分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC

  • 上传人:a****
  • 文档编号:424621
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:92.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT REVEALING NATURE 第三课时DEVELOPING IDEAS PRESENTING WORD版含解析 2020
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业15Developing ideas & Presenting ideasGrowing up, I learned how to be stronger and be a better version of myself. _1_, how I felt or the pain I felt was really _2_ within each passing day but I longed for it. It made people think I was _3_. I could do nothing for people and felt u

    2、seless about everything in my life. People never really _4_ to me any more as I started caring less. As a result, the sympathy and soft mind I had for people started to _5_.Waking up one bright morning and looking through the windows at the left, I saw the _6_ as the sun brightened up the clouds and

    3、 people went to and from _7_ locations. I forgot my _8_ and felt quite happy. Although the previous night I had _9_, this morning I thought tears _10_ could solve nothing.I began to think _11_ me that I was better. I was _12_ and deserved more than silver or gold. I _13_ in myself and I said just th

    4、is one thing I was not going to die. Why? Because the hope of being a better version of myself was within me, which kept me _14_ forward. I believed I would be truly happy and get a real _15_, meet the perfect dreams.本文是一篇记叙文。作者有的时候觉得自己不被理解所以慢慢不再关注周围的人。但是有一天醒来,他看到了阳光下世界的美,于是重燃对生活的希望,从而重拾快乐。1A.Theref

    5、ore BHoweverCBesides DInstead答案:B解析:前一句话说到了自己想要成为更好的自己,后文说到自己的痛苦不被别人理解,所以前后两句是转折关系,因此使用however。2A.misunderstood BexpectedCguessed Dignored答案:A解析:由后文的叙述可知,作者的一系列消极表现都来自他的不被理解(misunderstood)。3A.puzzling BinterestingCencouraging Dannoying答案:D解析:由前文的I longed for it和后文的I could do nothing for people可知,渴望被

    6、理解和什么都做不了往往让人感到很烦人(annoying)。4A.attended BmatteredCbowed Dapologized答案:B解析:由后文的as I started caring less可知,作者认为周围的人对他来说都不重要了(mattered)。5A.appear BapproachCfade away Ddie out答案:C解析:由前文的I started caring less可知,作者对别人的同情和柔软的心开始消退(fade away)。6A.wonders BinventionsCcurtains Dsufferings答案:A解析:在一个阳光明媚的早晨醒来,透

    7、过左边的窗户,作者看到了太阳照亮的云层和来往于不同地点的人们带来的奇观(wonders)。7A.deserted BcertainCformal Ddifferent答案:D解析:大街上来来往往的人是来自不同(different)地方的人。8A.sadness BrudenessCkindness Dcoldness答案:A解析:由前文的叙述可知,作者以前因为别人的不理解而感到沮丧和伤心,但是作者看到了这个世界的精彩之后忘记了自己的伤心(sadness)。9A.read BsleptCdanced Dcried答案:D解析:由后文的tears可知,作者前一天晚上哭了(cried)。10A.gr

    8、adually BgenerallyCobviously Dofficially答案:C解析:作者看到了街上的人们过着自己的生活,所以认为眼泪明显(obviously)解决不了任何问题。11A.beyond BwithinCdespite Dunlike答案:B解析:看到了世界的精彩和自己一直以来悲观的做法,作者开始进行发自内心(within)的思考。12A.special BstraightCstubborn Dpatient答案:A解析:由后文的deserved more than silver or gold可知,作者认为自己是特殊的(special)。13A.called BtookC

    9、joined Dbelieved答案:D解析:由后文的I said just this one thing I was not going to die和meet the perfect dreams可知,作者信任自己。believe in“信任”。14A.looking BputtingCmoving Dbringing答案:C解析:成为一个更好的自己的希望是内在的,这让作者不断前进(moving),变得更强大。15A.fame BvarietyCpity Dsmile答案:D解析:由前文的I would be truly happy可知,作者会得到一个真正的微笑(smile)。AIf yo

    10、ure a design enthusiast, youre sure to feel dizzy over these jawdropping pools.Sky Park Infinity Pool, Marina Bay Sands, SingaporeLocated on the Sky Park above Singapores most famous hotel, Marina Bay Sands, this is the worlds largest rooftop pool. Offering amazing views of the citys skyline, the po

    11、ol is at least three times the length of an Olympic swimming pool. As visitors swim toward the edge, they face an illusion that theyll float into the skyline. Its quite a heartbeaten rush!The Red Pool, The Library Koh Samui, ThailandThis bloodred pool is perhaps one of the most special hotel pools o

