2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note单元综合评估课后作业(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit The Million Pound Bank Note单元综合评估课后作业含解析新人教版必修3 2020 2021 学年 高中英语 Note 单元 综合 评估
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The Million Pound Bank Note单元综合评估三(Unit 3)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What is the woman going to do tonight?AGo to the cinema.BAttend a meeting.CWatch TV.2What will the man buy for t
2、he woman?ANotebooks. BPencils. CPaper.3What is the mans favorite sport?ATennis. BVolleyball. CBasketball.4Whats the weather probably like now?ARainy. BSunny. CCloudy.5When will the speakers probably leave for the train station?AAt 3:30 pm. BAt 4:00 pm. CAt 4:30 pm.第二节:(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或
3、独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6Which department is Mike in?AThe Sales Department. BThe Editing Department. CThe Advertising Department.7What will the man do after the meeting with Tommy?ADeal with a report
4、. BDiscuss a project. CMeet a reader.听第7段材料,回答第8、9题。8What do the speakers agree to do in the end?AGo to the beach. BGo swimming. CGo fishing.9How will the speakers go?ABy car. BBy taxi. CBy bus.听第8段材料,回答第10至12题。10Who is Kate?AAsifs classmate. BMels sister. CToms friend.11Which is the mans favorite s
5、ubject?AMaths. BMusic. CGeography.12Who does Mel like best?ABritney Spears. BMariah Carey. CTLC.听第9段材料,回答第13至16题。13What did the man do?AA bank clerk. BA store owner. CA school teacher.14What is the mans business now?ACaring for kids. BDesigning clothes. CSelling toys.15Why wont the woman work for th
6、e man?AShe has already had a good job. BShe doesnt have much experience. CShe doesnt like dealing with people.16What will the man do this weekend?ATalk to the womans sister. BGo to Julias place. CWork at his store.听第10段材料,回答第17至20题。17Where is the speaker from?ATanzania. BSweden. CSwitzerland.18What
7、was the speakers first job after he graduated?ATeaching people about sports equipment.BWorking as a sports shop manager.CWorking as a tennis coach.19How many sports is the speaker good at?ATwo. BThree. CFour.20Which language does the speaker speak well?AGerman. BFrench. CItalian.答案及听力材料15CBCBA610ACA
8、CB1115CABCA1620ABABA附:听力参考材料Text 1M:Would you like to go to the cinema tonight?W:Id rather stay at home and watch television. I have to get up early to attend a meeting tomorrow.Text 2M:I need to go out to buy some paper and some notebooks.W:As long as youre going, could you get me a box of pencils?
9、Text 3M:Do you like to play volleyball in your spare time?W:Yes, but I especially like tennis. What about you?M:My favorite sport is basketball.Text 4W:Mike, what did Tim say just now?M:He said itd rain this afternoon.W:Really? But its such a beautiful day.Text 5W:What about leaving for the train st
10、ation at 4:30 pm?M:Im afraid thatll be too late.W:So when do you think we should leave?M:Lets leave an hour earlier.Text 6W:Sir, Mr Welson from the Editing Department would like your opinion on this report.M:Im too busy right now. Put it in my mailbox. I will deal with it later this afternoon.W:Yes,
11、 sir, and Mike from the Sales Department wants to discuss a project with you.M:Hmm,yes,thats a key problem we still have to solve.W:OK, and dont forgetyou need to make an appointment for a meeting with Tommy from the Advertising Department.M:What about the appointment with that young reader?W:Ill se
12、t it for after the meeting with Tommy. Is that OK?M:No problem.Text 7W:How about going swimming at the weekend, Michael?M:Sorry,I cant swim.W:Then what about going fishing at the lake?M:I really dont like sitting without moving for hours.W:Then what about going to the beach? Im sure well have a grea
13、t time there. M:That sounds like a good idea. How shall we get there? Will you drive?W:No. My brother has been using my car recently. We can take a taxi.M:Oh,thats a little expensive. Lets go there by bus. Its convenient.W:OK.Text 8M:Hi,Asif. You are in Mels class at school,arent you? Mel is my sist
14、er.W:Oh,hi! Youre Tom,right? Mel told me youre her brother. You have another sister too,right?M:Yes,Mel and I have a sister named Kate. So tell me, what is Mel like in class?W:Actually, she is a very good student. She is very good at maths and music. What do you do, Tom?M:Im at college, studying mat
