2020-2021学年高中英语 阶段综合检测1(含解析)新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 阶段综合检测1含解析新人教版选修6 2020 2021 学年 高中英语 阶段 综合 检测 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(一)第二部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题25分,满分375分)阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AHere comes a great new bookIt has claimed that people can lose weight by eating anything they want,but only during a set eighthour periodThe 8Hour Diet:Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat! is
2、cowritten by David Zinczen and Peter MooreThey argue that staying up late and eating around the clock is responsible for the high rates of diabetes and obesityOur bodies cant process the food we eat after these hoursThese calories end up where they shouldnt,around our bellies and butts (臀部)The book
3、claims we can lose ten pounds in a week and up to 20 pounds in six weeks,and asks that we choose any eighthour window for eating,such as 9 am to 5 pm or 11 am to 7 pmStaying up and eating late may be the cause of diabetesSimply,limiting food intake to 8 hours gives people all the benefitswithout hav
4、ing to worry about food intakeIn the simplest terms,the 8hour diet is a way of extending the period between our last snack and our breakfast,giving our body the chance to burn away our fat stores for the energy it needsRestricting the time period during which we eat makes our body burn more calories
5、 in the daySo the longer we eat,the lazier our metabolism (新陈代谢) becomesHowever,if we fit food intake into an eighthour window, our body burns more calories day and night as well as preventing diseases,such as diabetes and heart diseases【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了新书The 8Hour Diet:Watch the Pounds Disappear W
6、ithout Watching What You Eat! 的具体内容,这本书主要介绍健康饮食习惯。1According to the book,people should Aeat as little as possibleBdevelop an 8hour dietCeat as slowly as possibleDhave more than three meals a dayB推理判断题。根据第二段最后一句“The book claims we can lose ten pounds in a week and up to 20 pounds in six weeks,and ask
7、s that we choose any eighthour window for eating,such as 9 am to 5 pm or 11 am to 7 pm”可知这本书里推荐的饮食习惯能够有效地帮助人们减肥,人们应该养成这样的饮食习惯。2If you eat breakfast at 8 am,you had better eat your next meal at A4 pmB6 pmC8 pm D10 pmA细节理解题。本文介绍的是一种减肥的饮食习惯“an 8hour diet”建议人们在8小时之内吃饭,题干中提及早晨8点吃早饭,那么应该在8小时以后吃下一顿饭,也就是下午4
8、点。3The underlined sentence may mean Aif we keep fit by having enough foodBif we take in food for eight hoursCif we limit the food we eat to certain typesDif we eat food within an eighthour periodD句意理解题。根据本句“if we fit food intake into an eighthour window”中的“eighthour window”就是指文章中推荐的“an 8hour diet”,故
9、D项正确。4Whats the purpose of the passage?ATo show people what to eatBTo explain some habits on healthCTo introduce a new book on healthDTo warn people of unhealthy habitsC主旨大意题。本文是一篇说明文,介绍了新书“The 8Hour Diet:Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat!”的具体内容,这本主要介绍健康饮食习惯。BKaren Bystedt was
10、 born in Israel,but lived in London and California as a childIn 1982,as a photography student at New York University,she was photographing male models for a book when she came across an ad featuring Andy Warhol,a very famous artistShe thought it would be really great to put him in her bookSo she cal
11、led Andy Warhol at his studio in Union Square and asked if she could photograph himTwo weeks later,Bystedt took a rented Hasselblad camera and lights to Warhols famed “Factory” on 14th streetShe ended up taking 36 pictures,and published two in her book,Not Just Another Pretty Face,published in 1983W
12、arhol came to its launch partyand that was the last time she saw himA few years later,she packed the portraits in a box and moved to Los AngelesBut after shed gotten settled,she couldnt find themShe couldnt remember whether she had given the photos away or just left them in some forgotten storage un
