2020秋高二英语外研版必修5课时作业19 MODULE 5 THE GREAT SPORTS PERSONALITY SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS CULTURAL CORNER WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高二英语外研版必修5课时作业19 MODULE 5THE GREAT SPORTS PERSONALITY SECTION INTEGRATING S
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业19.单句语法填空1The police made a declaration (declare) that Tom had nothing to do with this accident.2In fact when you look back you may well find that you have already dramatically (dramatic) changed. 3Her son is said to_be_studying (study) in America and he will come back next month
2、.4We are in competition (compete) with four other companies for the contract.5. Scores (score) of experiments were done but none was successful. 6After travelling by train for three days, we finally (final) got home. 7Many small victories (victory) add up to a big one. 8It was by far the toughest (t
3、ough) decision that I had made in my life.9The judges had different ideas about the result,so it was two hours before the result was_declared (declare)10They are holding a gathering to_protest (protest) against the governments policy.完成句子1他不如他的朋友勇敢。He isnt as/so brave as his friends.2自从他来到我们学校,学习就非常
4、努力。He has studied very hard since he came to our school.3很显然这个问题很容易解决。Its obvious that the problem is easy to settle.4据报道那项工程已经完成。The project is reported to have been completed already.5我认为贝多芬是有史以来最伟大的音乐家。I think Beethoven is the greatest musician of all time.模块知识微串联根据提示翻译下列句子并连句成文。1杰克是一名优秀的具有演讲天赋的学
5、生。他比他的竞争对手有优势。(have an advantage over;competitor)2当时报名参加英语口语比赛的选手一直在增加。(on the increase)3他在比赛中表现很好,获得了最高分,荣获了全国冠军。(perform;score;champion)4他认为正是老师的指导与不断地练习保证了他的成功。(it is.that;guarantee)5每当想起此事,他总是为自己感到自豪。(whenever)Jack was an excellent student who had a talent for speaking. He had an advantage over
6、his competitors. Then the number of people who signed up for the spoken English contest was on the increase. He performed well and scored the highest mark in the competition,so he won the national champion. He thought it was his teachers guidance and constant practice that guaranteed his success. Wh
7、enever he thinks of it,he always feels proud of himself.阅读理解ASports can help you keep fit and get in touch with nature. However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.Some sport
8、s are resourcehungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its pitches(球场)in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions of
9、Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.There are many environmentfriendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You dont need any special equipment except a good pair of trainers; and you dont have to worry about
10、 resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.Whatever sport you take up, y
11、ou can make it greener by using environmentfriendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be “green gyms”. They are better replacements(代替物)for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the count
12、ryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, its free.本文通过对比一些对资源耗费较多的运动如高尔夫和一些不怎么耗费资源的运动如power walking(快走),旨在提倡绿色运动。1What do we know about golf from the passage?AIt is popular in Portugal and Spain.BIt causes water shortages around
13、the world.CIt needs water and electricity to keep its courses green.DIt pollutes the earth with chemicals and wastes.答案:C解析:细节理解题。根据第二段中Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water.Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to ke
14、ep its pitches(球场) in good condition可知,高尔夫球之所以是消耗资源的一项运动,是因为它占地多、用水多、维护起来耗费能源多,故选C项。2The author uses power walking as an example mainly because _.Ait is freeBit benefits our healthCit gets people close to the natureDit is resourcesaving答案:D解析:推理判断题。根据第三段中There are many environmentfriendly sports. Po
15、wer walking is one of them that you could take up today. You dont need any special equipment except a good pair of trainers; and you dont have to worry about resources and your purse.可知,作者用power walking(快走)作为例子主要是因为这是一项资源耗费很少的运动,故选D项。3Which of the following is the author most probably in favor of?AW
16、orking out in a gym.BCycling in a mountain.CSwimming in a sports centre.DPlaying golf in the countryside.答案:B解析:推理判断题。根据第一段中.you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.和最后一段中Whatever sport you take up, you can make it greener by using environmentfrien
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448989.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
