2020-2021学年高中英语 单元素能自测4 Module 4 Music(含解析)外研版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元素能自测4 Module Music含解析外研版选修6 2020 2021 学年 高中英语 元素 自测 Music 解析 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、Module 4 Music单元素能自测.完形填空I was born in Morocco in 1954.From childhood drawing became my great love.As_1_as infant school (幼儿学校) in an experimental school in Ardche, I took part in a childrens craftwork exhibition in Budapest thanks to my school teachers_2_.All through my school years it became more
2、and more _3_ for my family that study would never be my cup of tea._4_,drawing was my permanent favorite.My class fellows as well as my teachers were my favorite_5_.Pencil drawing was my first_6_to what was to become my job laterpainting.At 16 my meeting PierreJean Chaffrey was the deciding_7_: I wo
3、uld be a painter! Little did I_8_he would become my master for 26 years.For many years, we met at first _9_ because of the distance between us, but his advice was _10_.As he _11_ in Lyon in 1978, his advice became more frequent.As soon as I had some free time, I went to see him with my _12_, pastels
4、, sometimes with an oil picture which he was willing to _13_on or to correct with his own hand sometimes.I became a regular of my teachers gallery which _14_ in Rue Auguste Comte in the antique (古董)dealers district.I was part of all the first viewing, as I _15_ PJ Chaffrey to hang the new paintings,
5、 for hours I _16_ him paint at his easel (画架) in his studio near Lyon.In 1981, on his advice it was my turn to open my own gallery _17_ in Rue Auguste Comte, near his own,the gallery Le Pinceau Ivre, and I _18_ my work as well as that of other regional and national painters, the best known being Hen
6、ry DAnty.The _19_ was extremely fruitful but then I became _20_ that I had no more time to paint.本篇为记叙文,讲述了“我”早期的绘画生涯以及“我”与引导自己走上绘画之路的老师之间的故事。 1A.well Bearly Cyoung Dlate答案:B解析:根据语境可知,这里指早在上幼儿学校时,“我”就参加了儿童工艺品展览。由“infant school(幼儿学校)in an experimental school in Ardche”可知用early。2.A.trust Btechnique Cp
7、reference Dencouragement答案:D解析:根据语境可知,这里指由于老师的鼓励,“我”参加了布达佩斯儿童工艺品展览,故用encouragement。3.A.obvious Bcommon Cnatural Dnecessary答案:A解析:对于“我”的家人来说,“我”不喜欢学习这一点变得越来越明显。4.A.However BOtherwise CTherefore DMoreover答案:A解析:根据语境可知,前后表示转折。故用However。5.A.friends Bcompetitors Cmodels Dpartners答案:C解析:根据语境及常识可知,作画需要模特。这
8、里指“我”的同学和老师是“我”最喜欢的模特。6.A.attitude Bapproach Cpassage Dsuccess答案:B解析:由Pencil drawing和my job之间的关系可知用approach。这里指铅笔画是通往“我”未来工作的第一种途径。7.A.result Bcondition Csituation Dfactor答案:D解析:在16岁时,“我”与PierreJean Chaffrey的见面是决定性因素:“我”要成为一名画家。8.A.predict Bsuspect Cadmire Dexpect答案:D解析:根据语境可知,这里是说“我”几乎没有预料到这个人会成为自己
9、26年的老师,expect“预料”。9.A.frequently Bpossibly Ceffectively Dirregularly答案:D解析:由空后的“because of the distance between us”及下文中的“became more frequent”可推知,一开始老师对“我”的辅导是不定期的,故用irregularly。10.A.timely Bconventional Cridiculous Dspecific答案:A解析:由上下文之间的关系尤其是but的使用可知,这里指虽然老师不定期地对“我”进行辅导,但是给出的建议十分及时。timely意为“适时的,及时
10、的”。11.A.broke Barrived Csettled Dcalled答案:C解析:由语境可知,老师1978年在里昂定居了,因此他的建议变得更频繁。12.A.presents Bdiaries Cdrawings Dbelongings答案:C解析:“我”是去接受辅导的,因此“我”在见老师时带着自己的画(drawings)。空后的pastels,oil picture也是提示。13.A.comment Bconcentrate Ccarry Doperate答案:A解析:老师要对“我”进行辅导,也就会对“我”的画进行评论。故用comment。14.A.showed up Bturned
11、 up Cmade up Dopened up答案:D解析:此处是说老师的画廊在一个古董商地区的Rue Auguste Comte开办。open up在此表示“开办,开张”。15.A.ordered Bexpected Cassisted Dhoped答案:C解析:根据语境可知,此处指的是“我”帮助老师挂画。16.A.kept Bwatched Cfound Dnoticed答案:B解析:老师在作画,“我”在一旁观察(watched)了数小时。其余选项不符合语境。17A.situated Bconstructed Choused Dseated答案:A解析:此处主要是说明“我”自己的画廊的位置
12、,所以用situated。18A.sold Bexhibited Cappreciated Dimproved答案:B解析:画廊的作用主要是展览(exhibited)自己的作品。19A.experience Badventure Cjourney Dlesson答案:A解析:根据语境可知,这里指的是“我”在老师的建议下自己开了画廊的经历(experience)是很有收获的。20A.guilty Btired Camused Daware答案:D解析:结合语境可知“我”非常喜欢绘画,由转折连词but以及“I had no more time to paint”可知,接着“我”意识到了自己没有更多
13、的时间去绘画了。故用aware。.阅读理解Signing up for a digital TV service provides you with access to over 200 channels from all over the globe.However, television today is dominated by adult language, making it hard for concerned families to find channels suitable for young eyes.Therefore, most movie channels are a
14、utomatically removed from the list of TV channels for an entire family.The following are some good ones based on popularity on a global scale.Discovery ChannelDiscovery and its many channels can be considered as the founding father of informative channels on television.What National Geographic does
15、in a scholastic(学术的) manner, Discovery tries to do in an entertaining mannereducating the masses about anything and everything.Fox FamilyFinding a movie channel that broadcasts pictures suitable for teenagers and kids alike is very difficult unless your service operator offers you Fox Family movies.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453329.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
