2021_2022版高中英语Module1BritishandAmericanEnglishIntegratingSkills素养评价检测含解析外研版必修5202103091208.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 高中英语 Module1BritishandAmericanEnglishIntegratingSkills 素养 评价 检测 解析 外研版 必修 5202103091208
- 资源描述:
-
1、课时素养评价三Module 1Integrating Skills. 用括号内单词的适当形式填空1. Now we are living in the rapidly(rapid) changing world of technology. 2. Here are several reference(refer) books for you to choose from. 3. I attempted(attempt)to get in touch with her, but failed. 4. There has been no formal announcement(announce)
2、by either government. 5. Materials about recent research added(add) to this new edition have attracted many readers. 6. The President made an unexpected announcement (announce) this morning. 7. Mr Smith was presented(present) with a watch by the boss for his years hard work. 8. The English in this s
3、tory has been simplified(simple) to make it easier to understand. 9. I went to the bookstore yesterday and bought a reference(refer) book. 10. The firm is working on a new product in combination(combine) with several overseas partners. . 用适当的介词或副词填空1. We often refer to our teachers as our friends. 2
4、. Mum refused my plan of traveling while dad spoke in favour of it. 3. It was thanks to your timely help that we accomplished the task on time. 4. I think it is really a waste of money for you to buy famous brands. Besides, it will also add to the burden of your parents. 5. Could you do me a favour
5、and pick up Sam from school today? 6. She made a delicious chocolate cake at her first attempt, which made her very happy. 7. These kids used to live in a small village. It took them almost a year to get used to living in a large city. 完成句子1. Not all students obey the school rules, so as a teacher,
6、we should be strict with them. 不是所有的学生都遵守校规, 所以作为一名教师, 我们应该严格要求学生。2. Now that you have been there twice, let me go this time. 既然你已经去过两次, 这一次就让我去吧。3. A small plane crashed into a hillside five miles east of the city, killing all four people on board. 一架小飞机在这座城市东部5英里处坠落到山坡上, 造成机上四人全部死亡。4. None of us c
7、an run as fast as he can. 我们之中没有谁能跑得过他。5. The teaching method overlooks the importance of pronunciation, thus making it difficult to develop the students oral ability. 这种教学方式忽视发音的重要性, 使得学生的口语能力得不到培养。. 阅读理解A A school where 60% of pupils speak English as a second language has equipped electronic trans
8、lators for every child so they can communicate with teachers. Manor Park Primary in Birmingham, which has 384 pupils, is the first school in Britain to provide translators for all of its children and to make the tools a part of every lesson. The technology can allow teachers to type messages to pupi
9、ls which are then translated into the 19 native tongues of children, with no English. Another 11 languages are spoken by pupils who have some English. In Britain, with figures showing that one in six primary pupils speaks a different language at home double the number ten years agothe technology cou
10、ld soon become popular in many more schools. Talking Tutor can translate English into many languages including Polish, Urdu and Chinese. The teacher types a message into a computer and it then reads the message out to the pupils in their native tongues. The pupils type the answer which is read to th
11、e teacher by Talking Tutor. Headmaster Jason Smith said the software had transformed his school and given staff the opportunity to communicate with children. The school pays 700 a year for the software. The software, developed by EMAS UK, cost more than 2. 5 million to produce. Dawn Holt, a teacher
12、at the school, admitted she had struggled in the past to communicate with pupils who had recently arrived in Britain. But some say giving pupils the translators could be “damaging and dangerous”. “Surely it would be better to give all these teenagers an intensive course in English, ” said Nick Seato
13、n, a father. “My boy says teachers are spending more time using the computer than teaching. He came home last week and said he felt pushed aside. ”【文章大意】学校里60%的学生的母语不是英语, 教师怎么上课、怎么和学生交流呢? 一种新发明的电脑软件能帮助解决这个问题。1. What is the name of the electronic translator? A. Talking Tutor. B. EMAS UK. C. Nick Seat
14、on. D. Dawn Holt. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第三段第一句可知, 该软件的名称为Talking Tutor。2. From the text we can infer that _. A. EMAS UK cant make a lot of money from the softwareB. more and more pupils begin to choose to study in BritainC. there are many schools which have already used the softwareD. the teachers had no
15、 difficulty talking with the students before【解析】选B。推理判断题。根据第二段第三句可知, 在英国, 有六分之一的小学生的母语不是英语, 这一比例是十年前的两倍。由此可以推知, 越来越多的国外的小学生选择到英国去上学。3. Why do some people say giving pupils the translators could be “damaging and dangerous”? A. Because the students will pay more money to the school. B. Because the stu
16、dents wont get enough care from the teachers. C. Because the students cant use the translators properly. D. Because the students wont speak to the teachers any more. 【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段最后两句可知, 其原因在于这会导致老师把过多的时间用在电脑操作上, 学生感觉老师不够关心自己。B(2020常熟高二检测)During the outbreak of novel coronavirus, cities are
17、locked down and borders are closed. Science, on the contrary, is becoming more open. And this “open science” is already making a difference. Soon after the epidemic started in China, a research team from Fudan University in Shanghai successfully sequenced (测定序列)the DNA of the virus. But they didnt k
18、eep the information to themselves. Instead, they placed the sequences on GenBank, an open-access data platform, so researchers around the world could download them for free and start studying the virus. Due to this openness, pharmaceutical (制药的) companies across the globe are now able to work simult
19、aneously (同时地)to develop a vaccine. “There may be room for multiple different vaccines for different purposes and different age groups, ” Amesh Adalja, a senior scholar at the Johns Hopkins University Center for Health Security in the US, told Al Jazeera. “The bigger menu we have of vaccines, the mo
20、re resilient (有适应力的) well be against coronavirus outbreaks in the future. ”Major drug companies around the world are also sharing their study results. Remdesivir, a drug originally developed by US company Gilead Sciences to treat Ebola, is found to be promising in fighting against the novel coronavi
21、rus. Currently, two trials of the drug are already underway in China, and the results might be available as soon as April, according to The Verge. This openness in science is going to be even more critical in the future. “With climate change, increasing globalization, and population shifts, epidemic
22、s will not go away, and might even become more frequent, ” Dan Barouch, a Harvard Medical School professor, told Harvard Magazine. He said, “No one group can do everything. It has to be a coordinated (合作的) approach. But I do think that the world has a greater sense of readiness this time to develop
23、knowledge, drugs, and therapeutics (疗法) very rapidly. ”Every epidemic is indeed a crisis, but it can also be a learning opportunity. One redeeming (补偿的) factor of the COVID-19 outbreak is that it is helping science adapt for the better. 【文章大意】这是一篇议论文。文章讲述了在疫情笼罩下城市封禁, 边界封锁, 但与此同时也为全世界科学界、医学界进行积极的交流和互
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369904.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
深度好文:余生不和别人比好好活自己.pdf