13、itEither way,she thought they were lost foreverIn 2011,Bystedt became determined to find the missing filmsShe spent two weeks going through two old garages,where she had put a bunch of belongings decades beforeIn a cardboard box,she found ten of the original films,covered in dustShe and a friend spe
14、nt four months digitizing and cleaning the images upBystedt was not content to merely publish the unseen photosShe invited contemporary artists to paint over and around her Warhol pictures,breathing new life into her old workSo she began reaching out to artists,seeing if they would be interested in
15、putting their own stamp on the picturesThe responses was overwhelmingBystedts new exhibit,“The Lost Warhols,” opened on May 1,2018 at 178 Sixth Avenue in Soho,New York,included 66 different interpretations of her portraits from 34 artists【语篇解读】本文为记叙文。文章介绍了摄影师Karen Bystedt在1982年,拍摄了著名艺术家安迪沃霍尔的很多照片,而这
16、些照片在失踪了很长一段时间后,最终又被发现。Karen Bystedt邀请当代艺术家在沃霍尔的照片周围作画,为她的老作品注入新的生命,结果取得了巨大的成功。5After photographing Andy Warhol,Bystedt Anever met the artist againBpublished a book the following yearCpublished all of his pictures in her bookDdecided to photograph some male models for a bookB细节理解题。根据第一段和第三段的内容可知,Kare
17、n Bystedt在1982年,拍摄了安迪沃霍尔的很多照片,她挑选了其中的两张发表在了1983年出版的书里。6According to the passage,the photos of Andy Warhol Awere found missing soon after they were takenBwere taken when the artist was 19 years oldCwere found missing after Bystedt moved to Los AngelesDwere taken by Bystedt without the artists permiss
18、ionC细节理解题。根据第四段中的“A few years later,she packed the portraits in a box and moved to Los AngelesBut after shed gotten settled,she couldnt find them”可知,安迪沃霍尔的照片是在Karen Bystedt搬到洛杉矶后被发现找不到的。7What did Bystedt do after the missing films were found?AShe published the unseen photos very quicklyBShe held a p
19、arty for some artists to view the photosCShe spent months repairing the filmsDShe displayed the pictures to make a profitC细节理解题。根据第五段中的“She and a friend spent four months digitizing and cleaning the images up”可知,Karen Bystedt花了几个月的时间修复胶卷。8What would be a suitable title for the passage?APhotos of And
20、y Warhol Lost ForeverBA special Exhibit of Andy Warhols WorksCFriendship Between an Artist and a PhotographerDUnseen Portraits of Andy Warhol Lost and FoundD标题判断题。通读全文可知,本文主要介绍了著名艺术家安迪沃霍尔没有被发布过的照片,在失踪了很长一段时间后,失而复得的过程。D选项“安迪沃霍尔的未见肖像失而复得”可以做最佳标题。CNext time you make yourself a hot cup of tea or coffee,
21、you might want to let it cool down a bit before drinkingResearchers say letting your hot drinks cool off could help you avoid some kinds of cancerResearchers at the International Agency for Research on Cancer (IARC) found evidence that drinks at temperatures above 65,when swallowed, can cause cancer
22、 of the esophagus (食道)The researchers examined findings from other studies where tea and coffee were often served at 70 or aboveThose studies were completed in Iran,China and South AmericaIn developed countries,health experts have linked esophageal cancer to smoking and alcoholic drinksHowever,this
23、form of cancer is more common in areas where people drink beverages (除水以外的饮料)at very high temperaturesIn Europe and the United States,many people drink coffee and tea at temperatures around 60And they often add milk which lowers the temperature greatlyHowever,teadrinkers in Iran and South America of
24、ten enjoy their beverages at closer to 70The researchers find that South Americans not only drink their Matetea very hot,they also drink it through a metal strawThis sends the scalding liquid directly into the throatThe findings,however,are good news for coffee drinkersIn 1991,the World Health Organ
25、ization listed coffee as possibly carcinogenic (致癌的) The WHO officials have since changed their position on that listingThey now suggest that the temperature of your hot drink is a greater risk factor than the actual drink itselfThe results suggest that drinking very hot beverages is one probable ca
