安徽省池州市第一中学2021届高三第一学期月考英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽省池州市第一中学2021届高三第一学期月考英语试题 WORD版含解析 安徽省 池州市 第一 中学 2021 届高三 学期 月考 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、池州一中2020-2021学年第一学期高三年级英语试卷注意事项:1答题前,考生先将自己的姓名、准考证号码填写清楚,将条形码准确粘贴在条形码区域内。2选择题必须使用2B铅笔填涂;非选择题必须使用0.5毫米黑色字迹的签字笔书写,字体工整、笔迹清晰。3请按照题号顺序在各题目的答题区域内作答,超出答题区域书写的答案无效;在草稿纸、试题卷上的答题无效。4作图可先使用铅笔画出,确定后必须使用黑色字迹的签字笔描黑。5保持卡面清洁,不要折叠、不要弄破、弄皱,不准使用涂改液、修正带、刮纸刀。6考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分:听力(共两节,满分 30 分)第一节:(共 5 小题;每小题 1.5 分
2、,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来 回答有关小题和阅读下一小题,每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】When will the man play volleyball?A. Today.B. This weekend.C. Today and tomorrow.【答案】A【解析】【原文】M: Im playing volleyball after school. Do you want to play?W: No, Ive go
3、t tennis practice today and tomorrow. But maybe this weekend?M: My younger brother has a baseball tournament thenW: OK.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How much will the woman spend?A. $220.B. $230.C. $250.【答案】B【解析】【原文】W: I need a bike to get to my new job. How much does this one cost?M: That bike is the cheape
4、st one we have, and it costs $200. But this bike is much better and costs $220.W: Thanks, but Ill take the cheaper one. I also want this helmet that costs $30.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are the speakers talking about?A. A book.B. European paintings.C. A yellow coat.【答案】A【解析】【原文】M: What exactly are yo
5、u looking for?W: I am looking for a collection of the 19th century European paintings. M: Is it the book on your left, the one with the yellow cover? W: Let me see. Yeah, this is what I want. Thanks a lot.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What will the man probably do with the computer?A. Have it fixed.B. Give i
6、t to the woman.C. Get a new one.【答案】C【解析】【原文】W: Well, your computer is broken. It wont turn on. How did you break it?M: I dont know. I dropped it two weeks ago, but it was working well until yesterday. Its seven years old, though. I think it was almost time to get a new one, anyway.5. 【此处可播放相关音频,请去附
7、件查看】Why is the girls father special?A. He finds time for his kids.B. He has an important job.C. He makes time for himself.【答案】A【解析】【原文】W: My father is a man who knows whats important in life he has a demanding job, but he still makes time for his children.M: Thats really special. Most people with im
8、portant jobs arent able to do that.第二节:(共 15 小题,每小题 1.5 分,共 22.5 分)听下面 5 段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A.B.C 三个选项中选出最佳选项并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时 间阅读各个小题,每小题 5 秒钟,听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. When did the man start drawing?A. Five years ago.B. When he was five ye
9、ars old.C. Six years ago.7. How does the woman feel about the mans art?A. She thinks it is great.B. She is too shy to tell him.C. She likes his photography the most.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】W: Wow, I had no idea you were such a good artist! When did you learn to paint?M: I started studying one year ago.
