分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修3.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:452889
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:112KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit The Million Pound Bank Note单元综合课时随堂精练含解析新人教版必修3 2020 2021 学年 高中英语 Note 单元 综合 课时
    资源描述:

    1、Unit 3 The Million Pound Bank Note1、 Enjoy a fun day out at Alton Towers, the UKs most popular theme park with lots of great rides, including the six biggest roller coasters. Open every day from the 21st of March until the 8th of November. First admission is at 9.30 am, with rides opening at 10 am.

    2、Usually closed between 5 pm and 6 pm.TicketsGate PriceOnline PriceAdult58.8050.28Child52.8044.88Thorpe Park As the UKs most exciting theme park, Thorpe Park is perfect for an exciting family day out. Great rides include Slammer and Tidal Wave alongside fantastic roller coasters. Open every day from

    3、the 12th of March until the 8th of November. First admission is at 10 am. Usually closed between 5 pm and 7 pm.TicketsGate PriceOnline PriceAdult56.0049.78Child51.0049.78Drayton Manor As the UKs largest family owned theme park, Drayton Manor is home to a lot of exciting attractions with roller coast

    4、ers, zoo and Thomas Land.TicketsGate PriceOnline PriceAdult36.0027.75Child5.005.00 Open most days from the 21st of March until the 1st of November. First admission is at 9.30 am, with rides from 10.30 am, and closing time is usually 5 pm.Chessington World of Adventures Resort Chessington World of Ad

    5、ventures Resort is the UKs greatest family theme park. A fantastic day out with a great mix of rides. Chessington Zoo has lots of animals plus a Sea Life Centre. Open every day from the 18th of March until the 2nd of November. First admission is at 10 am. Closing times are usually between 5 pm and 7

    6、 pm.TicketsGate PriceOnline PriceAdult52.0046.22Child48.0042.671.If a couple buy their tickets for Alton Towers on the Internet, they can save _.A.7.92B.8.52C.16.44D.17.042.Whats special about Drayton Manor?A.It has a zoo.B.It is owned by a family.C.It offers some exciting rides.D.It is suitable for

    7、 a whole family.3.Which theme park has the most opening days in a year?A.Thorpe Park.B.Alton Towers.C.Drayton Manor.D.Chessington World of Adventures Resort.2、 I really love my job because I enjoy working with small children and like the challenges and awards from the job. I also think my work is im

    8、portant. There was a time when I thought I would never have that sort of career (职业). I wasnt an excellent student because I didnt do much schoolwork. In my final term I started thinking what I might do and found I didnt have much to offer. I just accepted that l wasnt the type to have a career. I t

    9、hen found myself a job, looking after two little girls. It wasnt too bad at first. But the problems began when I agreed to live in, so that I would be there if my boss had to go out for business in the evening. We agreed that if I had to work extra hours one week, shed give me time off the next. But

    10、 unfortunately, it didnt often work out. I was getting extremely tired and fed up, because I had too many late nights and early mornings with the children. One Sunday, I was in the park with the children, and met Megan who used to go to school with me. I told her about my situation. She suggested me

    11、 that I should do a course and meet a qualification if I wanted to work with children I didnt think I would be accepted because I didnt take many exams in school. She persuaded me to phone the local college and they were really helpful. My experience counted for a lot and I got on a part-time course

    12、. I had to leave my job with the family and got work helping out at a kindergarten. Now Ive got a full-time job there. I shall always be thankful to Megan. I wish I had known earlier that you could have a career, even if you arent top of the class at school.1.What is the authors present job?A.Workin

    13、g part-time in a college.B.Taking care of children for a family.C.Helping children with their schoolwork.D.Looking after children at a kindergarten.2.When staying with the girls family, the author _.A.was paid for extra workB.often worked long hoursC.got much help from her bossD.took a day off every

    14、 other week3.Why did the author leave her first job?A.Because she found a full-time job.B.Because she was fed up with children.C.Because she decided to attend a part-time course.D.Because she needed a rest after working extra hours.4.What has the author learned from her own experience?A.Less success

    15、ful students can still have a career.B.Qualifications are necessary for a career.C.Hard work makes an excellent student.D.One must choose the job she likes.3、With some people questioning the benefits of the motivational idiom publicly, researchers have concluded that practice does not, necessarily,

