2020-2021学年高中英语 Module 2 Highlights of My Senior Year Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Highlights of My Senior Year Introduction 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时素养评价四Module 2Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. The highlight(highlight) of our tour was seeing the palace. 2. We have rented(rent) a cottage at the seaside for the Christmas holidays. 3. There are two charts(chart) on the classroom wall showing the relative heights of all the childre
2、n. 4. A competitive(compete) person loves to win and hates to lose. 5. The blue dress suits(suit) you well, and you look extremely beautiful in it. 6. Now that the difficult problem has been settled(settle), we can go on with our work. 7. He was proud to be elected(elect) chairman of the Students Un
3、ion. 8. He doesnt spend enough time with his peers(peer) because of his disabilities. . 选词填空compare. . . with. . . , in a few days time, look back at, work as, have problems with, go on a trip, have fun, share. . . with. . . 1. If you dont have an umbrella, I can share mine with you. 2. Looking back
4、 at the good old days, he couldnt help smiling. 3. The boys had fun drawing the pictures of animals yesterday. 4. My son has been working as a teacher since he graduated. 5. We find your offer very interesting and shall give you a definite reply in a few days time. 6. Was it fair to compare independ
5、ent schools with state schools? 7. We are planning to go on a trip to Europe next month. 8. Early in his life Degas began to have problems with eyesight. 完成句子1. I found myself standing alone on the deserted platform. 我发现我自己独自站在空无一人的站台上。2. She did help the old woman stand up while others passed by. 她
6、确实帮那位老太太站了起来, 而其他人则走开了。3. It is a great pity that such a beautiful lake has been polluted by industrial waste. 真遗憾这样一个美丽的湖泊已经被工业废料污染了。4. I enjoys playing football and I will never forget being elected as captain of the football team. 我喜欢踢足球, 我不会忘记被选为足球队的队长。5. Whenever she was free, shed play cards,
7、read books or listen to music. 无论什么时候她有空, 她就会打牌、读书或听音乐。. 阅读理解AIn America, after middle school comes high school, which includes grades 9 through 12. Students are required to take certain subjects like English, social studies, math, science, and physical education. In addition, they choose among elec
8、tive subjects to complete their high school education. Electives include subjects in technology, music, art, and foreign languages. Each student in the school has his own locker for books and personal items. This convenience saves students from carrying books, and allows students a small space they
9、can decorate with posters and favorite objects. Most high schools have at least one sports team that competes in local events, and all students are encouraged to be involved in athletics. Schools often offer football, baseball, softball(垒球), basketball, volleyball, tennis and soccer. Some may even h
10、ave sports like golf, swimming, gymnastics and cross-country skiing. Many high school students have part-time jobs by the age of 15 or 16, some even earlier. Their first jobs are often babysitting or cutting lawns, but later they will likely get a job at a fast-food restaurant, video store, or cloth
11、ing shop. Sixteen years old is legal driving age in most states, and students usually want to own a car as soon as they can. Some parents allow their children to drive a family vehicle, and may even buy a car as a graduation present. Others prefer that their sons and daughters earn enough to purchas
12、e a used vehicle. Regardless, many teenagers feel its a necessity to own a car, and will do whatever it takes to be able to drive. Each school holds certain yearly(一年一次的) activities for the entire school body, such as homecoming, prom night, holiday celebrations, etc. Homecoming is celebrated each f
13、all, usually on a weekend, and events leading up to it may last all week. While homecoming is celebrated differently at each school, it usually includes a parade and the crowning of the Homecoming King and Queen, and ends with a football game and school dance. 【文章大意】文章讲述了美国高中生的课程、体育活动、可从事的兼职、社交活动和驾驶
14、等。1. What elective subjects can American high school students choose? A. English, music and art. B. English, music and technology. C. French, music and art. D. Math, French and art. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段可知, 美国高中生的选修课有“subjects in technology, music, art, and foreign languages”, 所以C项正确。2. Which of the fo
15、llowing is WRONG about the locker for books? A. It is convenient for students. B. It makes the students not bother to carry books. C. It can be decorated according to the students tastes. D. It can be used to hide some expensive things. 【解析】选D。推理判断题。根据第二段可知, 储物柜是用来方便放书的, 学生还可以装饰它。但没提到放置贵重物品。3. We ca
16、n infer from the passage that _. A. most high schools attach importance to sportsB. most high school students are dependentC. students in every state can get a driving license at 16D. used cars are popular among students【解析】选A。推理判断题。根据第三段可知, 大多数高中至少有一个自己的体育队, 并鼓励所有的学生参加运动, 因此可推知A项正确。4. The main idea
17、 of the passage is about _. A. school jobsB. American schoolsC. school sportsD. school courses【解析】选B。主旨大意题。根据每段的主题(课程、体育、兼职、驾驶和活动)可知, B项综合概括了各段的内容; 而A、C、D三项均是文章的部分内容, 不能包括全部的主题。BThere are quite a few advantages of wearing school uniforms. The idea may seem disagreeable at first, but considering all
18、the positive effects coming from wearing uniforms you would be more likely to enjoy them. Teachers love school uniforms because it helps provide an orderly learning environment. Having students dressed in uniforms may teach them how to present themselves in a neat and professional manner. It gives s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452510.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
