分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年高中英语 Module 1 Europe Language Points (Ⅰ)(Introduction .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:452425
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:51.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Module Europe Language Points Introduction 2020 2021 学年 高中英语 Introduction
    资源描述:

    1、Module 1 Europe课时分层作业(一)语言知识练习固基础.单句语法填空1The tsunami destroyed all the houses on the coast,more than 50 percent of which were built (build) in wooden structure in recent years.2Samuel Clemens,known (know) as Mark Twain,wrote many popular stories.3The farmers living conditions have improved (improve)

    2、 greatly ever since the policy of supporting agriculture was introduced.4He got himself into a bad situation (situate) where he was likely to lose the game.5Why did the teacher get angry?Because of what we had done the day before yesterday.6He works in a city located (locate) in the northwest of Can

    3、ada.7Out rushed(rush) the boy with his slippers on when he heard the terrible noise.8Faced(face) with so many difficulties ahead,the girl doubted whether she could get through the task on time.9The bookstore is across the street,but we have to go there through the underground passage.10There is a wi

    4、de range of books in the bookshop,whose prices range from 1 dollar to 20 dollars.完成句子1山顶上坐落着一个能一览全城美景的古老的小屋。At the top of the hill lies an old cottage which has a wonderful view of the whole city.2面对这么骇人的数字,男孩儿们站在那里,不知道说什么。The boys,faced with this terrifying figure,stood there,not knowing what to sa

    5、y.3那座三层的办公楼位于河的东岸。The threestorey office building is situated on the eastern bank of the river.4超过60%的学生觉得掌握一些计算机技能是必要的。More than 60 percent of students feel it a must to master some computer skills.5由于大雾,今天早些时候公路上发生了数起事故。Several accidents happened on the highway early this morning because of the he

    6、avy fog高考题型练习提能力.阅读理解Spain is a country that lies in southwestern Europe.Its surrounded by the Mediterranean Sea on the south and the east,while to the north of Spain lie France,Andorra and the Bay of Biscay.The west and northwest of Spain are surrounded by Portugal and the Atlantic Ocean.The offici

    7、al name of the state is the Kingdom of Spain.Madrid is the capital city,which is also one of the famous places in Spain.Spain,which covers 506,000 square meters,is one of the largest countries in Europe.The weather in Spain differs from one area to another.Most of the rain that happens in Spain is i

    8、n the mountainous areas.The plains hardly receive any rainfall.Soccer in Spain is an important part of life of the people in Spain.Its said that Spanish children learn to walk and play soccer at exactly the same time.Real Madrid and FC Barcelona are two Spanish soccer teams,which are respected by so

    9、ccer fans not only in Spain,but all over the world.The popularity of the sport can be judged from the fact that three major soccer teams,which are Real Madrid,Atletico de Madrid,and Rayo Vallecano,were born in Madrid.If you are a tourist,then you would want to know about the driving rules in Spain.I

    10、f youre not from the European Union,Switzerland,Norway,Iceland,or Liechtenstein,then for you to drive youll have to carry your international drivers license.Bad news if you havent celebrated your 18th birthday.If you want to rent a car,then you must have completed 21 years of age.If youre driving,ma

    11、ke sure you carry all the documents on you at all times during your stay in Spain.【语篇解读】本文介绍了西班牙的地理位置、首都、国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等。1Paragraph 1 is mainly about Athe history of SpainBthe location of SpainCfamous cities in SpainDneighboring countries of SpainB段落大意题。通读第一段可知,本段主要介绍了西班牙的地理位置,包括其所处大洲、邻国及所濒

    12、临的海洋。2What is the best example showing that soccer is popular in Spain?AThree major soccer teams were born in Madrid.BSpanish people enjoy watching soccer matches.CSpanish people play soccer when they are walking.DSpanish soccer teams have fans all over the world.A细节理解题。根据第四段最后一句可知,最能体现在西班牙足球受欢迎的程度的

    13、是三支主要足球队均诞生于马德里。3Who is allowed to rent a car in Spain?ATom who is 17 years old.BJenny who is 19 years old.CMike who is 20 years old.DBrown who is 22 years old.D细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知,在西班牙,只有21岁以上的人才能租用汽车,故选D项。4The purpose of the passage is to Aexplain how to enjoy life in Spain Bprove Spain is a beaut

    14、iful countryCmake readers know more about SpainDattract more people to pay a visit to SpainC写作意图题。本文介绍了西班牙的地理位置、首都、国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等。由此可推知,其目的是让读者进一步了解西班牙。.完形填空Steve was a seventh grader, a big boy, looking more like a teenager than a 12yearold.Yet, he went unnoticedhe had been _1_ every exam

    15、ination since first gradeuntil Miss Wilma appeared.In the middle of the first semester of school, the entire seventh grade was _2_for basic skills.“You all did pretty well,” Miss Wilma told the class after going over the_3_, “except for one boy.And it _4_ my heart to tell you this, but.” she _5_, “t