    16、make perfect.A 1993 study of violinists found that ordinary players practiced as much as, if not more than, better players, if not taking other factors such as quality of tuition, learning skills and perhaps natural talent into consideration. Phis finding is the latest blow to the 10,000-hour ruleth

    17、e idea suggests that enough practice will make an expert of anyone.“The idea has become really rooted in our culture, but its an oversimplification,” said Brooke Mac, a psychologist at Case Western Reserve University in Cleveland, Ohio. When it comes to human skill, a complex combination of environm

    18、ental factors, genetic factors and their interactions explains the performance differences across people. “Mac and her colleague Megha set out to interview three groups of 13 violinists rated as best, good, or less accomplished about their practice habits. While the less skillful violinists clocked

    19、up an average of about 6,000 hours of practice by the age of 20, there was little to separate the good from the best musicians, with each practicing for an average of about 11,000 hours.Mac believes practice is less of a driver. Everyone has practiced a lot and other factors are at play in determini

    20、ng who goes on to that super level,” she said. “The factors depend on the skill being learned: in chess, it could be intelligence or working memory; in sport, it may be how efficiently a person uses oxygen. To complicate matters further, one factor can drive another. A child who enjoys playing the v

    21、iolin, for example, may be happy to practice and be focused on the task because they enjoy it.Mac said it was important for people to understand the limits of practice, though. Practice makes you better than you were yesterday, most of the she said. “ But it might not make you better than kids in yo

    22、ur violin class.1. What can we learn from the text?A. Practice may not be enough to ensure success.B.10,000 is the magic number of greatness.C. We neednt spend much time practicing our skills.D.Good and best performers are more diligent.2.How did Mac get her conclusion?A. By questioning other theori

    23、es.B. By making comparisons.C. By keeping records of different violinists.D. By following the 10,000-hour rule.3.What is the authors attitude towards Macs theory?A. Supportive.B. Optimistic.C. Critical.D. Objective.4.What can be the best title of the text?A. Practice makes perfect.B.All pays deserve

    24、 gains.C. Many factors contribute to success.D. Truth never grows old.4、A new study could hold the key to learning languages, teaching children colors or even studying complex theories.The research, published in Cognitive Science, adds to the existing evidence that adults, children and students of a

    25、ll ages learn better when seeing an object before hearing its description. The study builds on past research by focusing on learning in “ inconsistent” environments featuring different teaching styles or distracting(使分心的)noises.For the study, researchers purposely provided confusing information to c

    26、opy these types of inconsistencies to subjects that were tasked to learn the names of three fictional characters“yosh,” “wug” and “niz”一using two types of learning methods.The first method, “object-label learning”, is when a student sees an object first and then is provided with the label(标签). This

    27、means seeing a color before being told its name. Or hearing a description of a physical force before hearing its formal title. The second learning procedure is “label-object learning”, the reverse order in which a student sees a label first.Subjects in the study were asked to match the pictures of t

    28、he characters with their made-up names. The results of the study indicate that students who see objects first and then hear the names process inconsistent information better than learners who hear the names first and then see the objects.Researchers found that learners interact with the object befor

    29、e hearing the name perform “frequency increasing”the ability to process noisy, inconsistent information to identify and use the most frequent rule. For example, when teachers interchangeably use “soda or “pop” to describe the name of a carbonated drink(碳酸饮料), the children who use frequency increasin

    30、g will learn to use the term that is used most frequently. A key feature of frequency increasing is that learners will also use the rule more consistently than the instructor.The research team also used mathematical modeling to confirm the observations as well as provide a theoretical explanation as

    31、 to why one type of learner is different from the other. “The research combines experiments with a novel mathematical modeling show thatlearners deal better with inconsistencies.1.Which of the following means learning in inconsistent environments?A. Being exposed in complete quietness.B. Seeing a co

    32、lor before being told its name.C.Being provided with confusing information.D. Matching the pictures with their formal names.2.What does the frequency increasing focus on?A. Correctness.B. Variability.C. Repeatability.D. Standardization.3.Mow does the author support the theme of the text?A. By explai

    33、ning reasons.B. By stating arguments.C.By making comparison.D. By providing research results.4.What can be a suitable title for the text?A. Order Counts while Studying SubjectsB. Teaching Kids Calls for Different StylesC. Language Learning Improves with Math CombinedD. Learning Programs Benefits fro

