2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food Grammar课时素养评价(含解析)外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Foreign Food Grammar课时素养评价含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语 Grammar 课时 素养 评价 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课时素养评价八Module 3Grammar. 用适当的关系词填空1. We have found such materials as are used in their company. 2. It was in the factory where we worked that I saw Tom for the first time. 3. The boy in plain clothes, who was wonderfully calm in face of danger, was just sixteen years old. 4. This is the reason why sh
2、e left here at once. 5. Tom was a famous doctor, with whose help they succeeded in the operation. 6. The road conditions there turned out to be very good, which was more than we could expect. 7. Who is the man that is standing beside Tom? 8. As we all know, fire is one of the most terrible killers i
3、n our modern society. 9. Last night I saw a very good film, which was about the youth. 10. This letter is from my best friend, who is working in another city. 11. In the old days, Lin County was a dry mountain area, where water was very valuable. 12. The boy to whom you talked yesterday wanted to se
4、e you just now. 13. The meeting was put off, which was exactly what we wanted. 14. The new computer which/that was sent to me by my uncle is better than my old one. 15. The girl whose father is a martyr (烈士) studies very hard. . 完成句子1. We are going to learn some Chinese poems that/which were written
5、 in the Tang Dynasty. 我们将学习唐朝时写的一些中国诗歌。2. Your art skills are excellent and admirable, which leaves me a deep impression. 你们的艺术技能非常出色且令人钦佩, 给我留下了深刻的印象。3. Any student who is interested in this activity is welcome to participate. 欢迎对这次活动感兴趣的学生参加。4. A new study appeared in the foreign medical field whe
6、re researchers completed a project called DNA Test. 在国外医疗行业出现了一项新的研究, 研究人员完成了一个名为DNA检测的项目。5. If there is something else that we can do for you, we are more than glad to give a helping hand. 如果我们能为你们做些别的事, 我们会很乐意伸出援手。6. As you know, besides tasty dumplings, what elderly people in the nursing home als
7、o need is warmth and care. 正如你所知道的, 除了美味的饺子外, 敬老院的老人们也需要温暖和关怀。7. The boy playing football is my little brother. 正在踢足球的那个男孩是我的小弟弟。(现在分词)8. The lady dressed in red is our maths teacher. 穿红衣服的那位女士是我们的数学老师。(过去分词)9. Id like to point out that English is a very easy language to learn. 我想指出来的是, 英语是一种非常容易学的语
8、言。(不定式)10. The girl to sing next is Mary. 下一个要唱的女孩是玛丽。(不定式). 阅读理解Panic BuyingShoppers around the world are crazy about buying because of fears over the 2019-nCoV(新型冠状病毒), which caused a critical plague in China and even other countries at the beginning of 2020. People in countries such as England, J
9、apan, Singapore and Australia have been emptying supermarket shelves of toilet paper, face masks, hand-washing products and dried and canned food. Photos and videos of shoppers in Australia quarreling over the last pack of toilet roll in a supermarket have spread across social media swiftly. However
10、, governments have advised their citizens that there is no need to “panic buying”. They added that panic buying would only reduce the supply of products needed by patients and medical staff, which could exacerbate the problems the COVID-19 is causing. Singapores prime minister comforted Singaporeans
11、 that, “We have enough supplies. Theres no need to stock up. ” A week after the panic buying fever, things have calmed down and shoppers have gone back to purchasing items in normal quantities. Psychologists say panic buying is an “unwise” behaviour that is part of a condition called FOMOthe fear of
12、 missing out. Dr. Katharina Wittgens said a herd mentality(从众心理)sets in during disasters that causes people to copy the actions of others. People watch the news of items being bought in quantity and immediately rush out to the stores to do the same. She said people were taking on too much risk of dy
13、ing from the virus. She said, “Far more people die in car accidents or household accidents per year but we dont panic about these things in the morning before we go to work. ”【文章大意】文章主要介绍了由于对新型冠状病毒的担忧, 全世界都在疯狂购物。1. What made shoppers in different countries crazy buying? A. The approach of 2020 New Y
14、ears Day. B. The shortage of resources and supplies in their nations. C. Their concern about the virus. D. The discount from supermarkets. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段“Shoppers around the world are crazy about buying because of fears over the 2019-nCoV, which caused a critical plague in China and even other c
15、ountries at the beginning of 2020”由于对新型冠状病毒的担忧, 全世界的购物者都在疯狂购买, 这种病毒在2020年初在中国甚至其他国家造成了严重的疫灾。可知, 对病毒的担心让不同国家的人们疯狂购买。故选C。2. What does the underlined word in Paragraph 2 refer to? A. Solve. B. Release. C. Worsen. D. Quicken. 【解析】选C。词义猜测题。根据第二段“They added that panic buying would only reduce the supply o
16、f products needed by patients and medical staff, which could exacerbate the problems the COVID-19 is causing”他们补充说, 恐慌性购买只会减少患者和医务人员所需产品的供应, 这可能会加剧新型冠状病毒肺炎造成的问题, 可知“exacerbate ”意为“加剧, 恶化”。故选C。3. What is the reason for this behaviour according to the expert? A. People tend to follow others actions in
17、 the period of disaster. B. People are wiser in making decisions. C. People think no one needs the supplies. D. People do not believe what others said. 【解析】选A。细节理解题。根据最后一段“Dr. Katharina Wittgens said a herd mentality sets in during disasters that causes people to copy the actions of others”凯瑟琳娜维特根斯博
18、士说, 灾难发生时, 人们会产生一种从众心理, 这种心理会导致人们模仿他人的行为。可知据专家说, 这种行为的原因是在灾难时期, 人们倾向于追随他人的行动。故选A。4. What can be concluded from the last paragraph? A. People should not panic over the virus. B. More people die from car accidents. C. People buy little when they go to the stores. D. We should panic about the situation
19、. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段“She said people were taking on too much risk of dying from the virus. She said, “Far more people die in car accidents or household accidents per year but we dont panic about these things in the morning before we go to work”她说, 人们承担了太多死于这种病毒的风险。她说: “每年死于车祸或家庭事故的人要多得多, 但在我们上班前, 我
20、们不会在早上为这些事情感到恐慌”。可知, 从最后一段可以得出结论: 人们不应该对病毒感到恐慌。故选A。. 完形填空I will never forget one summer in my childhood. While walking in the attic(阁楼), I stepped on something and 1 down, with my hand landing on a floorboard that popped up and almost hit me in the head. When I 2 and looked inside the open space, I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452566.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
