2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Under the sea Warming Up 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Under the sea阅读理解ATheres no end of dangerous sports to try out in Southern Africabungee jumping, skydiving and water rafting.But for a new rush,how about swimming face to face with a killer shark?The public seems interested in seeking excitement in this activity.Cape Towns aquarium has been f
2、illed with divers who want to swim with the sharks since it opened its tanks to visitors last month.Around 70 tourists aged between 12 and 40 have paid 275 rand ($55) each to spend up to an hour with Maxine,Dee and Floyd.And conservationists (自然环境保护论者) say the project should help change the damage d
3、one to the sharks image by the popular movie Jaws.“People will always pay money to be a bit daring, ”said Paul Loetter,an aquarium diver.“Most people think every shark is dangerous, but theyve got the wrong idea.”Each visitor can swim with the sharks and other fish that share their tank, guarded by
4、aquarium divers armed only with a stick to keep off any overfriendly sharks. “This is part of a communicational and educational programme to show sharks are not as bad as everyone makes out,” said Tony McGyre,operational manager of the aquarium.Len Compagno,head of the South African shark research c
5、entre, agreed.“Its no joke to play around with a big dog.In the same way, a threemetrelong shark could put a few holes in you,” he said.文章讲述了南非的一家水族馆可以让游客和鲨鱼一起游泳,科学家们进一步解释说鲨鱼并不像人们认为的那样都很危险。1We may infer that in the movie Jaws .Asharks are hunted everywhereBsharks kill other sea animals Csharks are d
6、isappearing in the seaDsharks are man eaters答案:D解析:推理判断题。根据文章第三段可推断鲨鱼在电影大白鲨中的形象是不好的,对比现在人们敢于跟它们面对面地游泳,可见在该影片中鲨鱼对人是有伤害的,故D项正确。2What Len Compagno said really means that .Ayou had better not get close to sharksByou neednt be too serious about sharksCsharks are more dangerous than big dogsDsharks are as
7、 friendly to people as dogs答案:B解析:推理判断题。由最后两段可知伦恩与托尼观点一致,即:鲨鱼并非人们想象的那么坏,因此不必对鲨鱼太紧张。3The writers purpose in writing the passage is to tell us that .Asharks are not as bad as everyone makes outBpeople will always pay money to be a bit daringCtheres no end of dangerous sports in Southern AfricaDthe pub
8、lic seems interested in seeking excitement in swimming with a killer shark答案:A解析:写作意图题。文章讲述了人们可以在水族馆里和鲨鱼一起游泳,科学家们进一步解释说鲨鱼并不像人们认为的那样糟糕,这也正是作者的写作目的。4We can learn that Maxine,Dee and Floyd are .Aworkers in the aquariumBthe aquariums three sharksCconservationistsDdivers in the aquarium答案:B解析:推理判断题。第二段讲游
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452919.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
