2021-2022学年高中英语北师大版必修1阅读训练 UNIT 1 LIFESTYLES PERIOD 5 WORD版含解析 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语北师大版必修1阅读训练 UNIT LIFESTYLES PERIOD WORD版含解析 2 2021 2022 学年 高中英语 北师大 必修 阅读 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课后阅读训练 五. 阅读理解AGroup exercise is one of the most effective ways to improve physical fitness and sustain(保持)a healthy lifestyle. Group exercise is challenging, yet fun and empowering! Of course everyone knows that exercise is good for the
2、body. However, studies have shown that when exercise is performed in groups, its not only great for improving physical health but for psychological health. Its an opportunity to be social, release endorphins(内啡肽), and improve your strength. Additionally, group exercise creates a community feel and t
3、he shared common goal motivates participants to work hard. The instrumental support of taking on a fitness journey with others proves more effective than going to the gym alone. Another beneficial aspect of group exercise is theinformational support participants receive from the instructor. Many peo
4、ple fear the gym because they feel lost and dont want to embarrass themselves. If you feel you can relate, then group training is an even better option for you. Its a great opportunity to learn more about fitness through the clear instruction and supervision(监管)of a fitness instructor. If youre tire
5、d of wandering around the gym wasting time and becoming bored, you can attend an upbeat group fitness class thatll keep your workout on track. Dont let fitness frighten you! If youre serious about wanting to live a healthy lifestyle, its extremely important to surround yourself with people wholl pro
6、vide you with the proper emotional support. I wouldnt scold anyone for deciding to party on weekends and in turn I wouldnt expect anyone to give offence to me for focusing on my health. Surround yourself with people who uplift, encourage and understand you! Make fitness even more fun by trying somet
7、hing new or any group fitness class, with a friend. Plan to go for a jog together. Then try a fun healthy restaurant or fresh juice bar! Fitness can be both fun and social! Surrounding yourself with people wholl provide you with respect support can be very beneficial while working towards reaching h
8、ealth and fitness goals. First, decide to do it for yourself and work towards staying positive. Then make sure the people you surround yourself with are supportive. Dont let negativity ruin your motivation. 【语篇概述】本文为说明文, 题材为健康生活类。本文主要讲述了群体健身活动给人们身心带来的好处。1. The first paragraph focuses on. A. the grea
9、test challenge of group exerciseB. the most effective way to improve physical fitnessC. the contribution of group exercise to psychological healthD. the shared common goal in performing exercise in groups【解析】选C。主旨大意题。做此题时要注意第一段中However后的内容, 在该部分中出现了not only. . . but(also). . . 结构, 该结构的重心在but部分, 即本句的
10、重心为It is great for psychological health, 故本题答案为C项。2. The underlined word“upbeat”in the second paragraph probably means“”. A. cheerfulB. averageC. seriousD. temporary【解析】选A。词义猜测题。根据画线词所在句子中的If youre tired of. . . 及becoming bored可推知upbeat意为“快乐的”, 故答案为A项。3. When it comes to emotional support, the autho
11、r thinks it necessary. A. to sustain a colorful lifestyleB. to party on weekends with positive peopleC. to try a fun healthy restaurant regularlyD. to surround yourself with supportive people【解析】选D。细节理解题。根据题干中的emotional support可知本题的答案在第三段第一句, 即作者认为: 和为你提供精神支持的人在一起非常必要。故答案为D项。4. What would be the bes
12、t title for the passage? A. Seeking SupportB. Supporting HealthC. Improving Your StrengthD. Building Up Fitness【解析】选B。主旨大意题。本文主要介绍了参加群体健身活动给人们身心带来的好处以及为了保持健康在群体健身活动中的做法, 故选B项。B(2017芜湖高一检测)Many teenagers feel that the most important people in their lives are their friends. They believe that their fam
13、ily members, especially their parents, dont know them as well as their friends do. In large families, it is often for brothers and sisters to fight with each other and then they can only go to their friends for advice. It is very important for teenagers to have one good friend or many friends. Even
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-456806.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
