2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 3 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 3SECTION CDEVELOPING IDEAS PRESENT
- 资源描述:
-
1、Unit 3Times change!Section CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.Dogs have a very good sense of smell and are often used (search) for survivors in an earthquake.答案to search2.West hasnt tested his idea on larger blocks,but he thinks rolling has clear (advantage) over s
2、liding.答案 advantages3.The boys (attempt) to leave for camping but were stopped by their parents.答案attempted4.In the last decade,Chicago public schools (expand) the teaching of Chinese to serve 12,000 students.答案have expanded5.This novel has been (adaptation) for radio from the Russian original.答案ada
3、pted6.All roads were blocked and the only(accessible) to the earthquake-stricken areas was by water.答案access7.There is a growing (tend) for people to work at home instead of in offices.答案tendency8.The hotel is (convenient) located close to the beach and the shops,attracting a lot of tourists.答案conve
4、niently9.Standing up,its easier for human beings to find food or enemies.In (add),their arms are for throwing stones or signaling.答案addition.短语填空happen to;in fact;for the first time;the other day;take away;disagree with;change into;due to;focus on;pop up1.Judging from the appearance,it is very peace
5、ful;but ,a war will break out soon.答案in fact2.If only there were some magic buttons,I could push to the sadness in her eyes.答案take away3.We exchanged our addresses when we met .答案for the first time4.the old proverb,I believe that new friends are not necessarily worse than old friends.答案Disagreeing w
6、ith5.He felt rather disappointed the short survival time of his flowers.答案due to6.By saving oil,water,paper,food and clothing,we are playing a part in cutting down on waste.答案focusing on7.As we walked along,we saw a rabbit from its burrow and scurry across the field.答案 pop up8.When the ice is heated
7、 above freezing point,it begins to a liquid state.答案change into9.His experience of working abroad for two years secured himself a well-paid job .答案the other day10.Though the girl had been suffering from the blood disease,she acted as if nothing her while facing her friends and relations.答案had happen
8、ed to.完成句子1.无论多么好的广告,如果产品不适合他们,人们不太可能被说服。However good an advertisement is,people persuaded if the product is unsuitable for them.答案are unlikely to be2.只需触碰一下按钮或点击一下鼠标,学生就可以从最大的图书馆和博物馆获得大量的信息。 a button or the click of a mouse,a student will find abundant information from the largest libraries and mus
9、eums.答案At the touch of3.母亲总是告诉我不要瞧不起任何人,即使他没有受过良好的教育。Mother always tells me not to look down on/upon anyone, he is not well-educated.答案even if4.当我昨天晚上正沿着街道走的时候,我听到我的名字被大声地叫喊。 along the streets last night,I heard my name called loudly.答案While walking5.随着经济和社会的迅速发展,出现了不平等和犯罪等诸多问题。Many problems,such as
10、 inequality and crimes,have arisen economy and society.答案with the rapid development of关键能力提升练.阅读理解Dont talk to me;Im busy with my iPhone.Riding the London underground,a person from China will notice one major difference:in London,people do not look at each other.In fact,eye contact is avoided at all
11、 times.Thats not rudenesspeople are just too busy to bother looking.Busy doing what,you ask?Well,theyre certainly not using the time for a moment of quiet reflection,nor are they reading a book.New technology has replaced quiet habits.Today the only acceptable form of books on the London underground
12、 is an e-book.Apple must earn a fortune from London commuters(乘车上下班的人).Since the launch of the iPhone in 2007,over 40,000yes,thats 40,000“apps” (programs downloaded for the iPhone) have been designed.Commuters love them because they are the perfect time-killers.One “app”,called iShoot,is a game that
13、 features tanks.Another one,Tube Exits,tells passengers where to sit on the train to be closest to the exit of their destination.ISteam clouds the iPhone screen when you breathe into the microphone.You can then write in the “ steam” on your phone screen.For those without an iPhone,another Apple prod
14、uct,the iPod,may be another choice.Its not just teenagers who “plug in” to their musiciPods are a popular way to pass the time for all ages.And if games,e-books and music arent enough to keep you occupied.Then perhaps you would prefer a film.The development of palm DVD technology means many commuter
15、s watch their favourite TV show or film on the way to work.With all this entertainments,its amazing that people still remember to get off the train.【语篇解读】这是一篇说明文。文章主要讲述的是在伦敦坐地铁的人总是忙于使用自己的手机、iPod等来看书、听音乐、玩游戏等等,以此来告诉我们新的技术正在改变人们度过旅行时间的方式。1.People in London do not make eye contact on the subway because
16、 they are busy.A.going to workB.reading booksC.thinking private thingsD.playing games,reading e-books,listening to music or watching films答案D解析细节理解题。根据第三段最后一句“Today the only acceptable form of books on the London underground is an e-book.”;第五段中的“Commuters love them because they are the perfect time-
17、killers.One app,called iShoot,is a game that features tanks.”;第六段以及最后一段中的“The development of palm DVD technology means many commuters watch their favourite TV show or film”可知,伦敦人在地铁上不做眼神交流,因为他们忙于玩游戏、读电子书、听音乐或看电影。故选D项。2.Those who like war games can download to their iPhones.A.iShootB.Tube ExitsC.iSte
18、amD.iPod答案A解析推理判断题。根据第五段第二句“Oneapp,called iShoot,is a game that features tanks.”可知,iShoot,是一款有坦克的游戏。故喜欢战争游戏的人应该喜欢这个App。故选A项。3.The underlined word “occupied” in the last paragraph probably means .A.delightedB.busyC.amusedD.controlled答案B解析词义猜测题。根据“And if games,e-books and music arent enough to keep yo
19、u occupied.”可知,如果游戏、音乐以及电子书都不能让你忙碌,那么电影也许会适合你,因为这些娱乐方式能够让我们忙碌得很充实。故选B项。4.The article tells us that.A.London commuters are unfriendly to strangersB.Apple has earned a lot of money from selling 40,000 iPhonesC.technology is changing the way London commuters spend their travelling timeD.with all the ne
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447721.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
