2020-2021学年高中英语 单元素养提升(二)Unit 2 Robots(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元素养提升二Unit Robots含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 单元 素养 提升 Unit Robots 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(二) Unit 2. 语法填空1. Since the ban came into effect on July 1, 2018, we all citizens have obeyed (obey)it strictly. 2. They came home sound and safe, to which we expressed our satisfaction(satisfy). 3. I am awfully (awful)sorry to hear that a horrible and severe earthquake unexpectedly hit your
2、hometown. 4. We offered medical supplies and teams to many other countries with affection. 5. The girl got alarmed(alarm) at the sight of a snake and screamed loudly. 6. The little boy stayed at home without his parents company(accompany). 7. The local government declared (declare)that all the commu
3、nities were to be closed in March 2020. 8. Their task is to scan (scan)all the luggage which will be put on the plane. 9. An old man fell on the ground and many people standing around helped him and called 120 with sympathy. 10. The girl was left alone in the room, weeping (weep) bitterly. . 单句改错1.
4、The manager attending the course was junior my friend. (junior后加to)2. We were all in favour of the plan, but he declared for it, which surprised us all. (for改为against)3. It was satisfied that the topic of some reading materials were interesting. (satisfied改为satisfying) 4. The idea is to test on new
5、driverless car innovations in a human-free environment. (on改为out)5. The professor often sets out some time in class so that students can speak out their puzzles. (第一个out改为aside)6. I always fall over on the ground, as a result of which I thought I had no talent in skating. (in改为for)7. The government
6、declared a war against illegal hunters. (去掉a)8. The nations elderly population is bound to expanding significantly over the next 50 years. (expanding改为expand)9. He played a tall, elegant dressed man with a mustache in the film. (elegant改为elegantly)10. Im greatly convinced that most people have the d
7、esire spend their life in happiness. (desire后加to ). 完成句子1. We should guide young people to be in favor of heroes. 我们应当指导年轻人喜欢英雄。2. Foreigners envy us having such a caring and strong government. 外国人羡慕我们有这样一个有爱心的和强大的政府。3. Before the lecture, he is used to testing out the whole experiment. 讲课前, 他习惯于把整个
8、实验测试一下。4. With no one accompanying her on the piano, she danced wonderfully. 尽管没人用钢琴为她伴奏, 她依然跳得很美。5. It was not until the end of this month that he recovered and got out of hospital. 直到本月底, 他才康复出院。6. There will be a meeting this evening, at which they can talk about the benefits of volunteer activit
9、ies. 今晚将有一个会议, 会上他们讨论志愿活动的益处。7. Copying others homework too often, we will lose our ability to think. 太频繁地抄袭别人的作业, 我们就会失去思考的能力。8. It is absurd that they should deny receiving the relief supplies. 荒谬的是他们竟然否认接收了这些救援物资。. 阅读理解A(2020重庆高二检测)There are many programs for high school students today that help
10、lonely teenagers deal with loneliness. However, loneliness is not only an issue for teens but also an important and rarely acknowledged one in the elderly. In Britain, Tracey Crouch was appointed to be the first Minister of Loneliness in order to address the issues caused by loneliness. This is the
11、first time such a position has been created. In Britain, there are around 9 million people who say they are lonely frequently. In Germany, a study conducted by Ruhr University Bochum found that 20 percent of people over the age of 85 felt lonely, and 14 percent of those between age 45 and 65 felt so
12、cially lonely. In the United States, more than 25 percent of the population lives alone, more than 50 percent are unmarried. Loneliness is generally associated with heart disease, overweight, and anxiety. Additionally, the stress from loneliness can cause your cells to change on a molecular(分子)level
13、 that reduces its abilities to defend your body against diseases. In fact, doctors believe having feelings of loneliness is equivalent to smoking 15 cigarettes per day in regard to its effect on health! In Britain, the new Minister of Loneliness will help introduce government policies on the issue a
14、nd fund a charityan organization for helping people in need, to devote their efforts towards aiding loneliness. There are charities that link lonely seniors to high school students in order to give them a line of communication whenever they feel lonely! The possibilities for the new Minister of Lone
