2020秋新教材高中英语 Unit 4 Natural disasters Section Ⅰ提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 Unit Natural disasters Section 提能作业含解析新人教版必修第一册 2020 新教材 高中英语 作业 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、Unit 3Section 请同学们认真完成 练案17 一、语言基础训练.单词拼写1What have been done or will be done to rescue the people in the _disaster_(灾难)?2Carefully she _slid_(滑行) along the ice.3He _rescued_(营救) three children from the burning building.4The storm did a lot of _damage_(损坏) to the building and crops in Hunan province
2、.5He congratulated himself on having _survived_(幸存) the aircrash.6Frogs eat pests which _destroy_(毁灭) crops and carry diseases.7The amount of rain _affects_(影响) the growth of crops.8The heavy rain _ruined_(破坏) our holiday.9We were all _shocked_(震惊) by the disaster.10The only reason why I was diving
3、for water was because of the _drought_(干旱).单句语法填空1Several cars were _damaged_(damage) in the crash.2It didnt take long before the building was_destroyed_(destroy)3As I was much _affected_(affect) by the story of Cong Fei,I am also determined to be a volunteer worker.4He was shocked _at/by_ her smoki
4、ng.5We must hold on until people come to our rescue if we _are trapped_(trap) in an earthquake.6After the divorce,she buried herself _in_ her work.7People should spare no effort _to protect_(protect) the environment.8Hes suffering _from_ a bad cold.9Eliza remembers everything exactly as if it _happe
5、ned_(happen) yesterday.10After the earthquake,the beautiful city was _in_ ruins.选词填空think of,as if,look up,as usual,suffer from,in ruins,set up,dig out,in shock,go through1Lets _think of_ some questions about life.2They _have set up_ schools, factories and hospitals in this poor area.3We all know th
6、at we cant live _as usual_ without good health.4If you cant keep healthy, you will often _suffer from_ your weak body.5She _went through_ many things and suffered a lot at an early age.6After the big fire, the main building of the church was _in ruins_.7He suddenly rushed out, leaving all the people
7、 in the room _in shock_.8I often _look up_ the new words while I read and I cant understand the sentence.9The press watchdogs (狗仔队) spare no effort to _dig out_ the secrets of those famous people.10He talks with a stranger _as if_ they were good friends.二、培优提升训练.阅读理解Earthquakes are something that pe
8、ople fear.There are some places that have few or no earthquakes.Most places in the world,however,have them regularly.Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous (多山的)The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906.Over 700 people died in
9、it.The strongest one in North America was in 1964.It happened in Alaska.Strong earthquakes are not always the ones that kill the most people.In 1755,one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal.Around 2,000 people died.In 1923,the Great Kant Earthquake happened in Japan.A hund
10、red and forty thousand people died.Most of them died in fires which followed the earthquake.One of the worst earthquakes hit China in 1976.It killed a large number of people.The worst earthquake ever reported was also in China,in which about 400,000 people were killed or injured.This earthquake happ
11、ened in 1556.Earthquakes worry people a lot.The reason is that we often do not know when they are coming.People can not prepare for them.文章大意:这是一篇说明文。文章介绍了世界上几次强烈的大地震所造成的严重危害,并对其原因进行了阐述。1We can infer from the passage that _C_.Apeople are not afraid of earthquakesBonly strong earthquakes kill a large
12、 number of peopleCa large number of earthquakes often happen next to mountainsDearthquakes happen only in a few places along the coast解析:细节理解题。根据文章第一句“Earthquakes are something that people fear.”(人们害怕地震),可知A项错误,排除A;从文章对有关地震所致伤亡情况的叙述来看,并不只是强地震才会导致伤亡惨重,B项错误,排除B;根据第一段最后一句“Countries that have a lot of e
13、arthquakes are usually quite mountainous (多山的)”可知地震多发生在多山的国家。故选C。2How many people died in the earthquake which happened in Portugal in 1755?_D_A500.B140,000.C400,000.DAbout 2,000.解析:细节理解题。根据第三段最后一句“Around 2,000 people died.”可知在1755年,发生在葡萄牙的地震大约有2000人死亡。故选D。3When and where was the worst earthquake ev
14、er reported?_B_A1964;Alaska.B1556;China.C1923;Japan.D1976;China.解析:细节理解题。根据倒数第二段三、四句“The worst earthquake ever reported was also in China,in which about 400,000 people were killed or injured.This earthquake happened in 1556.”可知史上最严重的地震发生在1556年,中国。故选B。4According to the passage,which of the following
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447033.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
