2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Inventors and inventions Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit Inventors and inventions Warming Up 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Inventors and inventions阅读理解ANeed a Job This Summer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs.The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student?Go to the government website to learn about programs and online too
2、ls available to help people under 30 build skills,find a job or start businesses all year round.Jobs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province,you could be eligible (符合条件) for this program,which provides eight weeks of paid employment along with training.Who is eligible:
3、Youth 1518 years old in select communities (社区)Summer CompanySummer Company provides students with handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible:Students aged 1529,returning to school in the fall.Stewardship Youth Ranger ProgramYou
4、could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible:Students aged 16 or 17 at time of hire,but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities (机会)Through the Summer Employment Opp
5、ortunities program,students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service,its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older.Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.本文是一篇应用文。
6、文章介绍了省政府及其合作者提供的面向学生的四则暑期工作公告。1What is special about Summer Company?AIt requires no training before employment.BIt provides awards for running new businesses.CIt allows one to work in the natural environment.DIt offers more summer job opportunities.答案:B解析:细节理解题。根据题干中的关键词Summer Company可直接定位到第二则暑期工作公告
7、,而且浏览四则暑期工作公告可以发现,只有Summer Company的介绍里提到了awards(奖励)以及$3,000这样的字眼,由此可知Summer Company的特别之处在于“它为经营新业务提供奖励”。2What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A1518.B1524.C1529.D1617.答案:D解析:细节理解题。根据题干中的关键词Stewardship Youth Ranger Program可直接定位到第三则暑期工作公告。根据本部分中的关键句“Students aged 16 or 17
8、at time of hire,but not turning 18 before December 31 this year.”可知,这个项目的年龄要求是16岁或17岁,且在今年12月31日前不能满18岁,故选D项 “16至17岁”。3Which program favors the disabled?AJobs for Youth.BSummer Company.CStewardship Youth Ranger Program.DSummer Employment Opportunities.答案:D解析:细节理解题。根据题干中的关键词the disabled(残疾人)可直接定位到最后一
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453944.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
