2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十)Unit 4 Astronomy the science of the stars Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价十Unit Astronomy the science of stars Warming Up 2020 2021 学年 高
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十Unit 4Warming Up & Reading. 用所给词的适当形式填空1. With the development of science and technology, the earth has, in fact, become a global (globe) village. 2. Unlike(like) the western medicine, the TCM(中药) has fewer side effects. 3. Despite many years learning of English, I still feel puzzled(puzzle)
2、in some aspects. 4. His experience was multiplied (multiply) as the years passed. 5. They worry that radiation (辐射)released by cell phones could be harmful(harm) to young people. 6. There were many theories(theory) for the disappearance of the bees. 7. All the murderers in chains(chain) will soon be
3、 sentenced to death. 8. On January 19, 2017, a violent (violence) snow disaster hit my hometown. 9. No one knows when such a custom first came into existence(exist). 10. The expansion of Chinese cities has made it necessary to develop urban railway systems(system). . 用恰当的介词填空1. I think that as grown
4、-ups, we should not depend on our parents any more. 2. What children eat is fundamental to their health, growth and development. 3. We can choose three other subjects according to our own will. 4. Do you know when the new Marriage Law came into existence? 5. Mrs Li gave birth to twins this morning.
5、6. I hope that you can take some measures to prevent such things from happening again. 7. Finally, after five-hour waiting, he got the ticket in his turn. 8. The birds there flew away in all directions. 9. Thanks to the kind girl, Tony was sent to hospital in time. 10. Now he has a chain of 9 restau
6、rants after years of struggle. . 单句改错1. That makes things worse is that my pronunciation is so bad that I cant pronounce many words correctly. (第一个That改为What)2. That is uncertain whether he can come to Jennys birthday party or not. (That改为It)3. 38 students in No. 1 Middle School are set for Britain
7、for an exchange visit next March. (are后加to)4. I am very interested in it that Id like to apply for it. (very改为so)5. Singing Chinese folk songs will make possible for you to have a good understanding of Chinese music. (make后加it)6. More laws must be made to stop people cut down trees. (cut改为cutting)7.
8、 As we all know, eating junk food is harmful for our health. (for改为to)8. We should ask the teacher questions we have on time. (on改为in). 阅读理解With over 2. 4 million visitors every year, Cinque Terre is one of the most-visited regions in Italy. Cinque Terre is truly special. The five candy-colored fish
9、ing villages of Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, and Monterosso al Mare are built into cliffs over the clean and brightly-shining Ligurian Sea. Whether youre visiting the region for a few days or a few weeks, these are the experiences you should add to your trip pleasure. Take a scenic hi
10、ke. Its easy to visit each of the attractive villages on foot. The most popular hike is the coastal path Sentiero Azzuro. It links all five villages and offers extremely beautiful scenery of the sea, architecture and vineyards(葡萄园). It takes about six hours to go across, with short breaks, but most
11、people are going to stop in the villages for food and swimming. Eat seafood in a cone(锥形). Dessert lovers might think that Italian ice-cream is the best thing to be served in a cone but make room for seafood cones as well. Thanks to its coastal location, Cinque Terre is full of seafood restaurants.
12、Get on a boat. If the weather cooperates, take the time to get out on the water. The villages look very beautiful from a boat. The cheapest and easiest way is to jump on the public ferry from one of the villages to the next, but these boats are often crowded. Its far more relaxing to take a private
13、cruise, which departs from the docks in Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, and Monterosso al Mare. Take the train. Cinque Terres train system is one of the most scenic in Europe. The high-speed train runs through each of the five villages every 20 minutes or so. And the whole line is direct
14、ly on the coast, offering lovely views of the Ligurian Sea and rocky cliffs. 【文章大意】这是一篇应用文。介绍了里奥马焦雷、马纳罗拉、科尔尼利亚、维尔纳扎和蒙泰罗索阿尔马雷五个渔村的特点。1. What is special about the five candy -colored fishing villages? A. Their special location. B. Their long history. C. Their delicious food. D. Their friendly villager
15、s. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段中的“Cinque Terre is truly special. The five candy-colored fishing villages of Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, and Monterosso al Mare are built into cliffs over the clean and brightly-shining Ligurian Sea”可知, Cinque Terre真的很特别。里奥马焦雷、马纳罗拉、科尔尼利亚、维尔纳扎和蒙泰罗索阿尔马雷五个渔村被建在利古里亚海
16、上的悬崖上。由此可知, 五个渔村的特殊之处在于它们的特殊位置。2. What is the favorite food for the hikers in the five villages? A. Italian noodles. B. Italian ice-cream. C. Italian wines. D. Seafood cones. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段“Dessert lovers might think that Italian ice-cream is the best thing to be served in a cone but make room f
17、or seafood cones as well”, 可知, 喜欢吃甜点的人可能会认为意大利冰淇淋是最好的食物, 但是它也要为锥形海鲜(seafood cones)让路。这说明seafood cones更受远足者们的喜爱。【方法技巧】make room for为让地方, 让位于, 这个短语强调的是后者。例如: Swimming makes room for singing. 表示唱歌优先。3. What is the best way to enjoy the beautiful scenery and delicious food? A. Taking a private ferry to
18、the villages. B. Walking with short breaks on the coast. C. Taking a scenic hike along the coastal path. D. Taking the train running through the villages. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段中It links all five villages and offers extremely beautiful scenery of the sea, architecture and vineyards. It takes about six h
19、ours to go across, with short breaks, but most people are going to stop in the villages for food and swimming. 可知, 徒步观光旅游不仅可以欣赏美丽的景色, 而且还可以随时停下来享受美食。从倒数第二段中的“Its far more relaxing to take a private cruise, which departs from the docks in Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, and Monterosso al
20、Mare”可知, 乘坐私人游轮比乘坐公共游轮更放松。游轮从Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, and Monterosso al Mare的码头出发, 而不是到达这几个村子。故排除A选项。最后一段提到, 乘火车旅行不能随时停靠, 不能和徒步观光相比。故综上所述, 徒步观光是最好的方式。. 完形填空I will never forget that night: Sept. 26, 1996. I pulled into my driveway after a busy day of school and baby-sitting. I stil
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454450.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