26、use of esophageal cancer and that it is the temperature,rather than the drinks themselves,that appears to be responsible【语篇解读】这是一篇说明文。文章是美国之音慢速英语健康与生活报道:喝高温热饮会引发癌症。9What might be the cause of esophageal cancer in developed countries?ASmoking BAlcoholic drinksCUnhealthy vegetables DHot drinksD细节理解题。答
27、案定位在第二段“Researchers at the International Agency for Research on Cancer (IARC) found evidence that drinks at temperatures above 65,when swallowed,can cause cancer of the esophagus (食道)”可知在发达国家,热饮可能会造成食道癌。10Where do teadrinkers like adding milk?AIn China BIn IranCIn Europe DIn South AfricaC细节理解题。答案定位在
28、第四段“In Europe and the United States,many people drink coffee and tea at temperatures around 60And they often add milk which lowers the temperature greatly”可知欧洲的饮茶者喜欢添加牛奶。11Which of the following descriptions is TRUE?AOnce,the WHO thought coffee would cause cancerBDrinks below 60 can cause esophagus
29、cancerCTemperature should not be the cause of cancerDDrinking milk is a much healthier way to keep away from cancerA细节理解题。答案定位在倒数第二段“In 1991,the World Health Organization listed coffee as possibly carcinogenic (致癌的) The WHO officials have since changed their position on that listing”可知世界卫生组织曾经认为咖啡致癌
30、。DThe clock is tickingDavid Brunelli has just swallowed a huge burgerThe crowd cheers excitedly as he downs fistfuls of friesWelcome to the world of competitive eatingBrunelli is part of a select group who compete to eat massive quantities of food as quickly as possibleEating contests may seem like
31、harmless fun,but they have a dark side and some critics are saying its time for them to stopPouring crazy amounts of food down our throats is nothing newGorging banquets(狼吞虎咽会) were a regular part of ancient Roman cultureIn the 1800s,some New York City politicians settled bets through eating challen
32、gesPieeating contests have been a Fourth of July tradition for more than a centuryFor supporters like Brunelli,though,eating contests are more than a customThey are a path to fortune But prize money does nothing to reduce the health risks of competitive eatingCompetitive eating can even be lifethrea
33、teningIn 1991,a man in Virginia suffered a stroke after eating 38 eggs in 29 seconds In Florida,in 2012,a man died shortly after winning an eating contest leading a group of doctors to call for a ban on eating contestsIn any event,the risk to competitors is only part of the storyNearly twothirds of
34、Americans are overweight,and competitive eating sets a terrible example by encouraging overeatingAnd in a world where 805 million people go hungry every day,downing ridiculous quantities of food for entertainment seems not just wasteful but also cruelFor now,though,it seems eating contests are here
35、to stayMore than three million viewers watched Nathans Famous Hot Dog Eating Contest on TVIn the contest,Matt Stonie ate 182 pieces of bacon in 5 minutes,breaking the world recordWhat record will be broken next? Do you really want to find out?【语篇解读】本文是一篇记叙文。欢迎来到竞争性饮食的世界。作者认为“竞争性饮食是一种传统,”作者不赞成竞争性饮食。1
36、2What does the author try to express in Paragraph 4?ACompetitive eating is a traditionBIts great to learn from ancient peopleCCompetitive eating should be acceptedDIts exciting to challenge others to eatA推理判断题。根据第四段中“Gorging banquets (狼吞虎咽会)were a regular part of ancient Roman cultureIn the 1800s,so
37、me New York City politicians settled bets through eating challengesPieeating contests have been a Fourth of July tradition for more than a century”可知,作者试图在第四段中表达“竞争性饮食是一种传统。”13Why does Brunelli take part in the eating contest?AFor food BFor funCFor honor DFor moneyD推理判断题。根据第五段“For supporters like Br
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
