分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2020-2021学年高中英语 Unit 3 A taste of English humour单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修4.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:452721
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:105KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit taste of English humour单元综合课时随堂精练含解析新人教版必修4 2020 2021 学年 高中英语 humour 单元 综合 课时
    资源描述:

    1、Unit 3 A taste of English humour1、New York Bicycle Tours Biking is the perfect way to see Lower Manhattan . The area is rich in architectural , historical and cultural beauty. Brooklyn Bridge Bike Rental makes your sightseeing easier by providing a map, a helmet, a chain lock and a basket, all free

    2、to use with your rental. We present a variety of high quality bikes. We also have baby seats and childrens trailers(拖车) for the rentals . So pack a snack, grab a bottle of water and burn some calories! Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour Youll visit some of the most well-known spots around t

    3、he park. Then youll head onto the low-key neighborhood streets to take in the famous architecture of Morningside Heights as well as stunning views of the Hudson River, along the car-free Greenway bike path on the west side . TourCode:112-173791 Duration:3hoursCentral Park Bike Tour Discover New York

    4、s largest master piece on two wheels with our professional guides! The Central Park is a perfect combination of historical architecture and nature. Our experienced and also well-informed tour guides will share their interesting knowledge about historical attractions, celebrity homes, movie locations

    5、, according to your wishes. Instead of endless walking or getting lost, you will enjoy yourself when you discover this amazing park. Tour Code:227-5999Duration:2hours Brooklyn Bridge Bike Tour Youll cross both the Manhattan and Brooklyn Bridges with time to stop and enjoy the thrilling views of the

    6、city from the top of each. Ride through the trendy DUMBO neighborhood as well as historic Brooklyn Heights. Guests will walk along the walkway to amaze at the sweeping scene of Manhattans world-famous skyline. Tour Code:112-3311Duration:3hours1. What does Brooklyn Bridge Bike Rental provide for free

    7、?A. High quality bikes. B. Helmet s and chain locks.C. Snacks and bottled water.D. Baby seats and childrens trailers.2.What can cyclists do on the Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour ?A. Boat on the Hudson River.B. Sightsee Brooklyn Heights .C. Drive cars on the Greenway bike pathD. Apprecia

    8、te local architecture .3.Which of the following can offer cyclists tour guides?A. Central Park Bike Tour . B. Brooklyn Bridge Bike Tour. C. Brooklyn Bridge Bike Rental. D. Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour .2、It can be hard to find joy and fulfillment in a job that feels meaningless. But w

    9、hen you do what you love for a living and know that youre making a difference, every day is filled with purpose.Over the Veterans Day break, Turlock High School English teacher Jared Jeffries visited a family where he overheard a relative, Uncle Will, told his 16-year-old niece that nobody loves the

    10、ir jobs and that we do the things that really matter after work. Jared couldnt disagree more. So Jared Jeffries shared his wise words on Facebook for anyone who needs a little inspiration this school year.needs of about 30 different students in a 45-minute period and to meet those individual needs.

    11、Every new year is an opportunity to reflect and improveto inch closer to the impossible task to teach every kid every (lay. I think thas why Uncle Will has no passionhis job is entirely too possible. The goals are too easily attainable and the risks too small and the rewards a reflection.You will wa

    12、nt to quit, at times, because your job is impossible. And because your job is impossible, at times, you will never want to quit. You can love your job. The excitement never has to wear off. The purpose of work is thatyou can do things that really matter.Jareds message resonated(共鸣)with hundreds, man

    13、y of whom are teachers themselves. The idea was clear: to find meaning in life, we must create it. And that comes from pushing ourselves to achieve the impossible because well never stop striving for greatness. Lets all follow his lead and build passion and purpose in every single part of our lives.

