2021 2022版新教材高中英语 Unit 1 Food for thought Period 4 Writing测评(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 2022版新教材高中英语 Unit Food for thought Period Writing测评含解析外研版必修第二册 2022 新教材 高中英语 Writing 测评 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Period 4Writing推荐信(A Recommendation)假定你是李华,请你为刚来你校的交换生Tom推荐一个生日聚餐的好地方。请根据以下要点,写信为他推荐一家中国餐馆。1.餐馆位置;2.就餐环境;3.菜品特色。注意:1.词数80左右(开头和结尾已给出,不计入总词数);2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Tom,_Yours,Li Hua介绍introduce 推荐recommend 位于be located/situated in. 方便做be convenient to do. 舒服的,舒适的comfortable服务service提供offer各种各样的菜品a va
2、riety of dishes美味的,可口的delicious非常高兴more than happy Im happy to introduce.where.The environment is comfortable with.I recommend it because.It offers a variety of dishes, which.I think it would be a good choice.Dear Tom,Im happy to introduce a Chinese restaurant to you for your birthday, 1.where I wen
3、t there with my family last weekend (上周末我和家人去了那儿).There are 2.several reasons for (几个原因)my recommendation.First, I recommend it because 3.it is located in the city centre(它位于市中心)and its convenient to get there.Second, the environment inside is very comfortable and clean 4.with fantastic music and pl
4、easant pictures(有动听的音乐和精美的照片) on the walls.Third, the service there is really excellent.Last but not least, it offers 5.a variety of(各种各样的)dishes, 6.which are delicious but not expensive(这些菜品美味但又不贵).So I think this restaurant would be a good choice.I will be 7.more than happy(非常高兴) if you can take m
5、y suggestions into consideration.Yours,Li Hua假定你是李华,你的新西兰朋友Noah 在给你的邮件中说他对中国古代建筑很感兴趣,并打算利用暑假参观一下。请你给他回一封邮件,内容包括:1.推荐要参观的建筑;2.约定参观的时间;3.提出其它建议。注意:1.写作词数应为80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【参考范文】Dear Noah,Im really glad that you take great interest in ancient Chinese architecture.Millions of ancient architectur
6、e has survived in Chinas history. However, there is no better place to visit than the Forbidden City in Beijing. It served as a royal palace for centuries. Summer is a good time for traveling, so shall we go there on August 1? I believe youll have a better experience if you know its history. Youd be
7、tter do some research online.Please let me know if you need further information.Yours,Li HuaPassage 1(2018全国卷B)主题语境话题体裁词数建议用时人与社会减少食物浪费和开支说明文2887分钟Good Morning Britains Susanna Reid is used to grilling guests on the sofa every morning,but she is cooking up a storm in her latest roleshowing families
8、how to prepare delicious and nutritious meals on a tight budget.In Save Money: Good Food,she visits a different home each week and with the help of chef Matt Tebbutt offers top tips on how to reduce food waste,while preparing recipes for under 5 per family a day.And the Good Morning Britain presente
9、r says shes been able to put a lot of what shes learnt into practice in her own home,preparing meals for sons,Sam,14,Finn,13,and Jack,11.“We love Mexican churros,so I buy them on my phone from my local Mexican takeaway restaurant,” she explains.“I pay 5 for a portion (一份),but Matt makes them for 26p
10、 a portion,because they are flour,water,sugar and oil.Everybody can buy takeaway food,but sometimes were not aware how cheaply we can make this food ourselves.”The eight-part series (系列节目),Save Money: Good Food, follows in the footsteps of ITVs Save Money: Good Health,which gave viewers advice on ho
11、w to get value from the vast range of health products on the market.With food our biggest weekly household expense,Susanna and Matt spend time with a different family each week.In tonights Easter special they come to the aid of a family in need of some delicious inspiration on a budget.The team tran
12、sforms the familys long weekend of celebration with less expensive but still tasty recipes.【语篇概述】本文是一篇说明文。文章介绍了一档英国电视节目,给观众介绍如何减少食物浪费以及如何以较少的预算做出美味佳肴。1.What do we know about Susanna Reid?A.She enjoys embarrassing her guests.B.She has started a new programme.C.She dislikes working early in the mornin
13、g.D.She has had a tight budget for her family.【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段Good Morning Britains Susanna Reid is used to grilling guests on the sofa every morning, but she is cooking up a storm in her latest role可知,她开辟了一个新的节目。故选B。2.How does Matt Tebbutt help Susanna?A.He buys cooking materials for her.B.He p
14、repares food for her kids.C.He assists her in cooking matters.D.He invites guest families for her.【解析】选C。细节理解题。根据文章第二段中的In Save Money: Good Food, she visits a different home each week and with the help of chef Matt Tebbutt offers top tips on how to reduce food waste, while preparing recipes for unde
15、r 5 per family a day.可知,Susanna在厨师Matt Tebbutt的帮助下,提供关于如何减少食物浪费同时每个家庭一整天低于5配方的顶级的食谱。故选C。解题关键词:同义词表达with the help of和help。3.What does the author intend to do in Paragraph 4?A.Summarize the previous paragraphs.B.Provide some advice for the readers.C.Add some background information.D.Introduce a new to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454917.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