    34、m Showing Pictures5、National Symbols When many people in the west think of China, the animal that they think of is the dragon._ Many popular legends tell of how dragons killed brave knights(骑士) and ate beautiful young women. For Chinese people however, the dragon is not an evil monster._ The dragons

    35、 main task is to create harmony and bring rain. Dragons are celebrated in art and architecture, and of course the dragon dance is a very popular ritual(仪式). Millions of Chinese have the word long, meaning the dragon, as part of their name._ Wales, one of the four countries in the UK, has a red drago

    36、n proudly displayed on its flag. The only other country in the world with a dragon on its flag is Bhutan, the tiny country, between China and India. Almost all countries in the world have an animal symbol to represent their country, and it is particularly obvious in sports. The English see lions as

    37、brave, proud animals and the England football team has three lions on the front of their football shirts._ The national rugby team is more commonly known as the Wallabies, a kind of small kangaroo. All countries are proud of their symbol, which they feel reflects national characteristics. Recently,

    38、a professor claimed using the dragon as a national symbol could make western countries have a negative view of China._ As we are all familiar with that Chinese symbol, people in the west would no doubt want China to keep the dragon too.A.Australia is famous for kangaroos, of course.B.There are many

    39、other countries using the dragon symbol.C.China isnt the only country to have the dragon as its symbol.D. Its a cultural and spiritual symbol for prosperity and good luck.E.For them, the dragon is an aggressive monster that breathes fire.F.The kangaroo is not only loved,but highly respected in Austr

    40、alia.G.But in an Internet survey 90% of Chinese people wanted to keep the dragon.6、阅读下面短文。从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Many people argue that working can be a valuable experience for the young. However, working more than about 15 hours a week is 1 for teens because it reduces t

    41、heir involvement with school, and 2 a materialistic and expensive lifestyle.Schoolwork and the benefits of extracurricular activities tend to be 3 when teens work long hours. As more and more teens have filled the many part-time jobs, teachers have faced increasing 4 . They must both keep the attent

    42、ion of 5 pupils and give homework to students who simply dont have time to do it. 6 , educators have noticed less involvement in the extracurricular activities that many consider a 7 influence on young people. School bands and athletic teams are 8 players, and sports events are 9 attended by working

    43、 students. Those teens who try to do it all may find themselves 10 .Another 11 of too much work is that it may promote materialism and an unrealistic lifestyle. Some parents say that working helps teach teens the 12 of a dollar. 13 that can be true. Its also true that some teens work to help their f

    44、amily or to save for college. 14 , surveys have shown that a lot of working, teens use their earnings to buy luxuries. These young people wont spend 15 they can just about have it all. In many cases, they are getting used to a lifestyle they wont be able to 16 several years down the road, when they

    45、no longer have parents 17 car insurance, food, and so on. At that point, they wont have enough money to pay for necessities as well as luxuries.Teenagers can 18 the benefits of work while avoiding its drawbacks, simply by 19 their work hours during the school year. As is often the case, a moderate (

    46、适度的) approach will be the most healthy and 20 .1.A.badB.dullC.importantD.useful2.A.witnessesB.requiresC.changesD.encourages3.A.adoptedB.forgottenC.disbelievedD.considered4.A.demandsB.threatsC.difficultiesD.expectations5.A.tiredB.naughtyC.lazyD.weak6.A.Above allB.In additionC.By contrastD.For example

    47、7.A.healthyB.directC.shortD.bad8.A.welcomingB.needingC.losingD.training9.A.normallyB.regularlyC.activelyD.poorly10.A.exhaustedB.energeticC.disappointedD.worried11.A.sideB.benefitC.drawbackD.character12.A.sizeB.costC.valueD.effect13.A.UnfortunatelyB.UndoubtedlyC.UnusuallyD.Unnecessarily14.A.HoweverB.