    14、1.What caused Jared Jeffries to post the words on Facebook?A.His dissatisfaction with his job.B.The confusion of a 16-year-old girl.C.His opposition to Uncle Wills opinion.D.The appeal from someone who needs encouragement.2.How does Jared Jeffries introduce his opinion?A. By using data. B. By making

    15、 comparisons. C. By listing examples. D. By giving explanations.3.Which of the following can best describe Jared Jeffries?A. Inspiring. B. Considerate.C. Determined. D. Stubborn.4.What is the authors purpose of writing the text?A.To call on students to be teachers.B.To inspire people to be passionat

    16、e.C.To tell people Jareds work experience.D.To recommend ways to guarantee success to people.3、Like most people, you have probably lost count of the number of perfectly pristine-looking shoes you have thrown away because the rubber soles(鞋底)are cracked. In addition to the expense, it is also harmful

    17、 to our environment. Now, thanks to a revolutionary self-healing 3-D printed rubber material, cracked shoe soles may be a thing of the past.The magical polymer(聚合物,多聚体)is the brainchild of researchers at the University of Southern California (USC) and the University of Connecticut (UConn). The team,

    18、 led by USC Assistant Professor Qiming Wang, created it through a process called photopolymerization(光聚合作用),which uses light to solidify the liquid used to create 3-D printed plastic. The researchers found that adding the right proportion of oxidant(氧化剂)to the liquid allowed the 3-D polymer to heal

    19、without slowing down the hardening process.“When we gradually increase the oxidant, the self-healing behavior becomes stronger, but the photopolymerization behavior becomes weaker, “explained Wang. There is competition between these two behaviors. And eventually, we found the ratio that can enable b

    20、oth high self-healing and relatively rapid photopolymerization.” The team, who published their findings in the journal NPG Asia Materials on February 1st, 2019, state that the repair time can be reduced by increasing the room temperature. “If you just put a broken shoe on a bench at room temperature

    21、,the rubber will heal itself in six to eight hours,” Wang said. “If you apply heat, at maybe 60,that accelerates the healing process to about two hours.Given the materials tremendous potential, it is not surprising to hear that Wang and his team have been approached by several shoe manufacturers(制造商

    22、)eager to be the first to use the technology, which is still in the early stages. Once perfected, the scientists also hope to apply the technique to hard plastics that can be used to create self-healing toys, electronics, vehicle parts, and, if Wang has his way, even tires.1.How do the researchers m

    23、ake 3-D printed plastic self-heal?A. By changing the proportion of light used.B. By raising the temperature at which it is used.C. By increasing the hardening speed of the liquid.D. By adding the proper amount of oxidant to the liquid.2.What can we infer from Qiming Wang?A.The more oxidant added, th

    24、e faster the healing process becomes.B.The concentration of the liquid contributes to self-healing.C.The surrounding temperature determines the speed of healing.D.There is cooperation between self-healing and photopolymerization.3.What is shoe manufacturers attitude to the revolutionary material?A.

    25、Interested.B. Indifferent.C. Critical.D. Doubtful.4.Where is this text most likely from?A. A science magazine.B. An advertisement for shoes.C. An instruction about 3-D printing.D. A report on environmental protection.4、As the planet and oceans continue to heat up,sites where coral (珊湖)has recently b

    26、een grown well are becoming harder and harder for corals to survive. But scientists have now discovered a shelter to which one regions reefs might relocatevia oceanic currents when corals are still in their free-floating larval (幼虫状态的)stageto escape overheating. Researchers found that during periods

    27、 of warming in the distant past, coral reefs migrated away from their warmer home to more comfortable subtropical (亚热带的)areas around Daya Bay, just northeast of Hong Kong in the South China Sea.Tara Clark, a scientist in Australia, led a group of scientists on an exploration to Daya Bay in 2015. The

    28、re the researchers randomly collected dead corals and calculated their ages. By studying fossils record there, they find the ancient reefs grew between 6,850 and 5 ,510 years ago, which is also the time when ocean temperatures around South China and nearby seas were two degrees Celsius warmer on ave

    29、rage than they are today. This trend indicates that some of todays reefs may be able to set up a new home in places such as Daya Bay.“Its absolutely fundamental to understanding the movement of coral reefs and their responses to ecological change”, says John Pandolfi, a scientist at the University o

    30、f Queensland. Such adaptation often occurs on broader timescales than those of humans, and the fossil record can reveal that long-tern change.Although the fossil evidence suggests that Daya Bay could one day provide a refuge for corals, there are some barriers in the way of making the refuge an invi

