2020-2021学年高中英语 Unit 5 Canada—“The True North”Section Ⅱ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Canada“The True North”Section Warming Up 2020 2021 学年 高中英语 Cana
- 资源描述:
-
1、课时作业(十八)Unit 5Canada“The True North”Section Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1. He was wandering in the street when he_(catch) sight of his former boss.答案:caught2_(surround) by trees and flowers,our school looks very beautiful.答案: Surrounded 3All the work_(finish),th
2、e workers left the factory.答案:finished4When I study English,I like to put my dictionary_my reach so that I can refer to it when necessary.答案:within5Tom_(chat) about the football match with his classmates when the headteacher came in.答案:was chatting6The old couple have been to three _ (continent) and
3、 more than twenty countries.答案:continents7Nothing serious.Your son just got _ (slight) injured in the accident.答案:slightly8Although it was a hard problem,he managed _(settle) it all by himself at last.答案:to settle 9_ (walk) straight ahead,the students went out of the classroom one by one.答案:Walking1
4、0The fact worries the public _ about a third of English school children are overweight.答案:that.阅读理解AMost countries would love to attract more tourists,but Norway (挪威),a country in northern Europe,rather wishes theyd stay away.The country slashed its advertising budget for next summer after experienc
5、ing a flood of curious visitors that it felt unprepared to deal with.More and more people are visiting Norway.A big part of the success depends on Disneys 2013 movie Frozen,which was modeled on Norway.Since then,lots of tourists have come to see the real thing.Another attraction is the cruise ships
6、that rush into small villages such as Geiranger,with 700,000 sightseers every year.Norway,however,does not want to accept growth because that would come at too high a cost to nature.It has now turned its focus toward sustainable (可持续的),slow tourism,in the hope that visitors will enjoy the Norwegian
7、way of life for longer periods of time,in less damaging ways.The Slow TV series is one of the changes to slow travel.Viewers can watch traditional Norwegian activities such as fishing and knitting.Another change is the growth of small,sustainable inns and guesthouses in the countryside,whose prices
8、are competitive with bigger hotels in town.One of them is 29/2 Aurland,a beautiful familyrun farm hotel located deep within the Sognefjord.It offers countrysidestyled cabins,an outdoor hot tub (浴盆),and food sourced from the organic gardens.The owners of 29/2 Aurland say,“We want to be a sustainable
9、choice to more visitors.But once you become famous,you get more crowds,and more pollution at the same time.We really want guests to slow down here,understand the culture and history of the valley,and meet the craftspeople who keep alive generations of traditions and live a simple and peaceful life.”
10、语篇解读本文为新闻报道,话题是旅游类。大量的游客涌入挪威,使其自然环境遭到一定的破坏。为了挽救这一局面,挪威打算实行可持续发展的慢旅游业,一边保护大自然,一边为游客提供更好的了解挪威的机会。1. Which of the following can replace the underlined word “slashed” in Para.1?AcutBincreasedCbalanced Doverspent解析:词义猜测题。根据划线单词前后的“wishes theyd stay away和a flood of curious visitors that it felt unprepared
11、 to deal with”可知,挪威为突然大量涌入的游客感到措手不及,由此可知,挪威并不想接纳太多的游客,所以它应该是“削减”明年夏天的广告宣传预算,来控制到挪威旅游的游客数量。slashed意为“削减”,在此处可以用cut代替。答案:A2. According to Para.2,what makes Norway a popular tourism attraction?AThe success of a movie.BIts successful advertising.CIts wonderful natural scenery.DThe comfortable cruise shi
12、p trips.解析:细节理解题。根据第二段的前两句可知,电影冰雪奇缘赢得世界各国人们的喜爱,而这部电影模仿的是挪威的冰雪景观,所以人们慕名前来旅游。答案:A3. What do we know about the hotel 29/2 Aurland?AIt allows visitors to work on its farm.BIt is more expensive than hotels in town.CIt encourages visitors to live there longer.DIt makes visitors enjoy Norway at a slow pace
13、.解析: 推理判断题。根据文章的最后两段可知,29/2 Aurland旅店给游客提供享受乡下慢生活的机会,让游客们放慢脚步,慢慢地享受挪威的风景和生活。答案:D4. Why does Norway develop sustainable slow tourism?To stop people from visiting it.To help visitors enjoy Norway better.To protect nature from being damaged.To reduce the money spent on tourism.A B C D解析:推理判断题。根据第三段中的“.
14、because that would come at too high a cost to nature”可知,挪威实行可持续发展的慢旅游是为了保护其自然环境;结合第三段中的“.in the hope that visitors will enjoy the Norwegian way of life for longer periods of time,in less damaging ways”和最后一段中29/2 Aurland旅店主人说的话可知,挪威希望游客们能够更长久地感受这里的文化和生活。答案:BBHidden in the mountains of Jordan is the b
15、eautiful ancient city of Petra.It lay in ruins for more than a thousand years.Petra was built in 312 BC by the Nabataeans who were an ancient southern Arab people.They were very skilled at carving (刻)It is no wonder that this ancient city has so much to offer!In 363 AD,the city suffered from terribl
16、e earthquakes that left most of the city damaged.The buildings and the citys water system were affected.A Swiss explorer,Johann Ludwig Burckhardt,discovered this city of wonders in 1812.Until he discovered Petra,it had been unheard of in the Western world for about 5 centuries!Petra is the Greek wor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453076.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
