2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 4 SECTION B USING LANGUAGE WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 4SECTION BUSING LANGUAGE WORD版含答案 20
- 资源描述:
-
1、Unit 4A glimpse of the futureSection BUsing language课后篇素养形成必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.More than one picture(show) that over 70% of the island(be) covered by water.答案shows;is2.Large amounts of money(be) spent on the magnificent building,but the poor(be) not allowed to have a single room.答案were;were3.I,who(
2、be) your best friend,will surely stand on your side.答案am4.Barbara is easy to recognise as shes the only one of the women who(wear) evening dress.答案wears5.Not only I but also Jane and Mary(be) tired of having one examination after another.答案are6.Cathy,as well as her cousins,(study) Chinese in China n
3、ow.答案is studying.短语填空on the horizon,couldnt wait to,result in,feel confident about,be bound to,have a talent for,take turns to1.The nurses look after the patients last month.答案took turns to2.After graduation,she return to her hometown.答案couldnt wait to3.The commanders mind was at ease and he the fut
4、ure.答案felt confident about4.This section of the road is so narrow that there be traffic jams now and then.答案are bound to5.There is some excitement ,but I cant tell you about it.答案on the horizon6.He music and was appointed conductor of Shanghai Symphony Orchestra at the age of 30.答案had a talent for7.
5、Look for a review partner because studying by yourself might eventually laziness.答案result in.完成句子1.昨天我们以每小时八十英里的速度顺风而下。Yesterday we were running down the wind an hour.答案at the speed of eighty miles2.医疗队由十二名医生组成。The medical team .答案is/was made up of twelve doctors3.她是唯一一位迟到的女生。She was the only one of
6、 the girls .答案who was late4.我们所需要的是更多的时间。What we need .答案is more time关键能力提升练.七选五We are not born with courage,but neither are we born with fear.Maybe some fears are brought on by your own experiences,by what someone has told you,by what youve read in the papers.Some fears are valid,like walking alone
7、 in a bad part of a town at two oclock in the morning.1Fears,even the most basic ones,can totally destroy our ambitions.Fear can destroy fortunes.Fear can destroy relationships.2 It is one of the many enemies hidden inside us.Let me tell you about four of the other enemies we face from within.The fi
8、rst enemy that youve got to destroy before it destroys you is indifference.Another enemy we face is indecision.Indecision is the thief of opportunity and enterprise.3 Take a sword to this enemy.The third enemy inside is doubt.Sure,theres room for healthy skepticism.You cant believe everything.But yo
9、u also cant let doubt take over.Many people doubt the past,doubt the future,doubt each other,and doubt almost everything.4It will destroy your life and your chances of success.The final interior enemy is over-caution.Timidity (怯懦) is not a virtue;its an illness.If you let it go,itll conquer you.Timi
10、d people dont get promoted.They dont advance and grow and become powerful in the marketplace.Youve got to avoid over-caution.Do battle with the enemy.Do battle with your fears.5 Be courageous in your life and in your pursuit of the things you want and the person you want to become.A.Worse of all,the
11、y doubt themselves.B.It will steal your chances for a better future.C.Fear,if left unchecked,can destroy our lives.D.Whatever is out to get you,youve got to get it.E.It can be useful and drives you forward if you cope with it properly.F.Build your courage to fight whats keeping you from your goals a
12、nd dreams.G.But once you learn to avoid that situation,you wont need to live in fear of it.答案与解析【语篇解读】这是一篇议论文。文章主要讲述了人们的生命中面临多种敌人,恐惧是最基本的,呼吁人们充满勇气和它们对抗。1.G根据第一段的“Some fears are valid,like walking alone in a bad part of a town at two oclock in the morning.”可知,此处列举了一个关于恐惧的情形;再结合全篇,告诉人们要战胜心中的恐惧。故G项(但是一
13、旦你学会避免这个情况,你不需要生活在这种恐惧之中。)是对上句话的总结,符合题意。故选G项。2.C根据第二段“Fears,even the most basic ones,can totally destroy our ambitions.Fear can destroy fortunes.Fear can destroy relationships.”可知,恐惧会摧残我们很多方面。故C项(恐惧,如果任其发展,会摧毁我们的生命。)是被摧残的方面之一,符合题意。故选C项。3.B根据第三段“Indecision is the thief of opportunity and enterprise.”
14、可知,优柔寡断是小偷,故与B项(它会偷走获得更好未来的机会。)相联系。故选B项。4.A根据第四段“Many people doubt the past,doubt the future,doubt each other,and doubt almost everything.”可知,此段在论述人们都会怀疑什么。故A 项(更糟的是,他们会怀疑自己。)是补充说明,符合题意。故选A项。5.F根据第六段“Do battle with the enemy.Do battle with your fears.”和“Be courageous in your life and in your pursuit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447620.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级下册语文写作教学课件-让心灵说话-心理活动描写指导共21张PPT人教新课标 (共21张PPT).pptx
