2020-2021学年高中英语 Module 3 Music Function and Grammar课后作业(含解析)外研版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Music Function and Grammar课后作业含解析外研版必修2 2020 2021 学年 高中
- 资源描述:
-
1、Module 3 Music.阅读理解The arts, especially music, should be part of every schools lessons at every grade level. Students would be much smarter if they had some musical experience. They could improve their classroom skills, like paying attention and following directions. People develop all these skills
2、when they learn music. Making music also lets children use their imagination. It provides students with a chance to try out their own ideas.Music not only makes children better students, but also gives them something positive to do. In a music programme, children can be part of a band instead of joi
3、ning a gang (团伙). Parents can enjoy listening to their childrens music instead of seeing them glued to a computer or TV screen. In a school band, students get to be part of a team. They can get along well with old friends and make new friends through music.Music builds selfconfidence, too. It gives
4、children a sense of achievement and success. Making music is something for them to be proud of, and it lets kids practise performing in front of the audience. Music gives children an opportunity for selfexpression, and that helps develop their selfconfidence.Once again, music is important because it
5、 can make children better students, give them something positive to do, and build their character. That is why music should be offered in every single grade in every school.语篇大意:作者认为音乐在学生成长过程中的作用不容忽视,是每所学校每个年级都该开设的一门课程。1According to the passage, music could make students smarter by .A. improving the
6、ir classroom skills and paying attention Bimproving their classroom skills and imagination Cimproving their attention and imaginationDletting them make music and try out their own ideas答案:B解析:细节理解题。根据第一段第二、三句Students would be much smarter if they had some musical experience.They could improve their
7、classroom skills,like paying attention and following directions.和第五句Making music also lets children use their imagination.可知B项正确。2What does the underlined phrase “glued to” in the second paragraph mean?AUnwilling to turn on.BAlways looking.CUnwilling to leave. DAlways playing.答案:C解析:词义猜测题。画线短语所在句的句意
8、:父母能够享受听他们孩子(演奏)的音乐的乐趣,而不是看着他们目不转睛地盯着电脑或电视屏幕。根据语境可推知C项为正确答案。3The third paragraph mainly tells us that music could .Amake children express themselvesBbring children successCgive children something to be proud ofDdevelop childrens selfconfidence答案:D解析:段落大意题。根据第三段首句Music builds selfconfidence,too.(音乐还能
9、增强人的自信)可知D项为正确答案。4Whats the best title of this passage?A. Music Is a Must as a Course at SchoolBMusic Builds Childrens SelfConfidenceCMusic Makes Students Much SmarterDLearning Music and Making Music Build Childrens Character答案:A解析:标题判断题。根据第一段第一句The arts,especially music,should be part of every scho
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452600.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