    31、ting place. Not all corals, for instance, are equally fit to travel across the ocean to a new home. And Daya Bay is now heavily polluted, which could reduce its ability to sustain reefs. But in light of the new discovery, Clark says, “we might as well do the best we can to protect the areas like Day

    32、a Bay, just in case.”1.Why did the coral reefs move to Daya Bay?A. To freely float to the distant area. B. To return to their favourite habitat.C. To live in the warmer water in Daya Bay. D. To stay away from their liabitas hot waters.2.What does the discovery of the scientists in Paragraph 2 sugges

    33、t?A. Corals might seek for new habitats.B. Climate change is good for corals.C. Dead corals indicates a temperature change.D. Dead reefs should be gathered irregularly.3.What does the underlined word “adaptation refer to in Paragraph 3?A. The climate change in a longer time.B. Coral reefs reaction t

    34、o a temperature change.C. The long-term formation of coral reefs, fossil.D. Humans judgement on reefs moving trend.4.Why does Clark ask us to protect the areas like Daya Bay?A. They are shelters for coral reefs to grow now.B. They are heavily polluted by humans activities.C. They can serve as reefs

    35、new residence in future.D. They are good places for new scientific discoveries.5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。We are all called upon to make a speech at some point in life, but most of us dont do a very good job_So, you have to give a speech and you are terrified. You get nervous, you fo

    36、rget what you want to say, you stumble(结结巴巴) over words, you talk too long, and you bore your audience. Later you think,“Thank Goodness, its over. Im just not good at public speaking. I hope I never have to do that again.”Cheep up!_Here are some simple steps to take the pain out of speech making. As

    37、k yourself the purpose of your speech. What is the occasion? Why are you speaking? Then, gather as many facts as you canon your subject. Spend plenty of your time doing your research. Then spend plenty of your time organizing your material so that your speech is clear and easy to follow. Use as many

    38、 examples as possible, and use pictures, charts, and graphs if they help you make your points more clearly._Dont talk over their heads, and dont talk down to them. Treat your audience with respect. They will appreciate your thoughtfulness.Just remember: Be prepared. Know your subject, your audience,

    39、 and the occasion. Be brief _And be yourself. Let your personality come through so that you make person-to-person contact with your audience.If you follow these simple steps, you will see that you dont have to be afraid of public speaking. In fact, you may find the experience so enjoyable that you v

    40、olunteer to make more speeches! Youre not convinced yet? _A.It doesnt have to be that bad.B.Take several deep breaths before your speech.C.This article gives some advice on how to give a good speech.D.Say what you have to say and then stop.E.Dont say what you arent familiar with.F.Never forget your

    41、audience.G.Give it a try and see what happens.6、I went to a group activity,“Sensitivity Sunday” which was to make us more1the problem faced by disabled people. We were asked to “2a disability” for several hours one Sunday. Some members,3,chose to use wheelchairs. Others wore sound-blocking earplugs(

    42、耳塞) or blindfolds (眼罩).Just sitting in the wheelchair was a4experience. I had never considered before how5it would be to use one. As soon as I sat down, my6made the chair begin to roll. Its wheels were not7. Then I wondered where to put my8. It took me quite a while to get the metal footrest into9I

    43、took my first uneasy look at what was to be my only means of10for several hours. For disabled people, “adopting a wheelchair” is not a temporary(临时的)11.I tried to find a12position and thought it might be restful,13kind of nice, to be14around for a while. Looking around,I15I would have to handle the

    44、thing myself! My hands started to ache as I16the heavy metal wheels. I came to know that controlling the17of the wheelchair was not going to be a(n)18task.My wheelchair experiment was soon19.It made a deep impression on me. A few hours of “ disability” gave me only a taste of the20,both physical and

    45、 mental, that disabled people must overcome.1.A.curious aboutB.interested inC.aware ofD.careful with2.A.cureB.preventC.adoptD.analyze3.A.insteadB.strangelyC.as usualD.like me4.A.learningB.workingC.satisfyingD.relaxing5.A.convenientB.awkwardC.boringD.exciting6.A.heightB.forceC.skillD.weight7.A.locked