15、hs, physics and chemistry. I love geography,but unfortunately I dont have the opportunity to study that at college.W:So do you like Britney Spears,like Mel?M:No,I cant stand Britney Spears. I like TLC and Mariah Carey.W:Oh, those are cool groups.Text 9W:Hi,Jason. Its Alice. I havent heard from you i
16、n a while.M:Hi,Alice. Ive been busy with my work.W:You work at a bank, right?M:No, I no longer work at the bank. Ive started my own company.W:Congratulations. What kind of business is it?M:We sell various kinds of toys. We also have an online store.W:Are you looking for more people to work for you?M
17、:Would you like to join us?W:Id like to,but I cant.I just got a new job last month at a school. I really like working with the little kids. My younger sister Julia is looking for work. She worked for three years as a clothes designer at a fashion store. She has a lot of experience in dealing with pe
18、ople.M:Then Id love to talk with her sometime. Could you give me her phone number?W:Sure,though why not just come to my place this weekend? My sister will be there.M:OK.Text 10Dear Mr Reyes,Im writing in reply to your advertisement for volunteers to teach sports at a middle school in Tanzania. Im in
19、terested in working at the school.Im from Sweden and Im training to be a primary school teacher in Switzerland. Before that, I was employed as a sports shop manager for ten years, but that was not my first job. After I graduated, I taught the staff in a health club about sports equipment. I later wo
20、rked as a tennis coach at a local tennis club.I believe I have the right abilities for the job because Im friendly, I like children,and I can work well in a team. In addition to tennis, Im also good at basketball and swimming.I can speak fluent German, some French and a little Italian. Id really lik
21、e to do something useful with my life, and I also believe this will be a good opportunity to learn about other cultures and to gain more experience in teaching.Im available to attend an interview at any time.Yours faithfully,Stefanie Jucker第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节:(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项
22、(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThey shape our lives in many ways. Often when they get old, torn or fall apart, were likely to throw them out or replace them. But one 85yearold man is devoted to bringing old books back to life.“I know how to do this. I enjoy doing this,” said Paul Reeder, a book repair hobbyist.
23、Reeder is changing the face of our textbooks, one book at a time, said Skyview High School Principal, Deb Black.It all started just three weeks ago.“There was an article that came out about the bad shape our books were in,” said Black.Reeder read the article in the newspaper, and he soon appeared in
24、 Blacks office. It was the morning of April 5,2016. “He said, Im here to offer what I think may be a solution,” Black recalled(回忆)Reeder has been repairing books since the 1940s. Over the years, hes worn many hats, yet his interest in book repair remained unchanged.In the year 1992 when Reeder retir
25、ed(退休), he went all in. He has repaired books for a number of organizations including the Montana Historical Society and the Billings Public Library.Skyviews students are not only thankful for Reeders help, but inspired(鼓舞) by his work.“They have made him thankyou signs and cards. I have one girl wh
26、o left me a note the other day. She wants to learn to do what Paul does. What he does is a lost art. He has done great things for our kids and for our books,” said Black.The wornout books are brought to Reeder on Friday, and in most cases, hes able to return the books as good as new by the following
27、 Monday, according to Black.本文是一篇记叙文。文章主要介绍了一位85岁高龄的老人修补图书的故事。21How did Reeder find out Skyviews books needed repairing?AFrom Deb Black. BFrom some students.CFrom a newspaper. DFrom an organization.答案:C解析:细节理解题。根据第五段中的“There was an article that came out about the bad shape our books were in”和第六段中的“R
28、eeder read the article in the newspaper”可知,Reeder通过报纸得知了Skyview中学的图书需要修补。22What can we infer about Reeder?AHe likes collecting old books. BHe repairs hats in his spare time.CHe has a lifelong love for book repair. DHe retired from Skyview High School.答案:C解析:推理判断题。根据倒数第五段中的“Reeder has been repairing
