2020-2021学年高中英语 课时素养评价(八)Unit 3 Under the sea Learning about Language(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价八Unit Under the sea Learning about Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、课时素养评价八Unit 3Learning about Language. 用所给词的适当形式填空1. That building being repaired (repair)is our library. 2. We saw her being taken (take) to the operating room. 3. You will find the topic being discussed (discuss)everywhere. 4. Having been shown(show) around the schoolyard, we were then taken to see
2、 the new library. 5. As we approached the village we saw new buildings being built (build). 6. Everyone can go shopping without any paper currency to prevent the money being stolen (steal). 7. While shopping, people sometimes cant help being persuaded (persuade)into buying something they dont really
3、 need. 8. Having been told(tell) many times, he still couldnt understand what the professor said. 9. Being informed (inform)of friends glamorous life can upset people to the point of becoming depressed. 10. I appreciate having been given (give) the chance to take part in the activity. . 句型转换1. Becau
4、se the bridge was being built, we had to find other roads. The bridge being built, we had to find other roads. 2. Because they were being protected by a thick wall, they felt they were quite safe. Being protected by a thick wall, they felt they were quite safe. 3. Though he was taught many times, th
5、e boy still didnt know how to do the exercises. Having been taught many times, the boy still didnt know how to do the exercises. 4. He asked who was the man that was being operated on. He asked who was the man being operated on. 5. What upset the child was that he is not allowed to visit his brother
6、 in hospital. What upset the child was his not being allowed to visit his brother in hospital. . 阅读理解(2020淄博高二检测)The Coral Sea is home to an amazing variety of turtles, sharks, whales, dolphins, large fish, birds, corals, plants, and many other species. Many of these species are endangered elsewhere
7、 in the world, but still survive in the healthy environment of the Coral Sea. The Coral Sea is a large series of coral reefs located off the northeast coast of Australia. This area is three times larger than Australias famous Great Barrier Reef, which the Coral Sea borders. The Coral Sea is one of t
8、he few coral reef environments that have remained largely undamaged by overfishing, oil and gas exploration and pollution. However, statistics show that coral reefs around the world are disappearing five times faster than rainforests. It is very likely that in the near future the Coral Sea will face
9、 the same threats to its existence. The Australian government is currently looking at options for protecting the Coral Sea but has made no decisions. Environmentalists are pushing for laws to declare the Coral Sea area a marine protected area. This would mean a large “no-take zone” for fishermen, a
10、no-exploration zone for gas and oil companies and a no-dump zone for pollution. This would make the Coral Sea a marine park larger than any in the world. We can write letters to Australian leaders, Australian environmental protection agencies, and Australian friends, to let them know that people wor
11、ldwide support this protection of the Coral Sea. To lose this last great marine wildness would be a loss for the whole world. For more information, CLICK here please. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了位于澳大利亚东北海岸的珊瑚海, 它面临着即将消失的威胁。澳大利亚政府正在寻找方案, 希望能保护这个伟大的野生海洋世界。1. What is the authors purpose in writing this passage?
12、 A. To teach people how to protect the Coral Sea. B. To call for the public awareness to protect the Coral Sea. C. To show the amazing features of the Coral Sea. D. To explain the function of the Coral Sea. 【解析】选B。推理判断题。根据倒数第二段可知, 该文旨在提高公众保护珊瑚海的意识。故选B。2. What is the most important reason for protect
13、ing the Coral Sea? A. The Coral Sea, home to many species, will disappear soon. B. The Coral Sea is rich in oil and gas. C. The Coral Sea is three times larger than Great Barrier Reef. D. The Coral Sea will be a marine park larger than any in the world. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段第一句及第三段的最后两句可知, 拥有许多物种的珊瑚海很快
14、会消失, 因此它需要保护。3. You can most probably read this passage _. A. in a guidebookB. on a websiteC. in a science textbookD. on a TV show【解析】选B。推理判断题。根据文章最后一段“For more information, CLICK here please”可知, 要获得更多的信息, 请点击这里。因此可以在网站上读到该文。4. Which of the following is not mentioned in the passage? A. The reason fo
15、r protecting the Coral Sea. B. The way to protect the Coral Sea. C. The location of the Coral Sea. D. The money-raising for saving the Coral Sea. 【解析】选D。细节理解题。保护珊瑚海的原因、方案及珊瑚海的位置文中均有提及, 但没有提到为拯救珊瑚海筹集资金。. 完形填空(2020杭州高二检测)阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项。 No doubt we all have experienced
16、 frustration (受挫). It may be something as 1 as growing flowers or as serious as developing better relationships with others. Whatever the 2 is, there comes a point when you just feel you cant go on any further. And yet, the secret to 3 can be found in a tube of toothpaste. Every time I come to the 4
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454438.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