    16、he smartest boy in the seventh grade is failing my class.” Steve _6_ his eyes and carefully examined his fingertips.After that, Steve still wouldnt do his homework.Even if Miss Wilma _7_ punished him, he remained _8_.“Steve, please! I care about you!”_9_, Steve got it! “Someone CARES ABOUT ME?!”One

    17、Monday a couple of weeks later, Miss Wilma gave a _10_ on the weekend homework.Steve _11_ through the test and was the first to hand in his paper.With a look of _12_, Miss Wilma took his paper and began to look it over.Miss Wilmas face was in a _13_ shock! She glanced up at Steve, then _14_, then up

    18、.The smartest boy in the seventh grade had just passed his first test!From that moment, nothing was the same for Steve.He discovered that not only could he remember and understand _15_, but he could translate what he learned into his life.He became _16_After high school, Steve enlisted in the Navy,

    19、and he had a(n) _17_ military career.During his naval years, he inspired many young people who might not have _18_ themselves without him.A _19_ took place within the heart of a boy all because of one teacher, who _20_【语篇解读】Steve曾经每次考试都不及格,但是Miss Wilma看到成绩的时候,却说他是班里最聪明的学生,而且告诉他老师非常关心他。Steve感受到老师对自己的

    20、良苦用心,从此刻苦学习,改变了自己的命运。老师对他的影响促使他用同样的方法去影响并且帮助更多的人。1A.missingBfailingCpassingDskippingB根据下文可知,Steve学习成绩很差;故可推知,他自一年级以来成绩就不及格,故选B。下文中的“failing”也是提示。2A.testedBclassifiedCseparatedDdismissedA根据语境及下文内容可知,此处是说第一学期期中七年级全部学生进行基本技能测试。test“测试”符合语境。3A.questionsBeffectsClessonsDresultsD根据上文可知,七年级全部学生进行了基本技能测试,故此

    21、处应是指查看测试成绩(results)。4A.fillsBpressesCbreaksDdestroysC根据语境可知,此处表示告诉Steve他考试没及格使Miss Wilma心碎。break“使心碎”。5A.shoutedBhesitatedCinterruptedDlaughedB根据语境可知,Miss Wilma的语意有所转折,故此处表示她犹豫(hesitated)了一下继续说道。6A.droppedBraisedCcoveredDclosedA根据语境可知,Steve此次测试未及格,所以当Miss Wilma提到Steve的时候,Steve双目低垂,认真检查自己的指尖。drop one

    22、s eyes“垂下眼睛”。7A.strangelyBsteadilyCseverelyDsecretlyC根据上文“After that, Steve still wouldnt do his homework”并结合语境可推知,即使Miss Wilma严厉地(severely)惩罚了Steve,但他仍然很固执(stubborn)。8A.helplessBstubbornCflexibleDcrazyB参见上题解析。9A.CommonlyBUnwillinglyCParticularlyDSuddenlyD根据语境可知,Steve突然顿悟,有人关心着自己。Suddenly“突然”符合语境。10

    23、A.quizBchanceCspeechDpresentationA根据下文“Steve _ through the test and was the first to hand in his paper”可知,该处表示Miss Wilma组织了一场小测试(quiz)。11A.sleptBlookedClived DhurriedD根据该句中的“was the first to hand in his paper”可推知,Steve很快就完成了测试。hurry“急忙(做某事)”符合语境。12A.disappointmentBsurpriseCsatisfactionDinspirationB根

    24、据下文中的“Miss Wilmas face was in a _ shock”可知,Miss Wilma对Steve的表现非常惊讶(surprise)。13A.bitterBtotalCpreciousDridiculousB根据语境可知,Miss Wilma深感震惊。a total shock“深感震惊”为固定搭配。14A.downBawayCoutDbackA根据该句“She glanced up at Steve, then _, then up”可知,Miss Wilma深感震惊,上下打量Steve。down“向下”符合语境。15A.homeworkBgradesCknowledge

    25、DsubjectsC根据语境以及空后的“but he could translate what he learned into his life”可知,Steve不但记住并理解了知识,而且可以把所学知识(knowledge)应用到生活中。16A.outstandingBlazyCroughDtroublesomeA根据上文内容可知,Steve不但记住并理解了知识,而且可以把所学知识应用到生活中。由此可推知,他变得很优秀(outstanding)。17A.tiringBordinaryChardworkingDsuccessfulD根据上文并结合语境可推知,毕业后,Steve参加了海军,并且度过了成功的(successful)军旅生涯。18A.relied onBlooked afterCturned toDbelieved inD根据语境可知,Steve在海军服役期间鼓舞了许多年轻人,如果不是他,这些年轻人可能不会相信(believed in)自己。19A.competitionBchoiceCchangeDcampaignC根据上文可知,Steve在Miss Wilma的关心下,发生了改变(change)。20A.waitedBlistenedCwishedDcaredD参见上题解析。与上文中的“I care about you”呼应。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Module 1 Europe Language Points (Ⅰ)(Introduction .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452425.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1