    46、B.repairedC.poweredD.grasped8.A.handsB.feetC.keysD.handles9.A.placeB.actionC.playD.effect10.A.operationB.communicationC.transportationD.production11.A.explorationB.educationC.experimentD.entertainment12.A.flexibleB.safeC.startingD.comfortable13.A.yetB.justC.stillD.even14.A.shownB.pushedC.drivenD.gui

    47、ded15.A.realizedB.suggestedC.agreedD.admitted16.A.liftedB.turnedC.pressedD.seized17.A.pathB.positionC.directionD.way18.A.easyB.heavyC.majorD.extra19.A.forgottenB.repeatedC.conductedD.finished20.A.weaknessesB.challengesC.anxietiesD.illnesses7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 My husband and I were vis

    48、iting my parents in Tucson. We went to a fast-food restaurant for dinner together. My husband went to the counter _(order) dishes and I stood with my parents. My dad is 90 years old. He can hardly see very well and has to walk _a stick. I was looking around the restaurant, _(wait) to sit at the firs

    49、t table that was _(convenient) than others. A woman who was sitting with her son made eye contact with me and asked me to come to her. With a _(puzzle) look on my face,I pointed to myself and said,“Me?” She _(nod) and said, “Yes, you. I walked to the table and she said, “Bring your family here. I ca

    50、n finish eating at the counter. My son is in _hurry to leave anyway. My eyes _(fill) with tears as she wiped down the table and guided my dad to the seat. I always believe that there are _(nature) kind people in this world. This woman has set a good example to her son, _is really a lucky guy.8、假定英语课

    51、上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修你改同桌写的以下便条。便条中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词。2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear editor, Im writing to tell you something about how we students use the Internet. As we all know, the Internet i

    52、s playing a important part in our daily life. We often read news at home and abroad and learning foreign languages by ourselves on the Internet. Sometimes we sent e-mails to our families as well as our friends. Beside, we listen music, enjoy films and play computer games on it. We can even do shoppi

    53、ng without leaving our homes. However, it has its disadvantages. We waste too much time playing the electronic games, that has a bad effect on our studies. Whats worse, the bad information on the Internet do great harm to them. I hope we can make the use of the Internet proper for our studies.Yours

    54、truly,Zhang Hua9、假如你是李华,你的美国笔友Jack给你来信说他想放弃申请成为2020年东京奥运会志愿者的想法。请 你根据以下要点给他写一封回信,劝他不要放弃,继续参加这次活动。写作要点:1. 举例说明他适合做志愿者;2.分析做志愿者的好处。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 答案以及解析1答案及解析:答案:1-3:BDA解析: 1.细节理解题。根据第一个旅游项目中Brooklyn Bridge Bike Rental makes your sightseeing easier by providing a map, a helmet,a chain

    55、 lock and a basket, all free to use with your rental”可知,Brooklyn Bridge Bike Rental 免费提供自行车配套设备。2.细节理解题。根据第二个旅游项目中“Then youll head onto the low-key neighborhood streets to take in the famous architecture of Morningside Heights”可知,在Waterfront Greenway &Central Park Bike Tour中,游客可以欣赏一些当地建筑。3.细节理解题。根据第

    56、三个旅游项目中“Our experienced and also well-informed tour guides will share their interesting knowledge about historical attractions, celebrity homes, movie locations,according to your wishes”可知, Central Park Bike Tour可以提供经验丰富的导游。 2答案及解析:答案:CBAB解析:1.根据第二段中的“Uncle Will, told his 16-year-old niece that nobo

    57、dy loves their jobs.Jared couldnt disagree more. So Jared Jeffries shared his wise words on Facebook.”可知,由 于跟 Uncle Will 的观点不一致,Jared Jeffries 在 Facebook 卜.发 帖陈述自己的观点。故选C。2.根据第三段的内容可知,Jared将自己的态度与 Uncle Will的观点进行对比,以此来陈述自己的观点。故选B。3.根据文屮Jared所说的话和文章最后一段中的 “Jareds message resonated (共鸣)with hundreds,m

