2020-2021学年高中英语 课时作业3 Unit 1 Art Learning about Language .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时作业3 Unit Art Learning about Language 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 1 .阅读理解Its no secret that we love dogs of all kinds, partly because they are always happy to see us when we come home, and partly because they are the perfect lovely life companions.Its fair to say that sometimes our unwavering enthusiasm even borders on (healthy) obsession.So! For todays dog n
2、ews, were talking about a very special dog, one by the name of Cheeto.He is a nineyearold Labrador Retriever(拉布拉多猎犬)mix from San Francisco, and he is cuteasabutton.Like all dogs, Cheeto lives a wonderful, active life of running and swimming and splashing and chasing after toys with his doggie friend
3、s, even though he is 100% blind.In fact, his eyes were completely removed due to detached retinas (视网膜脱落) when he was a puppy.But as you can see, Cheeto still gets around like a boss!If that video just makes your heart melt, youre sufficiently in touch with your emotions.Cheeto looks like he is in h
4、is element playing around with the other dogs, and he has really learned how to move around despite his lack of vision.Its certainly not holding him back from getting things done and living his best life.Yeah, no wonder this has over 88,000 likes.He is adorable.Look at that wet nose and those whiske
5、rs! What a cute guy!One of the comments says, “I feel an overwhelming need to meet this dog and give him tons of hugs.” And those are our thoughts exactly.这是一篇新闻报道。本文主要介绍了名叫奇多的狗在失去眼睛后是怎样乐观面对生活的。1According to the passage, why do people love dogs?ABecause they are very naughty.BBecause they are clever
6、 and can help us.CBecause they are lovely and behave well.DBecause they are our life companions and greet us happily.答案:D解析:细节理解题。根据第一段的“we love dogs of all kinds, partly because they are always happy to see us when we come home, and partly because they are the perfect lovely life companions”可知,我们喜欢
7、狗是因为他们可以在我们回家时开心地迎接我们,而且还是我们可爱的生活伴侣。2Although Cheeto is blind, .Ahe still has a happy lifeBhe is famous on TVChe can get along with other cats Dhe can guide his owner答案:A解析:细节理解题。根据第二段和第三段的内容可知,尽管奇多没有眼睛,但他仍然过着积极、快乐的生活。3What can we infer from the last paragraph?AFew people want to see Cheeto.BMany pe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453867.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【执业药师考试】药事管理与法规模拟试卷120.pdf
