《创优课堂》2016秋英语人教版必修2练习:5.4 SECTION Ⅳ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创优课堂 创优课堂2016秋英语人教版必修2练习:5.4 SECTION USING LANGUAGE WORD版含解析 创优 课
- 资源描述:
-
1、Section Using Language姓名:_测试时间:45分钟本卷总分:50分自评或老师评分:_基础训练.根据首字母或括号内提示,写出单词的正确形式1When it rains, there are some stones r_ down the hill.2In common with many other young people of his age, he doesnt like f_ music either.3The bus company provided e_ buses because there were so many passengers.4The studen
2、ts will p_ an opera next Friday.5Jack wore a strange Tshirt. As a result, his classmates played a j_ on him.6You neednt go to the stadium because the match will be_(broadcast) live this evening.7Linda is quite _(confidence) that she will pass the Oral English Test.8What would you do with the money i
3、f you were a_(million)?9The man _(dip) his finger into the mixture in the bottle.10A person who does a regrettable action is often regretful _(wards)答案:1rolling2.folk3.extra4.perform5.joke6broadcast7.confident8.millionaire9.dipped10afterwards.完成句子1They talked so much _ _ they _ friends.他们谈了很多就好像是朋友似
4、的。2_ _, you should be honest with me.最重要的是,你应该对我说实话。3He likes _ _ _ others.他喜欢开别人的玩笑。4We must _ _ the good apples from the bad ones.我们必须把好苹果与坏苹果分开。5He _ _ _ _ the pool.他把手浸入池子里。答案:1as if; were2Above all3playing jokes on4sort out5dipped his hand into语篇提能.阅读理解Brandon Paulin is the top official in the
5、town of Indian Head even if he is only 19 years old. Mr. Paulin started the job in May, and his first goal is to recover the business in the town. The area is about two and a half kilometers wide and sits between two rivers. About 4,000 people live there. It includes small businesses, old homes on t
6、reelined streets, and new townhouses along the highway. It is about an hours drive away from Washington, DC. But on the way to the capital, the highway passes the remains of closed businesses. The shops failed largely because of competition from shopping centers in larger cities.Mr. Paulin says when
7、 some people drive into Indian Head and see the empty buildings, they just turn around and leave. He hopes to return the town to a friendly, successful place with natural beauty where people want to live and visit. “Many years ago, Indian Head was a booming(繁荣的) town, and thats what I want to get ba
8、ck,” he said.Right now, the people who own the old, empty buildings are permitted to use their properties to reduce their taxes. Mr. Paulin wants to change the situation. He plans to charge owners a fee for empty buildings, and to increase the cost every year.The owner of a local health food store w
9、here Mr. Paulin buys fruit drinks is also happy about the young mayor. Kelly Murphy says, “His age doesnt bother me. I know hes excited, and I feel when we get around him, we will feel excited too. Weve lost that for many years in this town.” Mr. Paulin began taking part in city politics at the age
10、of 10. At that time, he urged town officials to put in signs urging drivers to be aware of pedestrians (行人). Mr. Paulin succeeded. Since then, he has been involved in the town government.As a mayor, Mr. Paulin earns only $6,000 a year. Mr. Paulin lives at home and takes college classes online. His m
11、other, Wendy Paulin, says her son accepts challenges and works on problems until he has a solution.1We can learn from the passage that Brandon Paulins goal is to _. A. rescue the remains of closed businesses B. develop Indian Head into a shopping town C. bring Indian Head back to a booming town D. b
12、ecome an extraordinary leader in America2The business in Indian Head has failed mainly because _. A. many shop owners moved to Washington, DC. B. many customers preferred to buy things in large cities C. fewer visitors chose to go there because of the highway D. many shop owners became unfriendly to
13、 their customers3How does Brandon Paulin encourage the recovery of Indian Head? A. By helping the owners to decorate their empty buildings. B. By charging those who dont use their empty buildings. C. By reducing taxes the owners should pay every year. D. By setting a good example of buying fruit dri
14、nks. 4.What attitude does Kelly Murphy hold towards Brandon Paulin? A. Supportive. B. Critical. C. Tolerant. D. Worried.5We can conclude from the passage that Brandon Paulin _. A. takes his income as a mayor seriously B. cares for the locals food safety very much C. always has a solution to the town
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360106.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