10、 But Ive been drawing since I was five years old. (6) Ive also been taking pictures for six years, when my dad gave me my first camera for my birthday. I think photography has really helped me with my painting.W: Your art is great! (7) Why dont you tell people youre an artist?M: Im too shy to tell a
11、nybody about my art.听下面一段对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. Which countries has the woman already been to?A. Canada and Australia.B. Singapore and America.C. China and Korea.9. What can we learn about Norway?A. It is always cold all over the country.B. It snows almost everywhere in winter.C. Its very dr
12、y in summer.【答案】8. C 9. B【解析】【原文】M: Which countries have you been to?W: Ive been to most of the countries in Europe, several countries in Asia China, Japan, Korea, and Thailand and to the United States and Canada. M: I thought you had been to Australia tooW: No, but Im planning on visiting Australia
13、 and New Zealand soon. Which is the most beautiful country youve been to?M: I think Id say Norway.W: Isnt it really cold there?M: Well, the north of Norway is almost always cold, but farther south, it can be fairly warm in summer. Its a wet country, so theres snow almost everywhere in winter.听下面一段对话
14、,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. Why will the man be late?A. Hes stuck in traffic.B. He had an accident.C. He didnt make it onto the bridge in time.11. When is the plane scheduled to leave?A. In 45 minutes.B. In two hours.C. In 30 minutes.12. How does the man probably feel?A. Positive.B. Stressed out.C
15、. Apologetic.【答案】10. A 11. B 12. B【解析】【原文】M: Hey, Im calling to say that Im running late to the airport. Can you make sure that the plane doesnt take off without me?W: Ill try.M: Thank you. Im just sitting here in traffic. (10) There must be an accident or something. Ive been here for 30 minutes, an
16、d Ive barely made it onto the bridge.W: Oh, thats not good.M: This traffic is really stressing me out. (12) I dont want to have to take a later flight! W: Im sure youll be able to make it. The plane doesnt leave for another 2 hours. (11)M: Yes, but Google Maps is telling me that I wont be at the air
17、port for another hour and 45 minutes, which means Ill only have 15 minutes to check my bags, get through security, and arrive at the gate. Thats impossible!W: You can ask to skip to the head of the line in security. Theyre usually pretty good about that when you think you might miss your flight. M:
18、I hope so.听下面一段对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. Why did the man get a new job?A. He wanted to work closer to his house.B. He wanted to make more money.C. His old job was too stressful.14. What did the man probably do at his last job?A. Handle money.B. Drive a car.C. Take care of patients.15. Where do
19、es the mans mother live?A. In Chicago.B. In California.C. In New York.16. What will the man do in a year?A. Move back to where his family live.B. Gain more experience in the hospital.C. Find enough time to visit his parents.【答案】13. C 14. C 15. B 16. A【解析】原文】M: Mom, I am going to work at a bank in do
20、wntown Chicago. Im going to move there from New York in two months.W: Thats great! I thought you liked your old job. Why did you get a new job?M: I liked my co-workers, but working in a hospital was a very stressful job. I had to work long hours and I am scared of blood! Plus, I had to drive almost
21、an hour to the hospital every morning.W: Will you make more money working at the bank?M: No, I will make a little less. But if I work hard, I will get promoted.W: I thought you were going to look for a new job in California, where your family live. We miss you, and you never have enough time to visi
22、t us. Why cant you work at a bank in California?M: I am going to work at this bank for a year. Then I will try to transfer to a branch in California near you and dad! I really want to move back to California, but I cant just pick up and leave. Working at this bank will give me some good experience.听
