2020-2021学年高中英语 Module 3 Literature单元素能自测课后作业 外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Literature单元素能自测课后作业 外研版选修7 2020 2021 学年 高中英语 Literature 元素 自测 课后 作业 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、Module 3 Literature单元素能自测.完形填空Charles Dickens was born in 1812. He was _1_ of a clerk in a government office. When Charles was still a little boy, his father was sent to prison for _2_. In those days, men who _3_ quite small amounts had to stay in _4_ until the debt was paid.When Charles was 12, he
2、had to work in a factory. The only formal education he _5_ was a twoyear schooling at a school for _6_ children. His career as a _7_ of novels began in 1833 with short stories and essays (散文) in periodicals, and in 1837, when he was 25, his short stories were _8_ into the novel The Pickwick Papers,
3、which made him the most _9_ author of his time in England.Charles Dickens had _10_ of the unhappy life of many poor people. In years of hard work in various _11_ jobs, Charles met many people, young and old, rich and poor, happy and _12_. He had unusual energy and unusual powers of observation.Dicke
4、ns _13_ were much better or much worse than they would be in real life. The novels of Dickens are _14_ of life, observation, and energy, and his own energy seemed _15_. Many of his novels like Oliver Twist, David Copperfield, Great Expectations, _16_ attention to the unsatisfactory social conditions
5、 that existed in England over a hundred years ago. Dickens was loved by the broad mass of the people.A Tale of Two Cities is one of his famous novels. It was _17_in 1859. In this novel Dickens gives a vivid description of the French Bourgeois Revolution that _18_ in 1789.His sudden death in 1870 _19
6、_ thousands of people who were waiting for his next book. Instead, they bought and wept over (为哭泣) a picture called The Empty Chair, _20_ the desk and chair that he would no longer use.文章大意:本文记叙了查尔斯狄更斯的生平及他的主要作品。1A.the friend Bthe son Cthe writer Dthe daughter答案:B解析:Charles Dickens出生于1812年,他是一个政府职员的
7、儿子。2A.murder Bdebt Ccrime Dstealing答案:B解析:从下文特别是“.until the debt was paid.”可知,“他爸爸因欠债而被关进了监狱”。3A.earned Bmade Cowed Dstole答案:C解析:由下文可知,此处是“当时,哪怕是欠很少数目的债也要蹲监狱,直到还清债务”。4A.prison Bschool Cstreet Dchurch答案:A解析:stay in prison意为“蹲监狱”。5A.accepted Breceived Creturned Dgained答案:B解析:这里谈论的是Charles接受的教育。“他所接受的在
8、校的正式教育只有两年”。receive education意为“接受教育”,是习惯搭配。6A.normal Bunusual Cdisabled Dpoor答案:D解析:由文章内容可知,Charles小的时候,家里很穷。7A.reader Bwriter Cinventor Dcritic答案:B解析:由下文可知,此处说的是他作为小说作家的职业始于1833年。8A.collected Btranslated Cpublished Dchanged答案:A解析:在1837年,他25岁时,他的短篇小说被收集整理成小说The Pickwick Papers。9A.interesting Binstr
9、uctive Cpopular Dunknown答案:C解析:小说The Pickwick Papers使他成为他那个时代英国最受欢迎(popular)的作家。10A.experiences Bstories Ctimes Dmaterials答案:A解析:由上下文可推知,“Charles Dickens有着与众多穷人一样的不幸的生活经历(experience)”。11A.unimportant Bunfair Cunpleasant Dunlucky答案:C解析:由unhappy life, hard work等来看,此处说的是在各种各样艰难的(unpleasant)工作中,Dickens结
10、识了很多人,这为他后来的创作提供了素材。12A.poor Bsuffering Cold Dmiserable答案:D解析:通过上文的young and old, rich and poor可推知此处说的是“幸福的和不幸的”。在四个选项中只有miserable与happy相对。13A.novels Bcharacters Cworks Dactors答案:B解析:前面说Dickens在多年的劳动中结识了各种各样的人,此处说的是Dickens笔下的人物要么比真实中的更好,要么比真实中的更差。14A.full Btired Ccareful Dafraid答案:A解析:从上下文来看,此处说的是Di
11、ckens的小说充满了生活气息、观察力和活力。15A.limited Bendless Cgreat Dpoor答案:B解析:前面说“他的小说充满了生活气息,充满了观察力和活力”,由此可判定“他本人的精力似乎是无穷无尽的”。endless是形容词,意为“无边的;没有穷尽的”。16A.drew Basked Cdevoted Dfixed答案:A解析:他的很多小说像雾都孤儿大卫科波菲尔和远大前程所关注的是一百多年前在英国所存在的令人不满意的社会环境。draw attention to固定搭配,意为“吸引注意力;让人去注意”。17A.published Bcome out Creviewed Dc
12、ollected答案:A解析:双城记是在1859年“出版”的。18A.broke away Bbroke down Cbroke out Dbroke up答案:C解析:句意:“双城记生动描写了爆发于1789年的法国资产阶级革命。”break out意为“爆发”,不能用于被动语态中。break away意为“逃脱,背叛”;break down意为“抛锚;破裂”;break up意为“分解;破碎”;都不符合语境。19A.struck Bshocked Cterrified Ddisappointed答案:B解析:句意为“正当人们盼望着他的下一部作品问世时,他的突然离世震惊了成千上万的人”。20A
13、.insisting Bwatching Crealizing Dshowing答案:D解析:他们恸哭并购买了叫作The Empty Chair的画,这幅画展示的是他不再使用的桌椅。.阅读理解If you ever visit an English village, make sure to look out for morris dancing. Undoubtedly one of the strangest traditions of English culturemorris dancing is a form of folk dancing that dates back to th
14、e 15th century. If you ever get the opportunity, you really have to see it. Men and women wearing oldfashioned, shabby clothing dance in the streets of towns and villages across the country during the holiday periods. Women wear long skirts and men wear short trousers with bells attached to them. Th
15、ey dance to traditional folk music which is often played on traditional musical instruments. Some groups carry heavy black sticks with which they beat against each other while they dance. Other groups wave handkerchiefs in the air while they perform. The dances are usually performed near a pub so th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452596.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
