2021-2022学年高中英语外研版必修二课后巩固提升:MODULE4 FINE ARTS SECTION3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版必修二课后巩固提升:MODULE4 FINE ARTS SECTION3 WORD版含答案 2021 2022 学
- 资源描述:
-
1、Section Integrating Skills课后篇巩固提升一、单词拼写1.Its just not r to expect to make so much money in the short run.答案realistic2.The Chinese team will play a s of games this year.答案series3.She was (成功的)in achieving her goal.答案successful4.I didnt r the importance of being on time.答案realise5.All these pictures o
2、n the wall were p by local artists.答案painted6.Some companies are polluting and d the environment.答案destroying7.Have you seen the e of paintings by Picasso?答案exhibition8.I like summer,but I cant s the heat.答案stand9.The beautiful scenery in Guilin is just like a painting of (风景画).答案landscape10.The sch
3、ool encourages free (表达)in art,drama and creative writing.答案expression二、翻译句子1.那一事件引发出一连串谁都没有料到的事。(series)答案The incident sparked off a series of events that nobody had forseen.2.在九寨沟地震中,许多房屋毁坏殆尽。(destroy)答案In the Jiuzhaigou earthquake,many houses were destroyed.3.20世纪50年代,大约只有百分之四十的高中毕业生继续上大学。(in the
4、 1950s/1950s)答案In the 1950s/1950s only about 40% of high school graduates went on to college.4.贝多芬(Beethoven)在三十出头时就完全失聪了。(in ones thirties)答案Beethoven lost his hearing/went deaf completely in his early thirties.三、阅读理解(思维品质)Since my retirement(退休) from teaching music in 2001,I have spent a good deal
5、 of time painting as an artist.I actually began drawing again in the summer of 1995 when my father died,so perhaps I was trying to recover from the loss of my father,or maybe it was just that it brought back memories of him.In any case,I drew pen-and-ink animals and landscapes(风景画)much influenced(影响
6、)by Krenkel and St.John for five years.For some strange reason,I had been waiting until my retirement to start doing watercolours again,but as soon as I walked out of the school door for the last time I picked up my brushes and rediscovered Andrew Wyeth,who quickly became my favourite artist.I had l
7、ooked through all the art books I had on my shelves and found his watercolours to be the closest to how I thought good watercolours should look.So I painted landscapes around Minnesota for three years and tried out many other types of painting.However,watercolours remained my first choice,and I thin
8、k I did my best,showing my paintings at a number of art exhibitions.Art is now together with my piano playing and reading.There is a time for everything in my world,and it is wonderful to have some time doing what I want to do.As Confucius once said,“At seventy I can follow my hearts desire.”1.What
9、is the text mainly about?A.Learning to paint in later life.B.How to paint watercolours.C.An artist-turned teacher.D.Life after retirement.答案D解析主旨大意题。文章第一句“Since my retirement(退休)from teaching music in 2001,I have spent a good deal of time painting as an artist.”讲述作者退休后的生活,最后一段还提及自己的“.piano playing a
10、nd reading.”以及作者的心情感受,故paint只是文中的一部分内容,故D项最为全面。2.The author started drawing again in 1995 because .A.he hoped to draw a picture of his fatherB.he couldnt stop missing his fatherC.he had more time after retirementD.he liked animals and landscapes答案B解析推理判断题。从文中第一段第二句“.so perhaps I was trying to recove
11、r from the loss of my father,or maybe it was just that it brought back memories of him.”可推知B项正确。3.We can infer from the text that the author .A.had been taught by Krenkel and St.JohnB.painted landscapes in Minnesota for 5 yearsC.believed Wyeth to be the best in watercoloursD.started his retirement l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447560.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
