2020-2021学年高中英语 Unit 5 Canada–“The True North”Section Ⅱ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Canada“The True North”Section Warming Up 2020 2021 学年 高中英语 Cana
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Canada“The True North”.品句填词1He is a strong man with broad (宽阔的) shoulders.2There are seven continents (洲) and four oceans on the earth.3The number of passengers by this line fell off slightly(轻微地)4On the way to the station, he chatted about their trip.5We couldnt decide whether to go eastward
2、 or westward.6I live in a village which is surrounded by mountains.7On the way home, the Smiths stopped to enjoy beautiful mountain scenery (风景)8The performance of enterprises was measured (衡量) by profits.9Do you need a passport to cross the Scottish border (边界)?10There are two long rivers within(在之
3、内) the continent.单句语法填空1What a big snake!It measures (measure) one and a half metres long.2Little joy can equal that of a surprising ending when you read stories.3My father has a gift for playing the piano,which has a great influence on me.4What does Old Walter usually do in his retirement?These day
4、s he is setting down memories of village life for his new book.5How long did David work here?For half a year,he didnt leave much impression (impress) on us.6It wasnt until we had stayed together for a couple of weeks that I found we had a lot in common.7Surround(surround)yourself with positive peopl
5、e and you will keep focused on what you can do instead of what you cant.8As far as I see,there is no possibility that he will win the tennis match this time.9While space may hold many wonders and we can find plenty of explanations how the universe was formed and works,it also holds dangers.10The pro
6、blem who will be in charge of the project will be solved by the government soon.阅读理解New Zealand, which is a beautiful beach country, draws many people looking for a new life.Its cities are considered as some of the best places to live in throughout the world, and with a population of about 4.9 milli
7、on there remain plenty of untouched lands to explore and enjoy.The big draw for modernday visitors is the countrys beautiful scenery and natural wonders.Sailing, surfing, hiking, camping and any outdoor activity you know can be done in New Zealand.With an increasing number of visitors arriving every
8、 year, environmentalists and the government are concerned about protecting the nature.Auckland is the largest city in New Zealand, with a population of about 1.6 million.Known as the City of Sails, it sits on a narrow land between the Waitemata and Manukau Bays.The citys suburbs stretch for many mil
9、es along coast.Its most popular places to live are Westmere, Ponsonby, Grey Lynn, Ellerslie and Meadowbank.These are the areas seeing the highest home prices in the country.At the south of the North Island sits Wellington, the capital and diplomatic centre of the country, built in the hills above th
10、e Cook Strait that separates the North Island from the South Island.It has the countrys best public transport, Metlink, and considers itself the coolest city in New Zealand.“No matter where we live, beach culture has always been a big part of our culture,” said Shane Mason.“Its pretty common to leav
11、e town during the summer and spend Christmas and New Year at the beach.” “New Zealand is a good place to visit and a great place to live,” said Mason, who now lives in Berlin.“Ive discovered there is no place like home.”语篇解读本文对新西兰做了简单的介绍。1Many people move to New Zealand because_.Athey want to live a
12、 new life in the place fit to live inBit has a lot of beautiful scenery and natural wondersCthey want to explore and enjoy plenty of untouched landsDit has a population of only 4.9 million解析:细节理解题。根据第一段中“draws many people looking for a new life.Its cities are considered as some of the best places to
13、 live in the world”可知,新西兰的城市被认为是世界上最适合居住的地方,所以它吸引着远近的人为寻求新的生活而移民到此,故选A项。答案:A2What has caused environmentalists and the government to be concerned about protecting the nature?AIts rising population.BPlenty of untouched lands.CThe increasing visitors.DIts rich natural resources.解析:细节理解题。根据第二段可知,每年来此地的
14、游客一直在增长,导致环保人士和政府都在担心自然景观的保护问题,故选C项。答案:C3From the passage we can learn Wellington_.Ais much larger than AucklandBsees the highest home prices in the countryCis the political center of New ZealandDseparates the North Island from the South Island解析:细节理解题。根据第四段可知,惠灵顿坐落于北岛南端,是新西兰的首都和外交中心(the capital and
15、 diplomatic centre of the country),建造在将北岛和南岛分隔开来的库克海峡的地带,故选C项。答案:C4From what Mason said we can infer_.Aits beach culture is the most unimportant cultureBshe hopes to live in New Zealand for the rest of her lifeCpeople seldom leave their homes to the beachDshe thinks New Zealand is the best place to
16、live in解析:推理判断题。根据最后一段可知,现住在柏林的Mason说“新西兰是一个旅游的好去处,也是一个生活的好地方”。由此可判断出选D项。答案:D.完形填空Yang Leiguang, you might never imagine that the skinny boy traveled independently to Tibet for one month.More_1_, the 21yearold student brought only 500 yuan with him and_2_other funds for travel on the way.“I had to u
17、se every means to live_3_and make more money,” he says.In one months time, he did several different_4_.He got paid to mark down the names of the people who reserved_5_to enter the Potala Palace; he_6_out leaflets; and what he felt most excited about was_7_souvenirs.For most of his_8_, Yang did with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453067.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