    48、BesidesC.InsteadD.Therefore15.A.freelyB.willinglyC.wiselyD.honestly16.A.affordB.imagineC.faceD.develop17.A.looking forB.caring forC.working forD.paying for18.A.enjoyB.learnC.shareD.remember19.A.ignoringB.limitingC.countingD.choosing20.A.practicalB.acceptableC.rewardingD.popular7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词

    49、或括号内单词的正确形式。 China is a big old country,_ has a history of more than five thousand years. We are proud of _ (it) culture and part of the culture even influences the world _ (great),for example,the thought of Confucius(孔子). As Chinese economy develops very fast and plays_ important role in the world,

    50、more and more _ (foreign) learn Mandarin(普通话) in Confucius institutions. The Chinese traditional culture can _ (test) by the time. It unites the whole nation and no matter what kind of disaster comes, we will fight together for the countrys future. Today, many young people lose faith in traditional

    51、culture and they are crazy_ the western culture. They follow the western fashion, _ (think) we are the old style. But some day, they _ (realize) it is wrong of them _ (ignore) traditional culture.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处;每处错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该

    52、加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词。2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 My friend Nick told me story about his experience back in the US, which was very interested. One day he was having a yard sale and the old man living next door come by to help. As the old man looked over the

    53、 things on the yard that were to be sold, he stopped at a box of golden ball for Christmas trees. On the box was a card say:“25 cents each.” “You will never sell these for that much,” he told Nick.Convinced, Nick has brought the price up to 10 cents a piece. Without a moments delay, my neighbor pick

    54、ed up the box but announced,“Ill take them.”9、 假定你是李华,你校刚刚成立一个中国传统文化社团。你的英国朋友Tom在青岛大学留学,他对中国文化很感兴趣。请你给他写一封信,邀请他来参加活动,内容包括: 1.该社团成立的目的; 2.该社团的活动内容; 3.邀请他方便时来参加活动。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_ 答案以及解析1答案及解析:答案:1.D; 2.B; 3.A解析:本文是应用文。文章是英国四个主题公园的介绍。1. 细节理解题。根据Alton Towers部分中的介绍可知,成人的票价在入园处购买是58.80,而

    55、在网上购买是50.28,因此一对夫妇如果在网上购买门票,会节省17.04。2. 细节理解题。根据Drayton Manor部分中的介绍As the UKs largest family owned theme park可知,这个主题公园是由一个家族开办的。3. 细节理解题。对比四个主题公园一年的开放时间可知,Thorpe Park是一年中开放天数最多的主题公园。 2答案及解析:答案:1.D; 2.B; 3.C; 4.A解析:1.细节题。由文章倒数第二段的最后一句和最后一段的第一句可知答案。2.判断题。由第三段可总结出答案。3.细节题。由第四段中的She (Megan)persuaded me

    56、to phone the local college and they were really helpful. My experience counted for a lot and I got on a part-time course.4.细节判断题。由文章的最后一句话可知答案。 3答案及解析:答案:ABDC解析:1.通读全文并由文章第一段中的that practice does not, necessarily, make perfect. 可知,“熟不一定能生巧”。A项与原文表述一致,故选A。2.文章第四段主要描述了Mac是如何得出她的结论的。由该段内容可知,Mac和她的同事通过比较

    57、三组小提琴家得出了“熟不一定能生巧”的结论。故选B。3.作者没有在文章中使用任何表达态度的词句,只是客观地陈述了1993年的一项研究和Mac通过研究得出的结论,所以是客观的,故选D。4.A项的意思是“熟能生巧”,B项的意思是“付出就有回报”,D项的意思是“真理永不过时”,都不符合本文的主旨大意。而C项的意思是“成功的因素有很多”,很好地表达了主题段(第一段)“熟不一定能生巧”及后面Mac的结论,即a complex combination of environmental factors, genetic factors and their interactions explains the

    58、performance differences across people. ,故C项为正确答案。 4答案及解析:答案:CCDA解析:1.根据文章第二段中的“The study builds on past research by focusing on learning in inconsistent environments featuring different teaching styles or distracting (使分心的) noises. ”以及第三段中的“For the study, researchers purposely provided confusing inf

    59、ormation to copy these types of inconsistencies lo subjects.”可知,矛盾的环境的特征之一就是“提供一些让人产生疑惑的信息”。故选C。2.根据文章倒数第二段可知,这种学习方法强调的 是学习过程中的重复性。故选C。3.纵观全文,作者通过介绍相关实验过程及其实验 结果来论证本文的中心。如第五段中的 “The results of the study indicate that ”,第六段中的 “Researchers found that learners”最后一段中的 “The research combinesto show that.