    58、any f whom are teachers themselves. ” 可知,Jared 是非常鼓舞人心 的。故选A。4.根据最后一段中的“Lets all follow his lead and build passion and purpose in every single part of our lives.”可 知,作者的写作意图是鼓励人们做一个充满激情的人。故选B. 3答案及解析:答案:DCAA解析:1.根据第二段中的“The researchers found that adding the right proportion of oxidant (氧化剂)to the li

    59、quid allowed the 3-D polymer to heal without slowing down the hardening process. ”可知,研究者发现在液体中添加适当的氧化剂可以让这种材料有我修复能力。故选D。2.根据第四段中的”If you just put a broken shoe on a bench at room temperature, the rubber will heal itself in six to eight hours, Wang said. If you apply heat, at maybe 60, that accelerat

    60、es the healing process to about two hours.” 可推知,周围的温度决定了修复的速度。故选C。3.根据第五段中的“.it is not surprising to hear that Wang and his team have been approached by several shoe manufacturers (制造商)eager to be the first to use the technology.”可推知,鞋类制造商对此技术应是很感兴趣的。故选A。4. 本文介绍了一款新的产品:会自我修复的三维打印鞋底。由此可推知文章来源于科技类杂志。故

    61、选A。 4答案及解析:答案:DABC解析:1.本题询问的是珊瑚迁移到大业湾的原因,根据第 一段中的 “But scientists have to escape overheating.”以及 coral reefs migrated away from their warmer home lo more comfortable subtropical(亚热带的)areas around Daya Bay.” 可知,珊瑚的迁移是因为原来的栖息地水温过高,故选D.2.根据第二段中的“This trend indicates that some of todays reefs may be abl

    62、e to set up a new home in places such as Daya Bay.”可知,Clark研究团队的发现表明,一呰珊瑚会因 为环境变化而去寻找新的柄息地。故选A。3.根据第二段中的” Its absolutely fundamental to understanding the movement of coral reefs and their responses to ecological change,”推知,这里的“适应”指的是珊瑚对生 态环境变化的反应,故选B。4.根据第四段中的“Although the fossil evidence suggest th

    63、at Daya Bay could one day provide a refuge for corals.”可知,保护类似于大亚湾这样的地方是因为它们可 能在将来的某一天为珊瑚提供避难所,故选C。 5答案及解析:答案:C; A; F; D; G解析:第一段是中心段,应该有一个与文章中心思想有关的主题句。C项正是文章的主题句。上下文串联,第一段可知表现很糟糕,由这句话引起下文。根据下一行的Dont talk over their heads, and dont talk down to them. Treat your audience with respect.上下文联系。根据前面Be pr

    64、epared. Know your subject, your audience, and the occasion可知这里是表示只说该说的。上下文串联。根据前一句Youre not convinced yet?如果你还不相信,接下来就应该是:试一下看看怎么样。 6答案及解析:答案:1.C; 2.C; 3.D; 4.A; 5.B; 6.D; 7.A; 8.B; 9.A; 10.C; 11.C; 12.D; 13.D; 14.B; 15.A; 16.B; 17.C; 18.A; 19.D; 20.B解析:1.由于是第一次坐轮椅,作者甚至都不知道应该把手脚放到何处以及如何让轮椅前行。在仅仅体验了几

    65、个小时之后,作者就感到筋疲力尽了。通过这次亲身体验残疾人生活,作者明白了残疾人要克服生活中的种种困难。通过下文体验残疾人生活可知,作者参加的这个活动,目的是更多地了解(aware of)残疾人在生活中所面临的问题。2.根据第11 空前的“For disabled people, adopting a wheelchair is.”可以推断,此处是指让人们体验残疾人的生活。cure“治愈”,prevent “防止”,analyze “分析”,均不符合语境。3.根据下文的内容可知,“我”选择轮椅体验,故选like me“像我一样”.4.根据上文内容可知,作者是一个正常人,故使用轮椅应该有一个学习(