23、下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. Where is Washington Square Park located?A. In Upper Manhattan.B. Between 6th St. and 4th St.C. In the Washington Village neighborhood.18. What is true about Washington Square Park?A. It covers ten city blocks.B. Dogs have their own areas to play.C. Eating and drin
24、king are not allowed.19. Who especially likes the parks fountain area?A. Artists.B. Students.C. Children.20. When was the Washington Arch built?A. In 1889.B. In 1806.C. In 1871.【答案】17. B 18. B 19. C 20. A【解析】【原文】Here, we have Washington Square Park, which is one of the most famous New York City publ
25、ic parks. It has played a central role in every major cultural movement in New York City for the last 100 years. As you can see, it is located between 6th St. and 4th St. in the Greenwich Village neighborhood of Lower Manhattan. The park covers eight city blocks, or just under ten acres. Surrounding
26、 the park on all sides is New York University; those brick buildings covered in dark green plants have been around since 1871, when the park first opened. Many of those buildings used to serve as homes and studios for artists, and the benches in the park are popular places for painters, poets, dance
27、rs, and singers to get together. The parks fountain area has long been one of the citys most popular spots for residents and tourists, and children love to skate and play games around the fountain. There are two special areas for dogs to run around, and during the hot summer months, many food and dr
28、ink stands are set up inside the park. One of Washington Square Parks most recognizable features is the Washington Arch, which was built in 1889. It was modeled after the Arc de Triomphe in Paris, which was built in 1806.第二部分:阅读理解AWhile Google, Bing and Yahoo dominate (居之首) adult search engine choic
29、es, they are not always the best choice for students. The sites on this list are good search engines that students can rely on.Fact MonsterHomework help is always on hand with Fact Monster (). It is mainly fit for students aged from 7 to 12. There are also all kinds of games, spelling tests and more
30、 for kids to improve their study and have some fun.Ask KidsAsk Kids () is a great site for students to safely find the information they need from the web. Besides being a useful and safe search engine, Ask Kids also has a useful picture and video search function that allows students to find pictures
31、 or videos that may be useful to their information search.SortFixSortFix () is one of the useful search engines for students because it provides relevant, organized search results. It does this by analyzing the keywords in the search results, and giving the searcher the ability to focus on, or remov
32、e, certain keywords. It is a useful search engine if you are not sure what information you want to find, or if you are tired of finding irrelevant (不相关的) results in your searches.Wolfram AlphaCreated Stephen Wolfram, Wolfram Alpha () can calculate things that it would take a hundred or more individu
33、al websites to do. It uses a set of ways to answer questions directly that you type into the search box, which is different from other websites. You can find everything from the nutritional value of an apple to the real-time position of the International Space Station. An Apple app is offered so tha
34、t you can add it to any iPod Touch devices. It is best suited for older students.21. Whats the authors purpose in writing the text?A. To recommend four useful apps.B. To advertise four interesting websites.C. To list the top four popular websites in the US.D. To introduce four student-friendly searc