    60、”等。故选 D。4.纵观全文,作者通过介绍“实物标签学习法”和 “标签实物学习法”等相关实验方法和实验结果来论证本 文的中心,顺序因素在学习中起着重要作用。故选A。 5答案及解析:答案:EDCAG解析:本文属于说明文,介绍了中国的象征动物龙和一些其他国家的象征动物。1.E【解题思路】根据下文中的how dragons killed brave knights(骑士) and ate beautiful young women可知,在西方人眼中,龙具有攻击性。故E项符合语境,且与下文中For Chinese people however”形成对比。2.D【解题思路】第一段讲了龙在西方人眼中的形象

    61、,而由第二段第一句可知,龙在中国人眼中不是邪恶的怪物,故选D项,从而与后一句 The dragons main task is to create harmony and bring rain衔接紧密。3.C【解题思路】 第二段介绍了龙在中国文化中的象征,再根据空后的Wales,one of the four countries in the UK, has a red dragon proudly displayed on its flag”可知,C项能起到承上启下的作用。 故选C。4.A【解题思路】根据下文可知,他们的橄榄球国家队以被称为沙袋鼠而出名,且根据常识可知,应选A项。5. G【解

    62、题思路】由一个教授声称使用龙作为国家的象征可能会让西方国家对中国产生负面看法”和由于我们都熟悉中国的这个象征,所以西方人也无疑想让中国保留龙这一象征可知, G项符合语境。G项中的keep the dragon与空后的keep the dragon too遥相呼应。 6答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.B; 4.C; 5.A; 6.B; 7.A; 8.C; 9.D; 10.A; 11.C; 12.C; 13.B; 14.A; 15.C; 16.A; 17.D; 18.A; 19.B; 20.C解析:1.根据下文的“because it reduces their involvement

    63、with school”可知,打零工占用的时间过多对青少年“不利 (bad)”。2.根据第三段中的“it may promote materialism and an unrealistic lifestyle”可知,此处指“助长(encourages)”一种过于物质的、奢侈的生活方式。3.根据下文的“educators have noticed less involvement in the extracurricular activities”可知,青少年打零工时间过长会使得他们“忽略(forgotten)”学业和课外活动。4.根据下文的“They must bothhave time t

    64、o do it.”可知,老师因此也得面对越来越多的“困难( difficulties)”。5.根据上文的“As more and more teens have filled the many part-time jobs”可知,因为学生兼职要浪费很多精力所以上课时就会很“累(tired)”。6.第二段开头提到“Schoolwork”和“extracurricular activities”,前半段谈了schoolwork,故此处是在说另一方面。“此外(ln addition)”符合语境。7.根据本段开头的“the benefits”可知,很多人都认为课外活动对学生“有益(healthy)”。

    65、8.因为很多学生打零工占用了他们太多时问,所以学校的乐队、运动队的学生都在“流失(losing)”。9.打零工的学生参加体育比赛的也“不多(poorly)”。10.根据上文的“try to do it all”及上文语境可判断,想要打工、学习、参加活动都不误,当然会感到“疲惫 ( exhausted)”。11.本文介绍的是学生打零工的两个弊端,此段是另外一个“弊端(drawback)”。12.打零工可以帮助学生了解金钱的“价值(value)”。13.根据下文的“Its also true”可知,此处是说上面提到的“毫无疑问( Undoubtedly)”是打零工的一个好处。14.根据下文的“a

    66、lot of working teens use their earnings to buy luxuries”可知,学生打零工可以帮他们了解金钱的价值、贴补家用、为上大学攒钱,“但是(However)”,这也导致学生追求奢侈的生活方式。15.根据下文的“they can just about have it all”可知,因为他们差不多什么都有,这些学生从不考虑“理智地 (wisely)”消费。16.afford负担(开支)。17.根据下文的“they wont have enough money to pay for necessities as well as luxuries”可知,等

    67、到以后父母不帮他们“付(paying for)”车险、食物等费用后,他们自己根本就负担不起各种开支了。18.根据下文的“while avoiding its drawbacks”可知,此处指青少年只要规避打零工的缺点,就能“享受( enjoy)”打零工所带来的好处。19.根据上文第二段第一句中的“long hours”及下文的“a moderate approach”可知,作者建议“限制(limiting)”打零工的时间。20.根据该空前的“healthy”可知,此处是说适度打零工才会“对人有益( rewarding)”。 7答案及解析:答案:1.which2. its3. greatly4.

