2021-2022学年高中英语译林版必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A WELCOME TO THE UNIT & READING WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语译林版必修第二册课后巩固提升:UNIT 1SECTION AWELCOME TO THE UNIT READING WO
- 资源描述:
-
1、Unit 1Lights,camera,action!Section AWelcome to the unit & Reading课后篇素养形成必备知识基础练.单句填空1.Prizes (award) for the best peach pie and peach jam next month.答案will be awarded2.The (perform) lasted nearly three hours,but few people left the theatre early.答案performance3.The system can (actual) warn us in adva
2、nce when our behaviour might lead to a negative outcome,so that we can avoid making a mistake.答案actually4.Jane,just imagine my (horror) life when you have gone.答案horrible5.You see,Mr Rochester clearly (prefer) her to any of the other ladies.答案prefers6.Would you please (brief) introduce yourself?答案br
3、iefly7.The old rules have to (revise) because they only applied to the circumstances that existed when they were made a hundred years ago.答案be revised8.Although the programme asks the members only to drive students to and from their classes,Wilson often goes beyond (ensure) the welfare and safety of
4、 the students.答案to ensure9.Buses run (frequent) between the city and the airport.答案frequently10.A kind of new medicine (aid) your recovery will be put into use in the hospital soon.答案aiding.完成句子1.他第一次来桂林时就被这美丽的景色打动了。He was struck by the beauty he visited Guilin.答案the first time2.科技永远在改变我们获取新闻的方式。Tec
5、hnology is forever changing the way we get our news.答案that3.你认为他们怎样才会准时到达那里?How do you think there on time?答案they will get4.无论我们在日常生活中遇到多大的挑战,我们都不应该失去信心。 great challenges we meet in our daily life,we should not lose heart.答案Whatever5.她的房子很现代化,家具也很舒适,但她一进来就总觉得有点不舒服。Her house is modern and comfortably
6、 furnished,but she always feels slightly uncomfortable she comes in.答案the moment/minute/instant/second关键能力提升练.阅读理解AShakespeares Family HomesThe Shakespeare Birthplace Trust has a long and famous tradition of welcoming visiting groups to the Shakespeare Houses,each place with its own fascinating stor
7、y to tell.Shakespeares BirthplaceWalk in Shakespeares footsteps and explore the house where he was born and grew up.Explore his fathers glove-making workshop and catch our local actors bringing Shakespeares works to life.Mary Ardens FarmMeet the costumed locals as they go about their daily tasks of
8、cooking,tending crops and feeding the rare animals.Explore the farmyard with its centuries-old barns (谷仓) and outbuildings,or see the house where Shakespeares mother grew up and visit Palmers Farm House,the home of Robert Palmer,a family friend and neighbour.Halls CroftExplore the luxurious home of
9、Shakespeares daughter Susanna and her wealthy physician husband,Dr.John Hall: Flemish paintings and fine furniture.Relax in the beautiful gardens and breathe in the fragrant herbs as used by Dr Hall in his treatments.Shakespeares New PlaceWalk in Shakespeares footsteps and trace the footprint of his
10、 family home for 19 years of his life.Journey next into the Golden Garden,where planting and sculpture celebrate Shakespeares influence.Lose yourself in the New Place Exhibition and look into Shakespeares world.Learn about the past he played in the housed history,and in the town.Upstairs,dressing up
11、,costume and animation make you completely involved in Shakespeare family life.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章介绍了莎士比亚家庭住宅和每部分的参观内容。1.Where can you enjoy the performances of Shakespeares plays?A.In Shakespeares Birthplace.B.On Mary Ardens Farm.C.On Halls Croft.D.In Shakespeares New Place.答案A解析细节理解题。根据Shakespeares
12、Birthplace中的“Explore his fathers glove-making workshop and catch our local actors bringing Shakespeares works to life.”可知,在这里当地的演员把莎士比亚的著作表演得栩栩如生,所以选A项.2.What is Halls Croft famous for?A.The glove-making workshop.B.The Golden Garden.C.The beautiful gardens with herbs.D.The centuries-old barns.答案C解析细
13、节理解题。根据Halls Croft中的“Relax in the beautiful gardens and breathe in the fragrant herbs as used by Dr.Hall in his treatments.”可知,美丽的花园和草药的香味是Halls Croft吸引人的地方,所以选C项。3.What can visitors do in Shakespeares Family Homes?A.Visit Palmers Farm House on Halls Croft.B.Explore the old farmyard in Shakespeares
14、Birthplace.C.Enjoy planting celebrating Shakespeares influence in Mary Ardens Farm.D.Experience Shakespeare family life in Shakespeares New Place.答案D解析细节理解题。根据Shakespeares New Place中的“Learn about the past he played in the housed history,and in the town.Upstairs,dressing up,costume and animation make
15、 you completely involved in Shakespeare family life.”可知,在这里游客可以体验到莎士比亚的家庭生活。BIf you go to Hollywood and look around the coffee shops and restaurants,it is unlikely that you will meet your favourite film star.However,it is almost certain that you will meet Dennis Woodruff.Dennis is a “film” starwell,
16、sort of.You learn this quickly because he tells everyone he meets about this.He wears a T-shirt that says “Dennis Woodruff,world-famous actor”.He also hands out videotapes of his films for $10.Dennis describes himself as Hollywoods best-known out-of-work actor.He has been looking for work for 25 yea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447753.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
北师大版高二英语必修五 Unit 15 Lesson 3 reading 研究课 课件 (共16张PPT).ppt