29、books since the 1940s.”和“his interest in book repair remained unchanged”可知,Reeder一生热爱图书修补。23What was the purpose of the schoolgirls note?ATo express thanks to Black. BTo have her books repaired.CTo make friends with Reeder. DTo learn Reeders repair skills.答案:D解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“She wants to learn to
30、 do what Paul does.”可知,那名女生给Black留便条是想学习Reeder的图书修补技术。BO. Henry was a pen name used by an American writer of short stories. His real name was William Sydney Porter. He was born in North Carolina in 1862. As a young boy he lived an exciting life. He did not go to school for very long, but he managed
31、to teach himself everything he needed to know. When he was about 20 years old, O. Henry went to Texas, where he tried different jobs. He first worked on a newspaper, and then had a job in a bank, when some money went missing from the bank, O. Henry was believed to have stolen it. Because of that, he
32、 was sent to prison. During the three years in prison, he learned to write short stories. After he got out of prison, he went to New York and continued writing. He wrote mostly about New York and the life of the poor there. People liked his stories, because simple as the tales were, they would finis
33、h with a sudden change at the end, to the readers surprise.这篇小短文简短介绍了著名作家欧亨利。24In which order did O. Henry do the following things?a. Lived in New York. b. Worked in a bank.c. Traveled to Texas. d. Was put in prison.e. Had a newspaper job. f. Learned to write stories.Ae. c. f. b. d. a. Bc. e. b. d.
34、f. a. Ce. b. d. c. af. Dc. b. e. d. a. f.答案:B解析:细节理解题。通读全文,可得出答案。25People enjoyed reading O. Henrys stories because _.Athey had surprise endings Bthey were easy to understandCthey showed his love for the poor Dthey were about New York City答案:A解析:细节理解题。根据文章最后一句话People liked his stories, because simpl
35、e as the tales were, they would finish with a sudden change at the end, to the readers surprise.可知答案为A。26What do we know about O. Henry before he began writing?AHe was welleducated. BHe was not serious about his work.CHe was devoted to the poor. DHe was very good at learning.答案:D解析:推理判断题。根据文章.but he
36、 managed to teach himself everything he needed to know可知,他学习能力很强。27Where did O. Henry get most material for his short stories?AHis life inside the prison. BThe newspaper articles he wrote.CThe city and people of New York. DHis exciting early life as a boy.答案:C解析:细节理解题。据文章倒数第二句He wrote mostly about N
37、ew York and the life of the poor there.可知。CWill Hodson, a primary school teacher in London, was reading a superhero book to his students one day when a thought struck him. “We were talking about how we can all do something heroic every dayopen a door for someone, say something nice to someone,” he r
38、ecalled. “I decided not to use the days lesson plans and asked the fiveyearolds to think about, What are we all good at?”Hodson, 39, was good at cycling, and he ended up taking his lesson to an extreme. After saving up for two years, he left his job and set off on a fiveyear ride across seven contin
39、ents(洲) to raise money for charity, including for Parkinsons disease, which his father has. Calling himself Super Cycling Man, he tries to visit at least one school per country, to spread the message that “We can all be heroes.”Starting last May, Hodson has hit 14 countries in Europe. On the road, s
40、trangers have acted heroicallyTurkish gas station attendants sheltered him from the snow, and people in Serbia made a huge pizza for him.So far, he has raised about $19,000 of the $140,000 he hopes to raise. Antarctica, the most expensive continent to visit, is last on his list, after Asia, Australi
41、a, the Americas and Africa.The hardest part of the trip has been “just keeping my parents at manageable stress(压力) levels”. “You see so much bad news in the world, but I see a very different picturepeople inviting me to their houses, people pouring me drinks on the street at night.”Along with the su
42、perhero message, Hodson hopes to show people that “lifes pretty good on two wheels” particularly in places where cycling is less popular. Tbilisi, Georgias capital, with its shortage of bike lanes(自行车道) and its crazy drivers, “is the toughest(最艰难的) city Ive seen for cyclists, but even there, young p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452887.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