    12、n the list. Set against the backdrop of Koh Samuis Chaweng Beach, the fascinating colour isnt the result of using artificial dye. Rather, the mosaic tiles (马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight that is set among trees and an openair library.San Alfonso del Mar Resort Pool, Region

    13、 de valparaiso, ChileThe worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea. The pool uses a computercontrolled pump and filtration system. Located at Chiles San Alfonso del Mar Resort, this huge manmade pool is larger than 20 Olympicsize pools and holds approximately 250 mill

    14、ion litres of water. It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest (115 feet)pool.Y40 Deep Joy, Hotel Millepini Terme in Montegrotto Terme, ItalyThe deepest hotel swimming pool in the world will make you feel like youre jumping into the sea! The Y40 Deep Joy is a roundshaped p

    15、ool that reaches a depth of an impressive 130 feet. The pool, which has special caves, ledges (壁架) and underwater viewing glass, was designed by wellknown architect Emanuele Boaretto. Its meant for leisure dives, dive training and photo shoots.本文是一篇应用文。文章介绍了几个设计感极好的游泳池。1What is special about the Red

    16、 Pool in Thailand?AThe water is artificially dyed red.BThe swimming pool is specially dyed.CThe swimming pool is painted red.DThe mosaic tiles make its brilliant color.答案:D解析:细节理解题。根据第二个介绍中“Rather, the mosaic tiles (马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight”可知这种颜色是由于马赛克瓷砖造成的。故选D项。2If

    17、 you want to experience a swimming of real sea water, which one can you visit?ASky Park Infinity Pool.BThe Red Pool.CSan Alfonso del Mar Resort Pool.DY40 Deep Joy.答案:C解析:细节理解题。根据第三个介绍内容“The worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea.”可知世界上最大的室外游泳池的水直接来自大海。故选C项。3What do

    18、 San Alfonso del Mar Resort Pool and Y40 Deep Joy have in common?AThey both use sea water.BThey are both very huge.CThey are both roundshaped.DThey are both very deep.答案:D解析:细节理解题。根据最后两段内容“It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest (115 feet)pool.”和“The Y40 Deep Joy is a ro

    19、undshaped pool that reaches a depth of an impressive 130 feet.”可知,这两个游泳池都很深,故选D项。BIve come back to check on a baby. Just after dusk Im in a car down a muddy road in the rain, past rows of shackled (戴镣的) elephants, their trunks swinging. I was here five hours before, when the sun was high and hot and

    20、 tourists were on elephants backs.Walking now, I can barely see the path in the glow of my phones flashlight. When the wooden fence post stops me short, I point my light down and follow a current of rainwater across the concrete floor until it washes up against three large, gray feet. A fourth foot

    21、twisted above the surface, tied tightly by a short chain and choked by ring of metal spikes (尖刺). When the elephant tires and puts her foot down, the spikes press deeper into her ankle.Meena is four years and two months old, still a child as elephants go. Khammon Kongkhaw, her caretaker, told me ear

    22、lier that Meena wears the spiked chain because she tends to kick. Kongkhaw has been responsible for Meena here at Maetaman Elephant Adventure, near Chiang Mai, in northern Thailand, since she was 11 months old. He said he keeps her on the spiked chain only during the day and takes it off at night. B

    23、ut its night now.I ask Jin Laoshen, the Maetaman worker accompanying me on this nighttime visit, why her chain is still on. He says he doesnt know.Maetaman is one of many animal attractions in and around touristcrowded Chiang Mai. Meenas life is set to follow the same track as many of the roughly 3,

    24、800 captive (被捕获的) elephants in Thailand. When Meena is too old or sick to give ridesmaybe at 55, maybe at 75 shell die. If shes lucky, shell get a few years of retirement. Shell spend most of her life on a chain.本文是一篇记叙文,作者通过在泰国目睹大象的悲惨遭遇,呼吁人们关注大象的命运。4Why does the author decide to come back?AShe wan

    25、ts to check baby elephant Meena.BShe wants to feed those shackled elephants.CShe wants to release those shackled elephants.DShe knows a baby is in need of help urgently.答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的“Ive come back to check on a baby.”,可知作者回来检查是因为不放心小象Meena。故选A项。5What can we conclude from the second paragraph?

