2021-2022年新教材高中英语 Unit 3 The art of painting Section Ⅲ Integrated skills课后练习(含解析)译林版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 Unit The art of painting Section Integrated skills课后练习含解析译林版选择性必修第一册 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit 3课下题型练(三)Integrated skills.阅读理解ABenjamin West,the father of American painting,showed his talent for art when he was only six years of age.But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one.In those days,a brush was made from camels hair.There were no camels nearby.Benjami
2、n decided that cat hair would work instead.He cut some fur from the family cat to make a brush.The brush did not last long.Soon Benjamin needed more fur.Before long,the cat began to look ragged (蓬乱)His father said that the cat must be sick.Benjamin was forced to admit what he had been doing.The_cats
3、_lot_was_about_to_improve.That year,one of Benjamins cousins,Mr Pennington,came to visit.He was impressed with Benjamins drawings.When he went home,he sent Benjamin a box of paint and some brushes.He also sent six engravings (版画) by an artist.These were the first pictures and first real paint and br
4、ushes Benjamin had ever seen.In 1747,when Benjamin was nine years old,Mr Pennington returned for another visit.He was amazed at what Benjamin had done with his gift.He asked Benjamins parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.In the city,Mr Pennington gave Benjamin materials
5、for creating oil paintings.The boy began a landscape painting.William Williams,a wellknown painter,came to see his work.Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home.The books were long and dull.Benjamin could read only a little,having been a poor stude
6、nt.But he later said,“Those two books were my companions by day,and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books,they were his introduction to classical paintings.The nineyearold boy decided then that he would be an artist.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了本杰明韦斯特在幼年时对
7、绘画的热爱以及他的绘画启蒙之路。1What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest?AThe cat would be closely watched.BThe cat would get some medical care.CBenjamin would leave his home shortly.DBenjamin would have real brushes soon.解析:选D句意猜测题。画线句是第三段的段首,其作用应是引出本段的内容。由上文可知,本杰明没有画刷就从猫身上割毛制作画刷。根据画线句后面的内容可知,本杰明的
8、表兄送给他画刷和颜料。故画线句子的意思应该是与本杰明需要画刷有关,因此D项正确。2What did Pennington do to help Benjamin develop his talent?AHe took him to see painting exhibitions.BHe provided him with painting materials.CHe sent him to a school in Philadelphia.DHe taught him how to make engravings.解析:选B细节理解题。根据第三段中的“he sent Benjamin a b
9、ox of paint and some brushes”以及最后一段中的“In the city,Mr Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings.”可知,表兄给本杰明提供了画刷等绘画材料来帮助他学习绘画,故B项正确。3Williams two books helped Benjamin to _.Amaster the use of paintsBappreciate landscape paintingsCget to know other paintersDmake up his mind to be a
10、painter解析:选D细节理解题。根据最后一段中的“.they were his introduction to classical paintings.The nineyearold boy decided then that he would be an artist.”可知,这两本书对他的影响更多的是在精神方面,而不是知识方面,这两本书坚定了他的梦想,引导着这个九岁的男孩走上了绘画的道路。故D项正确。4What is the text mainly about?ABenjamins visit to Philadelphia.BWilliams influence on Benjami
11、n.CThe beginning of Benjamins life as an artist.DThe friendship between Benjamin and Pennington.解析:选C主旨大意题。本文介绍了本杰明韦斯特在六岁到九岁时对绘画的热爱,他所面临的问题以及大艺术家威廉威廉姆斯对他的影响及帮助,引导着他走上了艺术家的道路。故C项正确。BShe is widely seen as proof that good looks can last forever.But, at over 500 years of age, time is catching up with th
12、e Mona Lisa.The health of the famous picture, painted by Leonardo Da Vinci in 1505, is getting worse by the year, according to the Louvre Museum (卢浮宫博物馆) where it is housed.“The thin, wooden panel on which the Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it two years ago,”the
13、museum said.Visitors have noticed the changes but repairing the worlds most famous painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current (现在的) chemical state.Nearly 6 million people go to see the Mona Lisa every year,and many are attracted by the mys
14、tery of her smile.“It is very interesting that when youre not looking at her, she seems to be smiling, and then you look at her and she stops.” said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“Its because direct vision (视觉) is excellent at picking up details, but less suited to look at sha
15、dows.Da Vinci painted the smile in shadows.”However,the actual history of the Mona Lisa is just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him, until it was eventually sold to Frances King Francisin 1169.In 1911,the painting was stolen from the Louvre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448595.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