35、h engines.22. If you keep getting the results you dont want, which will you probably use?A. Fast Monster.B. Ask Kids.C. SortFix.D. Wolfram Alpha.23. Whats special about Wolfram Alpha?A. It offers answers directly.B. It provides games for kids.C. It focuses on solving maths problems.D. It is intended
36、 for astronomy enthusiasts.【答案】21. D 22. C 23. A【解析】这是一篇应用文。文章主要介绍了四个对学生友好的搜索引擎,分别介绍了它们各自的特点。【21题详解】推理判断题。根据第一段While Google, Bing and Yahoo dominate (居之首) adult search engine choices, they are not always the best choice for students. The sites on this list are good search engines that students can r
37、ely on.可知虽然谷歌、必应和雅虎在成人搜索引擎中占主导地位,但它们并不总是学生的最佳选择。这个列表上的网站是学生可以信赖的好搜索引擎。结合文章主要介绍了四个好用的搜索引擎。由此可推知,作者写这篇文章的目的是介绍四个对学生友好的搜索引擎。故选D。【22题详解】细节理解题。根据SortFix部分中It does this by analyzing the keywords in the search results, and giving the searcher the ability to focus on, or remove, certain keywords. It is a us
38、eful search engine if you are not sure what information you want to find, or if you are tired of finding irrelevant (不相关) results in your searches.可知它通过分析搜索结果中的关键词来做到这一点,并给予搜索者关注或删除特定关键词的能力。如果你不确定你想要找到什么信息,或者你厌倦了在你的搜索中寻找不相关的结果,它是一个有用的搜索引擎。由此可知,如果你一直得到你不想要的结果,你可能会使用SortFix。故选C。【23题详解】细节理解题。根据Wolfram
39、Alpha部分中It uses a set of ways to answer questions directly that you type into the search box, which is different from other websites.可知它使用一组方法直接回答你在搜索框中输入的问题,这与其他网站不同。由此可知,Wolfram Alpha特别之处是它直接给出了答案。故选A。BThe gender gap in maths-related subjects is obvious. In almost all countries, far fewer women th
40、an men choose STEM(理工科)careers. Its not that girls and women are bad at maths. In the UK in 2019, for example, 39% of 18-year-old girls who studied maths at A-level achieved an A or A*, compared to 42% of boys. For A-level physics, 29% of girls achieved the top two grades, compared to 28% of boys. B
41、ut in both subjects, boys heavily outnumbered girls-by more than 3:1 in the case of physics. So why are so many girls turning their backs on these subjects?A study published recently in the journal PNAS suggests that the answer may in fact lie in male-female differences in academic ability, but the
42、ability in question is reading, not maths. Thomas Breda, at Paris School of Economics, and Clotilde Napp, at Paris Dauphine University, wondered whether this male-female difference in reading could help explain the gender gap in STEM careers. Every three years, hundreds of thousands of 15-year-olds
43、in more than 60 countries take part in the PISA study. Students complete tests in maths, reading and science, and answer questions about their future career intentions. When Breda and Napp looked at the data from PISA 2012, they realized they were on to something. There were small gender gaps in mat
44、hs performance at 15 years old, but these gaps were too small to explain the huge gender segregation(隔离)in STEM, says Breda. But for reading, the tables were turned; the girls were much better than the boys. As a result, when a boy and a girl had similar scores in maths, the girl usually had an even
45、 better score in reading. When Breda and Napp compared each students scores in reading and maths, they found the greater a students advantage in reading, the less likely they were to plan a career in maths, even when their maths score was also high. Notably, this was true for both boys and girls. It
46、 makes a lot of sense, says Sarah Cattan, of the Institute for Fiscal Studies. It shows that what matters most when boys and girls choose their field of study is not how good they are in maths or in reading, but how good they are in maths relative to reading.24. What do the data in Paragraph 2 show?
47、A. The average gender difference in maths performance is small.B. Those who are good at maths are also good at physics.C. Physics tends to be easier for girls than maths.D. Girls are not better than boys at maths.25. According to Breda and Napp, who is most likely to plan a career in maths?A. Tom wh
