2020秋新教材高中英语 Unit 1 Teenage life Section Ⅳ提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 Unit Teenage life Section 提能作业含解析新人教版必修第一册 2020 新教材 高中英语 作业 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 1Section 请同学们认真完成 练案8 .阅读理解Some educators told us that more years of school could help students get higher scores on intelligence tests.That was a finding of a study of teenage males in some countries.Now, another research shows that physical activity may help students do better in their classe
2、s.The research comes as educators in some countries are reducing time for activities like physical education.They are using the time instead for academic (学术的) subjects like math and reading.The studies appeared between 2008 and 2014.They included more than 55,000 children,aged 6 to 18.Amika Singh:“
3、According to the results of our study, we can conclude that being physically active is beneficial for academic performance.There are, first, physiological explanations, like more blood flow, and so more oxygen to the brain.Being physically active means there are more hormones (荷尔蒙) produced like end
4、orphins (内啡肽)And endorphins make your stress level lower and your mood improved, which means you also perform better.”Also, students taking part in organized sports learn rules and how to follow them.This could improve their classroom behavior and help them keep their mind on their work.The study le
5、aves some questions unanswered, however.Ms Stash says it is not possible to say whether the amount or kind of activity affected the level of academic improvement. This is because of differences among the studies.The researchers said they found only two highquality studies.They needed more highqualit
6、y studies to confirm(证实) their findings.They also pointed out that “results for other parts of the world may be quite different”.Still, the general finding was that physically active kids are more likely to do better in school.Ms Singh says schools should consider that finding before they cut physic
7、al education programs.Her paper on “Physical Activity and Performance at School” is published in the Archives of Pediatric and Adolescent Medicine.文章大意:本文介绍了一项新的研究发现:体育活动对学生有益,作者呼吁要重视体育教育。1The passage mainly tells us that _B_.Aa research on physical education has been done by the researchersBthere i
8、s a possibility that physical activity leads to higher gradesCthe amount or kind of activity directly affects academic levelDthe research shows that the children aged 6 to 18 dont do sports解析:主旨大意题。根据第一段讲述了关于上学时间更长能够帮助学生在智力测验中得到更高分数的一项发现,现在另一项研究表明,体育锻炼可能帮助学生在功课上做得更好。所以选B项。2Which of the following is
9、TRUE?_D_ABeing mentally active is good for academic subjects.BThe more hormones you have, the more stressed you will get.CThe researchers have found many highquality studies to prove the research.DThe educators in some countries think studies, not exercise, mean much to students.解析:推理判断题。根据第二段第一、二句“
10、The research comes as educators .like math and reading.”即可判断出有些国家的教育工作者认为学习比体育活动更重要。3The underlined sentence in Paragraph 6 probably means _B_.Agood marks result from highquality studyBfindings are probably different in different areasCphysical activity will spread all over the worldDacademic perfor
11、mance depends on the surroundings解析:句意理解题。根据第六段段意:研究人员表示,他们只发现两项高质量研究。他们需要更多高质量研究以确认他们的发现。他们还指出,“世界上其他地区的结果可能大不一样”。所以选B项。4Whats the purpose of writing the passage?_A_ATo call our attention to the sports at school.BTo introduce all types of physical activities.CTo represent the academic performance.D
12、To improve students health.解析:目的意图题。根据最后一段一、二句提到“Still, the general finding was.before they cut physical education programs.”尽管如此,总的结论是,喜欢运动的孩子更容易在学校表现更好。辛格女士说,学校应该在削减体育课之前,考虑一下这一研究发现。所以选A项。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to make friends at a new schoolStarting with a new school can
13、 be difficult.Everything seems to be different, and you dont even know where to go for your own class._1.B_ However, if you use these skills, you can quickly turn some of those strangers into friends.Be yourself._2.D_ If some people dont accept you, theyre not the kind of friends you need.People oft
14、en stay together because they have similar interests.For example, someone who does a lot of sports may make friends with those who also run or swim a lot._3.A_Remember to be nice to the people you meet at your new school.If you think that you will say something that may make them feel sad, do not sa
15、y anything and just nod your head if they talk to you.Also, remember to be as helpful as possible!Believe in yourself.A smile goes a long way.When you walk in the halls, dont keep your eyes on the floor.Raise your head and make eye contact (目光接触) with other people._4.E_ Introduce yourself.Tell them
16、your name and where youre from.Remember peoples names.You like it when people use your name, and so do other people._5.F_ Besides, ask them in a kind way if they have a nickname(昵称)Youd be surprised how often this might come in handy.ABe friendly to others.BMaking new friends can be hard, too.CJoin
17、afterschool activities you like.DNever change who you are to try and fit in.EIf you see someone you know, smile or say “Hi”FPeople may become angry if you just begin by saying “Hey” each time.GDont sit at the back of the classroom where other people dont notice you!文章大意:本文是说明文。文章主要介绍了几种在新学校结交朋友的方法。解
18、析:1由该空后的“However, if you use.strangers into friends.”可知,这里是说结交新朋友也会很难。故选B项。2由该段标题Be yourself.和该空后的说明可知,D项内容符合此处语境。3由该段中的“Remember to be nice.at your new school.”和“remember to be as helpful as possible”等信息可知,本段主要是讲要对他人友善,故用A项作为小标题最恰当。4由该空前后的“make eye contact with other people”和“Introduce yourself.”等信
19、息可知,E项内容符合此处语境。5由该段标题Remember peoples names.和该空前的“You like it when people use your name, and so do other people.”可知,记住别人的名字非常重要,如果你每次都称呼对方“嘿”,人家可能会生气。故选F项。.完形填空Hello,everyone.Its my honor to recommend (推荐) Educator of theYear.Im sure everyone has an_1.B_ teacher that they will be able to _2.C_ for y
20、ears to come.There is one famous teacher that everyone wants to have in our middle schoolMs Sullivan,whose _3.A_ you must often hear at school.Ms Sullivan does a lot of things to make herself amazing.First of all,she has great enthusiasm for her _4.A_.She teaches many different classesLanguage Arts
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446986.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
