2020-2021学年高中英语 课时分层作业2 Unit 22 Environmental Protection Section Ⅳ Language Points(Ⅱ)(含解析)北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业2 Unit 22 Environmental Protection Section Language Points含解析北师大版选修8 2020
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二)语言知识练习固基础.单句语法填空1The lion carried off the baby when the mother was cooking in the kitchen.2The room was very cold and, except for Jack, entirely empty.3We collected money in behalf of the poor student.4As we all know, many illnesses result from lack of exercise.5A rally was held to call for
2、 an end to the civil war.6The year 1949 saw(see) the founding of the Peoples Republic of China.7We express our thought by means of talking.8With a lot of difficult problems to settle(settle), the manager felt worried all the time.9The men were seized(seize) as they left the building.10You will have
3、to answer for your crimes one day.完成句子1The boy was made to work twelve hours a day.这个男孩被迫每天干十二个小时的活。2The man would probably seize him by the wrist and take the razor away.那人很可能会抓住他的手腕,把刮胡刀夺走。3Instead of sending somebody on your behalf, you had better go and speak in person.你最好当面去说,而不要派某人代表你。4The sch
4、eme should be carried out right away这个规划要立即执行起来。5He has lost all his friends as a result of his foolish behaviour他行为愚蠢,因而失去了所有的朋友。高考题型练习提能力.阅读理解Longtime exposure to air pollution can lead to physical changes in the brain and cause trouble in learning and memory, and even anxiety. This is suggested b
5、y the results of new research on mice.While other studies have shown the harmful effects of polluted air in the lungs and heart,this is the first to show the negative effect on the brain.The team of Laura Fonken, Randy Nelson, from the Ohio State University, USA, has spread to the brain a previous l
6、ine of research which found that fine particulate(微粒) matter floating in the air mainly because of air pollution caused by humans, causes swelling in much of the body, and may be related to high blood pressure problems, and some other diseases.In the research Fonken and his colleagues exposed mice t
7、o polluted air for six hours each day,five days a week,over a period of 10 months,almost half the average life length of mice.Polluted air contains fine particles created by cars, factories and natural dust. Fine particles of this kind are tiny, about 2.5 micrometers in diameter, or about onethirtie
8、th the width of a human hair. These particles can go deep into lungs and other organs.The concentration of this particulate material to which they exposed mice is equal to the concentration at which people can be exposed in some polluted urban areas.After a period of 10 months, the researchers got t
9、he animals to have a series of behavioral tests. Both the behavior of mice and the results of neurological(神经的) tests done to them show that those within the polluted air had more problems in learning and memory, and higher levels of anxiety.The results suggest that longtime exposure to polluted air
10、 can have measurable negative effects on the human brain and can cause a variety of mental health problems. This could have important consequences for those living and working in polluted urban areas.【语篇解读】这是一篇科普文章,讲述最新的一项研究发现,让老鼠长期呆在污染的空气中,除了过去人们已经发现的对身体的影响外,首次发现了污染对神经系统的影响。这将会引起居住在污染城市的居民的关注。1The
11、results of new research on mice first suggest that polluted air mainly does harm to Anormal organsBlungs and heartCmental health Dblood pressureC细节理解题。根据文章第一段中的“Longtime exposure to air pollution can lead to physical changes in the brain and cause trouble in learning and memory,and even anxiety.”和第二
12、段内容可知答案为C。2The bad effects of tiny particles in polluted air are those EXCEPT Ahigh blood pressure problemsBmaking human hair thinnerCdifferent kinds of diseasesDswelling in much of the bodyB细节理解题。根据文章第三段内容可知答案为B。3From the last sentence we can infer that people living in polluted urban areas Aare li
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454266.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