48、ose maths is worse than reading.B. Lisa whose maths is better than reading.C. Lily whose reading is better than maths.D. Jack whose reading is as good as maths.26. According to Sarah Cattan,what do students value much when making further study choices?A. Their comparative strength instead of absolut
49、e ability.B. Their gender advantages in a specific academic field.C. Their future job landing possibility in an industry.D. Their particular interest in a certain subject.27. What is the best title for the text?A. Why are we drawn to STEM careers?B. Are boys worse at reading and writing?C. Why are g
50、irls bad at maths-related subjects?D. Are good readers more likely to give up maths?【答案】24. A 25. B 26. A 27. D【解析】这是一篇说明文。文章讲述了一项研究表明,男女在学习能力上的差异,与阅读能力有关,而不是与数学能力有关,学生在阅读方面的优势越大,他们就越不可能在数学方面规划职业生涯,即使他们的数学成绩也很高。【24题详解】细节理解题。由第二段中“In the UK in 2019, for example, 39% of 18-year-old girls who studied m
51、aths at A-level achieved an A or A*, compared to 42% of boys.”(例如,在英国,2019年,学习A-level数学的18岁女孩中,39%获得A或A*,而男孩的这一比例为42%。)可知男女的数学成绩差异很小,男孩42%,女孩39%。故选A项。【25题详解】推理判断题。由倒数第二段“When Breda and Napp compared each students scores in reading and maths, they found the greater a students advantage in reading, th
52、e less likely they were to plan a career in maths, even when their maths score was also high. Notably, this was true for both boys and girls.”(当布雷达和纳普比较了每个学生的阅读和数学成绩时,他们发现学生在阅读方面的优势越大,他们就越不可能在数学方面规划职业生涯,即使他们的数学成绩也很高。值得注意的是,男孩和女孩都是如此。)可知在阅读方面优势越大的男孩和女孩越不可能在数学方面规划职业生涯,反之,阅读不好的男孩和女孩可能在数学方面规划职业生涯,可推断出如果
53、丽莎的数学比阅读好,她可能在数学方面谋划职业生涯。故选B项。【26题详解】细节理解题。由最后一段“It makes a lot of sense, says Sarah Cattan, of the Institute for Fiscal Studies. It shows that what matters most when boys and girls choose their field of study is not how good they are in maths or in reading, but how good they are in maths relative t
54、o reading.”(“这很有意义,”财政研究所的莎拉卡坦说它表明,当男孩和女孩选择他们的学习领域时,最重要的不是他们在数学或阅读方面有多好,而是他们在数学方面相对于阅读有多好。”)可知学生在做进一步学习选择时最看重的是他们在数学方面相对于阅读的能力,而不是绝对能力。故选A项。【27题详解】主旨大意题。由第一段“The gender gap in maths-related subjects is obvious. In almost all countries, far fewer women than men choose STEM(理工科)careers.”(数学相关学科的性别差异是明
55、显的。在几乎所有国家中,选择STEM职业的女性远远少于男性。)第二段“But in both subjects, boys heavily outnumbered girls-by more than 3:1 in the case of physics. So why are so many girls turning their backs on these subjects?”(但在这两门学科中,在物理方面,男生的人数远远超过女生的3:1。那么,为什么这么多女孩对这些话题置之不理呢?)第三段“A study published recently in the journal PNAS s
56、uggests that the answer may in fact lie in male-female differences in academic ability, but the ability in question is reading, not maths.”(最近发表在PNAS杂志上的一项研究表明,答案实际上可能在于男女在学习能力上的差异,但所讨论的能力是阅读,而不是数学。)和倒数第二段“When Breda and Napp compared each students scores in reading and maths, they found the greater
57、 a students advantage in reading, the less likely they were to plan a career in maths, even when their maths score was also high. Notably, this was true for both boys and girls.”(当布雷达和纳普比较了每个学生的阅读和数学成绩时,他们发现学生在阅读方面的优势越大,他们就越不可能在数学方面规划职业生涯,即使他们的数学成绩也很高。值得注意的是,男孩和女孩都是如此。)可知文章讲的是男女在学习能力上的差异,与阅读能力有关,而不是
58、与数学能力有关,学生在阅读方面的优势越大,他们就越不可能在数学方面规划职业生涯,即使他们的数学成绩也很高,所以D项“好的阅读者更愿意放弃数学吗?”符合文意,最适合作文章标题。故选D项。CIts hard for doctors to do a thorough eye exam on small children. But a new smartphone app takes advantage of parents fondness for taking pictures of their children to look for signs that a child might be de
59、veloping an eye disease. The app is the result of a fathers five-year quest to find a way to catch the earliest signs of eye diseases, and prevent loss of vision. Five years ago, doctors diagnosed (诊断)Noah Shaws retinoblastomaa rare type of eye cancerwhen he was 4 months old. To make the diagnosis,
60、the doctors shined a light into Noahs eye, and got a pale reflection from the back of the eyeball, an indication that there was something wrong there. Noahs father Bryan, a scientist, wondered if he could see that same pale reflection in pictures of his baby son. Sure enough, he saw the reflection,