15、liness are endless. For example, she can provide education services to household businesses so that they can identify lonely customers if they see one. Loneliness fits into the category of being a social issue that must be monitored by the entire community in order to help those in need. Therefore,
16、government involvement in medical services and care for seniors and others is vital for happy seniors. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了孤独对健康有很不好的影响, 英国任命孤独部长来解决人们的孤独问题。1. How does the author develop Paragraph 3? A. By listing some statistics. B. By giving examples of lonely people. C. By pointing out similaritie
17、s and differences. D. By comparing different cultures in different countries. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段中的“20 percent”、“14 percent”及“more than 25 percent”等信息可知, 第三段是用列举数据的方法发展的, 故A项正确。2. The underlined word “equivalent” in Paragraph 4 probably means _. A. relevantB. similarC. oppositeD. superior【解析】选B。词义猜测题
18、。根据画线词后的“smoking 15 cigarettes per day in regard to its effect on health! ”可知, 医生认为孤独对健康的影响相当于每天吸15支烟, 由此可知画线词词义为“相似的”, 故B项正确。3. What will the Minister of Loneliness do? A. Do housework for lonely people. B. Develop friendships with the elderly. C. Help fund charities to aid lonely people. D. Commun
19、icate with anxious school students. 【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段中的“. . . will help introduce government policies on the issue and fund a charity. . . towards aiding loneliness. ”可知, 英国的孤独部长通过资助慈善机构来帮助孤独的人, 故C项正确。4. What is the main idea of the text? A. UK becomes the capital of loneliness. B. Loneliness aff
20、ects old peoples life worldwide. C. Many teenagers suffer from loneliness. D. UKs Minister of Loneliness settles loneliness. 【解析】选D。主旨大意题。根据文章内容, 特别是根据第二段中的“Tracey Crouch was appointed to be the first Minister of Loneliness in order to address the issues caused by loneliness. ”可知, 本文介绍了英国任命孤独部长来解决人们
21、的孤独问题, 故D项正确。BIf youre feeling overwhelmed by all the features and apps available on smart phones these days and miss the good old days when mobile phones were simple communication tools, youll probably love Light Phone 2, a stylish “ dumb phone” designed to remove time-wasting distractions(使人分心的事物)
22、 from your life. The original Light mobile phone could only be used to make and take phone calls, but its creators recently decided that in order to improve its usefulness while still keeping users safe from smart phone distractions, it needed a few extra features. They recently announced Light Phon
23、e 2 is just as tiny and stylish as the original ones, but also features text messaging functions and an alarm clock. Data from company Flurry shows that people in the US spend around five hours a day on their smart phones, while a study from the firm Asurion found that Americans check their phones a
24、n average of 80 times per day. Those are some pretty alarming numbers, and to make matters worse, scientists report that too much screen time has a bad effect on our brains, especially those of children. Light Phone 2 will never replace your Apple phone, but it can at least help you mitigate the eff
25、ects of smart phone addiction by allowing you to “go light” every once in a while. You can stay in touch with the important people in your life, but youll be free from the apps distracting you from the wonders of the colorful world. But becoming free of smart phone distractions doesnt come cheap. Th
26、e Light Phone 2 is expected to be priced at around $400, which is far more expensive than some smart phones. However, a lot of people seem to think the phone and what it promises to do are worth the price, as evidenced by the success of Lights latest crowd funding(众筹) campaign. With 24 days left unt
27、il deadline, the company has already raised $360, 000, blowing past its $250, 000 goal. 【文章大意】这是一篇说明文。主要介绍了Light Phone 2一款时髦的“哑巴手机”, 旨在消除你生活中的干扰, 将你从那些分散你注意力的应用程序中解脱出来。5. Why did the creators of Light Phone 2 decide to add a few extra features to it? A. To increase its price. B. To improve its image
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453290.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