    66、learning )的过程。下文中的“I had never considered before”是提示。5.根据空前的“I had never considered before”可知,作者以前没有考虑过怎样使用轮椅,因此他使用起来比较笨拙(awkward)。6.根据空前的“as soon as I sat down”和空后的“made the chair begin to roll”以及常识可知,当作者坐下之后,他身体的重量(weight)使得轮椅开始动了起来。7.根据“the chair begin to roll”可知,作者一坐下,椅子就开始动,说明它的轮子没有被锁住(locked)。

    67、8.联系空后的footrest可知,作者不知道该把脚(feet)放到哪里。9.由上文中的“I wonder where to put my8 ”可知,作者最后把脚放到了恰当的地方(place)。10.作者坐上轮椅之后,才好好地看了这个自己将要在上面度过几个小时的交通工具(transportation) .11.根据文章最后一段首句中的“My wheelchair experiment was soon.”可知,作者只是在进行一次乘坐轮椅的实验(experiment)。12.联系空后的restful可知,作者在轮椅上想找一个让自己感觉比较舒服的(comfortable)位置。13.与前面的res

    68、tful和comfortable呼应,此处指的是他甚至(even)想让其他人推(pushed)着轮椅走,从而使自己坐得舒服。even表示程度,指在原来的基础上更进一步。14.参见上题解析。15.根据空前的look around可知,作者意识到(realized)他必须自己推动轮椅。16.根据空前的“My hands started to ache”和空后的“the heavy metal wheels”可知,因为作者不断地转动金属轮子让轮椅向前走,所以手开始疼了。turn在此表示“转动”。17.根据上文中“My hands started to ache as I16 the heavy me

    69、tal wheels”可知,控制轮椅的前进方向(direction)不是一件容易的(easy)事情。18.参见上题解析。19.根据上文中的“for several hours”和下文中的“It made a deep impression on me. ”可知,作者的这次体验很快就结束 (finished) 了。20.根据空后的“.both physical and mental, that disabled people must overcome.”可知,几个小时的“残疾”对于我来说是身体上和心理上的双重挑战(challenges),而残疾人却必须要克服它们。 7答案及解析:答案:to o

    70、rder; with; waiting; more convenient; puzzled; nodded; a; were filled; naturally; who解析:1. to order考查非谓语动词。动词不定式在此处表目的。2.with考査介词。with表示使用。3. waiting考査非谓语动词。动词wait与主语I之间为主动关系。4. more convenient考查形容词的比较级。根据后面的介词than可知此处用形容词的比较级。5.puzzled 考査形容词。修饰眼神、表情等名词用-ed形式的形容词。6.nodded考查时态。根据and后面的said可知。7.a考査冠词。

    71、in a hurry为固定短语。8.were filled考査时态和语态。be filled with是固定短语,根据语境可知为一般过去时态。9.naturally考査副词。用副词修饰形容词。10.who考査定语从句。先行词her son,指人并且非限制性定语从句中缺主语。 8答案及解析:答案:Dear editor, Im writing to tell you something about how we students use the Internet. As we all know, the Internet is playingimportant part in our daily

    72、 life. We often read news at home and abroad and foreign languages by ourselves on the Internet. Sometimes wee-mails to our families as well as our friends. , we listen music, enjoy films and play computer games on it. We can even do shopping without leaving our homes. However, it has its disadvanta

    73、ges. We waste too much time playing the electronic games, has a bad effect on our studies. Whats worse, the bad information on the Internet great harm to,I hope we can make theuse of the Internet for our studies.Yours truly,Zhang Hua解析: 9答案及解析:答案:Dear Jack,I am very glad to hear from you. Im so surp

    74、rised to hear that you want to give up applying to work as a volunteer for the 2020 Tokyo Olympic Games. Tm writing to try to persuade you to continue to participate in it.After all, you have a great many advantages. First of all, you can speak both English and Japanese well, so you will have little

    75、 trouble communicating with people at the Olympic Games. Secondly, you are easy to get along with. In addition, I know you like to help others and this is a good opportunity. At the same time, you can benefit a lot and improve yourself. Therefore, I sincerely hope you can take the chance and make everr effort to become a good volunteer.Im looking forward to your early reply.Yours, Li Hua解析:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 3 A taste of English humour单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修4.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452721.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1