    68、 an5. foreigners6.be tested7. about8. thinking9. will realize10. to ignore解析: 中国的传统文化历经时间考验,影响巨大。1.which考査定语从句。该句是非限制性定语从句。从句先行词是country,指物,从句中缺少主语,故用关系代词which引导非限制性定语从句。2.its考査代词。设空后是名词culture, 故该空应填形容词性物主代词作定语。3.greatly 考查词性转换。设空在句中修饰谓语influences,应用副词作状语,故填greatly。4.an 考査固定短语。play an important rol

    69、e in “在中起重要作用”。5.foreigners 考查名词的数。设空前是more and more,故该空应填复数名词foreigners。6.be tested 考查动词的语态。主语The Chinese traditional culture 与 test是被动关系,应用被动语态,应用情态动词的被动语态形式是“情态动词+ be + done”, 故该空填be tested。7.about 考査固定短语。 be crazy about“对痴迷”。8.thinking考查非谓语动词。设空所在句中已有谓语动词follow,故设空处应填非谓语,They与think是逻辑上的主谓关系,故用现在

    70、分词作状语。9.will realize 考査动词的时态。根据句中时间状语some day可知此处表“将来的某一天”,故谓语表将来要发生的动作,故用一般将来时,填will realize。10.to ignore考查非谓语动词。it +be +形容词+ of sb. +to do sth. “某人做某事是”,不定式作主语,it是形式主语。 8答案及解析:答案: My friend Nick told me story about his experience back in the US, which was very . One day he was having a yard sale a

    71、nd the old man living next door by to help. As the old man looked over the things the yard that were to be sold, he stopped at a box of golden for Christmas trees. On the box was a card :“25 cents each.” “You will never sell these for that much,” he told Nick.Convinced, Nick has brought the price to

    72、 10 cents a piece. Without a moments delay, neighbor picked up the box announced,“Ill take them.”解析:第1处:story前加a。story为可数名词,下文讲述的是一个故事,因此在可数名词前加不定冠词。第2处:interested改为interesting。此处形容故事是“有趣的”,因此用形容词interesting。第3处:come改为came。从整篇短文的时态来看,动作发生在过去,此处应用一般过去时。第4处:on改为in。“在院子里”表达为in the yard。也可以把yard改为ground

    73、,因为“在地上”表达为on the ground。第5处:ball改为balls。ball为可数名词,量词a box of修饰balls。第6处:say改为saying。现在分词作定语,与被修饰词card之间为主动关系,且表示正在进行的动作。第7处:去掉has。根据上下文的时态可知,此处应用一般过去时与其他句子的时态保持一致。第8处:up改为down。根据上下文逻辑推理,此处表示“降低价格”,因此用bring . down。第9处:my改为his。根据逻辑推理,我的朋友尼克(Nick)讲述的是发生在他和邻居之间的故事,因此此处用his与尼克(Nick)保持一致。第10处:but改为and。前后

    74、两个动作picked up和announced之间为并列关系。 9答案及解析:答案:Dear Tom, The Chinese Traditional Culture Club has been started recently. I am writing to invite you to participate in the activities. In order to enrich our campus life and keep the Chinese traditional culture alive, the Students Union of our school has set

    75、 up the Club. Therere all kinds of activities. For example, some experts will be invited to give us lectures. In the meanwhile, some speech contests and talent shows will be held. Since you are interested in Chinese culture, I think it is a great opportunity for you. I hope you will have a great tim

    76、e.Yours,Li Hua解析: 本题要求写一封邀请信,根据题干要求可知,写作时要注意:1.时态以一般现在时为主,人称以第一人称为主;2.文章应包含题干所给的三个要点,但是因为要点比较简洁,考生需要发挥想象增加细节,比如社团成立的目的和活动内容等都需要考生自行补充;3.词汇运用上,可以适当使用一些高级词汇和句式,并合理使用句与句之间的连接成分,增强文章的逻辑性和连贯性。【名师点评】本文涵盖了所有要点,并且添加了合理的细节,整篇文章读起来朗朗上口。其中,一些高级词汇和高级句式值得学习和积累。高级词汇:participate in 参加,enrich 使丰富,keep. alive保持有活力,set up建立等。高级句式:不定式短语作目的状语 In order to enrich our campus life and keep the Chinese traditional culture alive;原因状语从句Since you are interested in Chinese culture。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修3.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452889.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1