61、which doctors call white eye, in a picture taken right after Noah was born. Then Bryan decided to create an app that could scan photos for signs of this reflection. Now, that app exists, called CRADLE. To test the app, Bryan and his colleagues analyzed more than 50, 000 pictures taken of 40 children
62、. Half had no eye disease and half had. On average, the app detected white eye in pictures collected 1. 3 years before diagnosis, says Bryan. The app isnt perfect. It sometimes misses white eye when its there, and sometimes says its there when its not. That latter condition is a problem. Even though
63、 the so-called false positive occurs less than 1% of the time, thats not good enough. There are about 4 million children born in the U. S. each year. A 1% false positive rate would mean tens of thousands of children showing up at the doctor unnecessarily. Still, Bryan is upbeat about the promise of
64、the app. This is exciting new technology, and this is how I think were going to go about screening for a number of diseases in the future, he says. 28. What inspired Bryan to create CRADLE?A. His sons diagnosis.B. His family photos.C. His hobby of taking pictures.D. His working experience as a scien
65、tist.29. What do we know about white eye?A. lt is a sign of some eye diseases.B. It hardly causes serious loss of vision.C. It refers to the white part of an eyeball.D. It occurs when no light is reflected from the eye.30. Why is a 1% false positive rate still a problem?A. It may delay the treatment
66、 of a patient.B. It may badly affect the future of the app.C. It may raise serious doubts about doctors.D. It may cause a waste of medical resources.31. Which of the following can best replace the underlined word upbeat in the last paragraph?A. Curious.B. Cautious.C. Optimistic.D. Worried.【答案】28. A
67、29. A 30. D 31. C【解析】本文是一篇说明文。文章介绍一款新的智能手机应用程序利用家长们对给孩子拍照的爱好,可以帮助寻找孩子可能患上眼病的迹象。【28题详解】细节理解题。由第二段中的“Five years ago, doctors diagnosed (诊断)Noah Shaws retinoblastomaa rare type of eye cancerwhen he was 4 months old.”(五年前,医生诊断出诺亚肖患有视网膜母细胞瘤,这是一种罕见的眼癌,当时他才4个月大。)可知是布莱恩儿子眼睛的诊断激发了布莱恩开发应用程序CRADLE。故选A项。【29题详解】
68、细节理解题。由第二段中的“To make the diagnosis, the doctors shined a light into Noahs eye, and got a pale reflection from the back of the eyeball, an indication that there was something wrong there. Noahs father Bryan, a scientist, wondered if he could see that same pale reflection in pictures of his baby son.
69、Sure enough, he saw the reflection, which doctors call white eye, in a picture taken right after Noah was born.”(为了做出诊断,医生们用一盏灯照射诺亚的眼睛,从眼球后面反射出苍白的光,这表明眼睛出了什么问题。诺亚的父亲布赖恩是一名科学家,他想知道他是否能在他小儿子的照片中看到同样苍白的倒影。果然,他在诺亚出生后的一张照片中看到了这种倒影,医生称之为“白眼”。)可知“白眼”表明眼睛出了问题,它是某些眼病的征兆。故选A项。【30题详解】推理判断题。由最后二段中的“A 1% false p
70、ositive rate would mean tens of thousands of children showing up at the doctor unnecessarily.”(1%的假阳性率意味着成千上万的孩子不必要地去看医生。)可知1%的假阳性率会让孩子们去看医生,这是不必要的,可推断出这可能会造成医疗资源的浪费。故选D项。【31题详解】词义猜测题。由最后一段“Still, Bryan is upbeat about the promise of the app. This is exciting new technology, and this is how I think
71、were going to go about screening for a number of diseases in the future, he says.”(不过,布莱恩对这款应用的前景还是很乐观的。”他说:“这是一项令人兴奋的新技术,这也是我认为我们今后将如何进行多种疾病筛查的方式。”),根据布莱恩所说,他认为这项技术很令人兴奋,对未来疾病筛查有用,说明他认为这款应用的前景很乐观,upbeat在此处意为“Optimistic(乐观的)”。故选C项。DAutism Spectrum Disorder(ASD)(孤独症)is a disability that can cause ser
72、ious social,communication and behavioral problems.There is often nothing about how people with ASD look that makes them different from other people,but people with ASD may communicate,interact,behave,and learn in ways that are different from most other people.The learning,thinking,and problem-solvin
73、g abilities of people with ASD can range from pretty good to extremely bad.Some people with ASD need a lot of help in their daily lives;others need less.People with ASD often have problems with social,emotional,and communication skills.They might repeat certain behaviors and might not want change in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
