerEmploymentOpportunities部分最后一句“Somepositionsrequirestudentstobe15to24orupto29forpersonswithadisability.”可知,SummerEmploymentOpportunities这一项目对残疾人有利。故选D项。BWhy play games?Because they are fun,and a lot more besides.Following the rules.planning your next move.acting as a t

    16、eam member.these are all “game” ideas that you will come across throughout your life.Think about some of the games you played as a young child,such as rope-jumping and hide-and-seek.Such games are entertaining and fun.But perhaps more importantly,they translate life into exciting dramas that teach c

    17、hildren some of the basic rules they will be expected to follow the rest of their lives,such as taking turns and cooperating(合作).Many childrens games have a practical side.Children around the world play games that prepare them for work they will do as grown-ups.For instance,some Saudi Arabian childr

    18、en play a game called bones,which sharpens the hand-eye coordination(协调)needed in hunting.Many sports encourage national or local pride.The most famous games of all,the Olympic Games,bring athletes from around the world together to take part in friendly competition.People who watch the event wave fl

    19、ags,knowing that a gold medal is a win for an entire country,not just the athlete who earned it.For countries experiencing natural disasters or war,an Olympic win can mean so much.Sports are also an event that unites people.Soccer is the most popular sport in the world.People on all continents play

    20、itsome for fun and some for a living.Nicolette Iribarne,a Californian soccer player,has discovered a way to spread hope through soccer.He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.Next time you play your favourite game or sport,think about w

    21、hy you enjoy it,what skills are needed,and whether these skills will help you in other aspects of your life.4.Through playing hide-and-seek,children are expected to learn to .A.be a team leaderB.obey the basic rulesC.act as a grown-upD.predict possible danger答案B解析细节理解题。根据第二段中的“.thatteachchildrensome

    22、ofthebasicrulestheywillbeexpectedtofollow.”可知通过玩捉迷藏的游戏,孩子们可以学会遵守基本的规则。5.The underlined part in Paragraph 2 most probably means that games can .A.describe life in an exciting wayB.turn real-life experiences into a playC.make learning life skills more interestingD.change peoples views of sporting even

    23、ts答案C解析句意猜测题。这句话的字面意思是“把生活翻译成让人激动的戏剧”,再根据本段的具体解释可以推断其真正的含义是“让孩子们在有趣的游戏中了解生活,掌握生活的基本原则”。故选C项。6.According to the passage,why is winning Olympic medals so encouraging?A.It inspires peoples deep love for the country.B.It proves the exceptional skills of the winners.C.It helps the country out of natural

    24、disasters.D.It earns the winners fame and fortune.答案A解析推理判断题。根据第四段中的首句“Manysportsencouragenationalorlocalpride.”可知后面所举的例子都是围绕着这一主题。7.Iribarnes goal of forming the foundation is to .A.bring fun to poor kidsB.provide soccer balls for childrenC.give poor kids a chance for a better lifeD.appeal to socce

    25、r players to help poor kids答案C解析细节理解题。根据第五段的末句“Hecreatedafoundationtoprovidepoorchildrenwithnotonlysoccerballsbutalsoapromisingfuture.”可知C项正确。六、短文改错Dear Jack,Im so exciting and happy to hear that youre coming to China.Since your trip is scheduled for the middle of July,I will be available because I

    26、will be having your summer holiday at that month.Ive been very busy recently,for Ive been prepared for the coming entrance exam,that is vital for me.Last week,I attend an English speech contest intended for high school student all over the province and my performance was not bad.To tell you truth,Iv

    27、e always dreamt of having an opportunity to travel to English-speaking countries as yours to practise and improve my English.I am looking forward to see you.Yours,Zhang Heng答案Dear Jack,Im so excitingexcited and happy to hear that youre coming to China.Since your trip is scheduled for the middle of J

    28、uly,I will be available because I will be having yourmy summer holiday that month.Ive been very busy recently,for Ive been preparedpreparing for the coming entrance exam,thatwhich is vital for me.Last week,I attendattended an English speech contest intended for high school studentstudents all over the province and my performance was not bad.To tell you the truth,Ive always dreamt of having an opportunity to travel to English-speaking countries aslike yours to practise and improve my English.I am looking forward to seeseeing you.Yours,Zhang Heng

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中英语 Unit 14 Careers Section Ⅳ Lesson 4 Job Trends课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446961.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1