    26、AThe author is scared walking in the path.BMeena is treated badly and very painful.CMeena only has three healthy legs.DOne of Meenas leg is badly broken.答案:B解析:细节理解题。根据第二段中“A fourth foot twisted above the surface, tied tightly by a short chain and choked by ring of metal spikes (尖刺). When the elepha

    27、nt tires and puts her foot down, the spikes press deeper into her ankle.”可知,小象Meena被带刺的铁链拴着,一只脚不能落下,可知小象被虐待,并且很痛苦。故选B项。6Whats the authors attitude towards those elephants?AIndifferent. BCritical.CSympathetic. DNegative.答案:C解析:推理判断题。根据第三段中“He said he keeps her on the spiked chain only during the day

    28、and takes it off at night. But its night now.”结合全文作者对大象悲惨命运的描写,可知作者对这些被人类囚禁以营利的动物表示同情。故选C项。7We can infer that the purpose of the authors writing is _.Ato describe those elephants to attract tourists around the worldBto appeal to people to care about the fate of those elephantsCto tell readers the st

    29、ory of a baby elephant in Chiang Mai, ThailandDto tell the reason why the number of elephants is decreasing答案:B解析:推理判断题。根据本文判断作者同情这些旅游地为吸引游客而被囚禁的大象等动物的命运,作者写本文就是为了呼吁人们去关心这些动物的命运。故选B项。阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。In China, its quite common to see a big family have many generations (代) living toget

    30、her _1_ the same roof. At the beginning of 2019, a video about this tradition has gained interesting _2_ (popular) and made a wave of modeling around the world.The idea is very simple. Each video begins with a young child _3_ (call) out to their mother or father. Then the parent _4_ (enter) the room

    31、 smiling, turns around and calls out to their own parent _5_ four generations are standing together.People found this scene _6_ (extreme) touching. “There is a particular focus on being together with loved ones. I cant help smiling when watching the whole thing, _7_ tears burst from my eyes at the e

    32、nd,” wrote a Sina Weibo user.Later the videos _8_ (share) on US social platform Twitter and became a hit too. Besides showing the people in a family, the videos also make some people recall (追忆) their late family members and remind them _9_ (value) what they have.Respecting the elder is a tradition

    33、of Chinese people. It is in line with _10_ following idea: Four generations living together represents the spirit of harmony, and a large happy family.本文是一篇说明文,介绍了2019年初蹿红网络的四世同堂视频及其所体现的精神。1under解析:考查介词。句意:在中国,一个大家庭里几代人生活在同一个屋檐下是很常见的。under the same roof表示“在同一屋檐下”,故填under。2popularity解析:考查名词。句意:2019年初

    34、,一段关于这一传统的视频在世界各地流行起来并掀起了一波模仿热潮。作动词gained的宾语且由形容词interesting修饰用名词,故填popularity。3calling解析:考查非谓语动词。句意:每一段视频都以一个呼唤妈妈或爸爸的小孩开始。a young child与call之间是逻辑上的主谓关系,表示主动,用现在分词作后置定语,故填calling。4enters解析:考查时态和主谓一致。句意:然后,妈妈或爸爸微笑着走进房间,转过身来,呼唤自己的妈妈或爸爸,直到四代人站在一起。讲述的是视频里的内容,为客观事实,应该用一般现在时,主语是the parent,谓语动词用第三人称单数形式,故填

    35、enters。5until解析:考查连词。句意同上,根据句意可知此处表示“直到”,故填until。6extremely解析:考查副词。句意:人们觉得这一幕非常感人。修饰形容词touching用副词,故填extremely。7but解析:考查连词。句意:看着这一幕,我情不自禁地笑了,但到最后我的眼泪还是夺眶而出。前后是转折关系,故填but。8were_shared解析:考查时态和语态。句意:后来这些视频被分享到美国社交平台推特上,也引起了轰动。“became”表明用一般过去时, videos 与share之间是被动关系,所以用一般过去时的被动语态,故填were shared。9to_value解析:考查不定式。句意:这些视频还让一些人想起已故的家人,提醒他们珍惜自己现在所拥有的。remind sb.to do sth.表示“提醒某人做某事”,故填to value。10the解析:考查定冠词。句意:尊敬老人是中国人民的传统,它符合以下观念:四代同堂代表着和谐的精神和一个幸福的大家庭。此处特指冒号后面的观念,故填the。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424621.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt
  • 2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx
  • 四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt
  • 六合高级中学高三课堂训练(英语).doc六合高级中学高三课堂训练(英语).doc
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt
  • 2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc
  • 六下册英语期中试题.doc六下册英语期中试题.doc
  • 兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc
  • 兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1