2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十一)Unit 4 Sharing Learning about Language(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价十一Unit Sharing Learning about Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时 素养 评价
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十一Unit 4Learning about Language. 用适当的关系词完成句子1. The place which interested me most (使我最感兴趣的) was the Childrens Palace. 2. Do you remember the man who/whom I talked with/with whom I talked (我与之交谈的)? 3. This is the hotel where they stayed (他们逗留的) last month. 4. Do you remember the year when we li
2、ved together (我们一起生活的)? 5. That is the day that/which Ill never forget (我将永远不会忘记的). 6. The factory that/which well visit next week (我们下周将要参观的) is not far from here. 7. Is there anyone in your class whose family is in the country (家在乡村的)? 8. He isnt such a man as he used to be (他过去的样子). 9. I like the
3、 way that he talks(他说话的). 10. Joy of Life is one of my favorite TV series that I have ever watched (我曾经看过的). . 单句改错1. We went to Zhili Governor Office where was a very famous tourist spot in China two years ago. (wherewhich或that)2. Its about 30 miles west of Los Angeles that Bryant spent his profess
4、ional career helping the L. A. (thatwhere)3. Those that are willing to attend the party, sign here please. (thatwho)4. Thats the man the house of him has burnt down. (himwhom)5. She described in her compositions the people and places which impressed her most. (whichthat)6. I want to buy the same pen
5、 that you are using. (thatas)7. We visited a factory whose the toys were made for children. (whosewhere)8. Can you tell me the way in which you have come up with. (去掉in)9. Is this the reason why he explained at the meeting for his carelessness in his work. (whythat /which或者去掉why)10. Students fail to
6、 meet the requirements of the course will fail. (Students后加who或者that). 阅读理解(2020北京高二检测)During his schools “College Colours Day”, a fourth-grade boy in Florida, who dreamed to become a student of the University of Tennessee, wanted to wear a shirt of the university, but he didnt have one. His teacher
7、, Laura Snyder, suggested that he should wear an orange shirt to show his spirit. When the day finally arrived, the boy was so excited to show his shirtan orange one with a piece of paper attached to it, on which was his homemade design of the UT logo. But by lunch time, the spirited fan was in tear
8、s. Some girls bullied (欺负) him and made fun of his design that he had pinned to his shirt. Back to Snyder s room, he put his head on desk and was crying, devastated. In hopes of raising the boys spirits, Snyder planned on buying him an official University of Tennessee T-shirt, and asked friends onli
9、ne if they had contacts with the university who could “make it a little extra special for him. ”The post immediately went viral and Snyder was contacted by the University of Tennessee informing her that they wanted to send the boy a care package of apparel(服装) in support of him. The story, however,
10、didnt end here. The University of Tennessee said it was turning his “U. T. ” design into an official T-shirt and had pre-sold more than 50, 000 shirts online. The university wont profit from the shirts: It is donating the money to a charity dedicated to (致力于) getting rid of bullying of all forms. “W
11、hen I told him that his design was being made into a real shirt and people wanted to wear it, his jaw dropped, ” said Snyder. “He had a big smile on his face, walked taller, and I could tell his confidence grew! ”In recognition of the fourth-graders spirit, the university has also extended an offer
12、of honorary admission for him to join the class of 2032. In addition, he has been awarded a four-year scholarship if he decides to attend UT in 2028 and meets admission requirements. 【文章大意】本文主要讲述了一个男孩在“大学颜色日”这一天精心设计的衬衫受到了嘲笑, 但在Snyder的关心和大学校方的帮助下, 这件精心设计的衬衫被制成一件真正的衬衫, 这使得这个男孩感到了关爱, 建立了自信的故事。1. How di
13、d the boy react to his schools “College Colours Day”? A. He prepared for it with a creative design. B. He dreamed of winning a prize on the day. C. He was afraid of being laughed at on the day. D. He was shy of joining it without a university shirt. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段When the day finally arrived, th
14、e boy was so excited to show his shirtan orange one with a piece of paper attached to it, on which was his homemade design of the UT logo可知, 对于他的学校的“大学颜色日”, 这个男孩准备了一件很有创意的衬衫。故选A。2. How did the boy probably feel after lunch on the “College Colours Day”? A. Excited and thankful. B. Confident and happy
15、. C. Shocked and sad. D. Nervous and worried. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段But by lunch time, the spirited fan was in tears. Some girls bullied him and made fun of his design that he had pinned to his shirt. Back to Snyders room, he put his head on desk and was crying, devastated可知, 午餐过后, 这个男孩受到了欺负和嘲笑, 这个男孩很受惊
16、, 感到很伤心。故选C。3. What Snyder did for the boy shows that _. A. a strong will is vital to successB. a promise will change ones lifeC. the youth should be treated equallyD. caring love can make a big difference【解析】选D。推理判断题。根据倒数第二段“When I told him that his design was being made into a real shirt and peopl
17、e wanted to wear it, his jaw dropped, ” said Snyder. “He had a big smile on his face, walked taller, and I could tell his confidence grew! ”可知, Snyder为这个男孩所做的一切表明, 关爱可以带来很大的改变。故选D。. 完形填空Hannah Taylor is a schoolgirl from Manitoba, Canada. One day, when she was five years old, she was walking with he
18、r mother in downtown Winnipeg. They saw a man1 out of a garbage can. She asked her mother why he did that, and her mother said that the man was homeless and hungry. Hannah was very2 . She couldnt understand why some people had to live their lives without shelter or enough food. Hannah started to thi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454442.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高考复习高二英语下册 UNIT 11 LANGUAGE POINTS.ppt
