分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型广东省惠州市惠东县燕岭学校2019届高三英语11月月考试题.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:457506
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:109KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省 惠州市 惠东县 学校 2019 届高三 英语 11 月月 考试题
    资源描述:

    1、2019届燕岭学校高三11月月考英语试卷考试用时:120分钟 满分:120分 第一部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AIts almost camp season!Summer is wonderful. Summer at one of the following awesome camps? Even more wonderful.Tahosa High Adventure BaseLocation: Ward, ColoradoPeople puzz

    2、le: Tahosas ropes courses are some of the nations best. Use your hands, feet and brains to take up high-flying challenges and overcome your fears. Fly fishing at 9,000 feet? Yes. Fishing licenses or experience needed? No, sir!Choose your adventure: Go all-inclusive, where the staff prepares meals an

    3、d runs the program, or take control and plan your perfect week. The choice is yours.Camp RaymondLocation: Parks, ArizonaDont look down: When looking up at the stars, light pollution is your enemy. But Camp Raymonds location and elevation (海拔) of 6,700 feet offer perfect conditions for seeing otherwi

    4、se invisible stars.Thats cool: Dont forget your camera and a jacket. During the day, you could spot bears and deer. At night, temperatures can fall sharply. Hot cocoa at summer camp? Cool.Pamlico Sea BaseLocation: Blounts Creek, North Carolina.Go coastal: Explore the Carolina coast by boat. You choo

    5、se the route, and Pamlico provides the equipment. Keep an eye out for wild horses, lighthouses and boatloads of fish.Set sail: Even if you dont know the difference between starboard and star-lord, Pamlicos sailing journey will make you a first-rate sailor in no time. Youll even practice finding your

    6、 way using the stars.Base CampLocation: St. Paul, MinnesotaBig upgrade: What happens when you change a 1907 cavalry drill hall (骑兵训练场) into an adventure destination in the heart of the city? You get Base Camp for overnight lock-ins, weekend retreats (隐居处) and summer camp.Inside out: Most of Base Cam

    7、p is indoors, meaning the activities like climbing walls can be undertaken on winters coldest days.1. What do we know about Tahosa High Adventure Base?A. It requires fishing licensesB. It offers lessons on flying a planeC. Its a camp that is intended for brave kidsD. It is a camp where you can set y

    8、our own pace2. What can be learned in Pamlico Sea Base?A. How to tell starboard from star-lord B. How to choose camping equipmentC. How to use the stars for directions D. How to make a boat on your own3. In which camp can kids climb walls inside on winter days?A. Base Camp B. Camp RaymondC. Pamlico

    9、Sea Base D. Tahosa High Adventure Base.B“Youll be blind by the time youre twenty-five,” a doctor at Childrens Hospital predicted. “Your blood sugars are much too high.” It consumed me. No matter where I was or what I was doing, it was overhead like a dark cloud, waiting for just the right opportunit

    10、y to break open and destroy my world.I liked painting. Losing myself in painting filled me with peace. Painting provided me with the only place where I could escape from those threatening words.When I was twenty-one, my right eye went blind. Precisely three months after my twenty-fifth birthday, I h

    11、ad a massive hemorrhage (大出血) in my left eye because of an accident. For the next twenty years, vision came and went. I went through many eye operations in an attempt to keep my vision. But after one final operation, I lost the battle and all remaining vision. And I buried all dreams of painting.Des

    12、perate, I enrolled in (注册) a sixteen-week program for the blind and visually impaired (损伤的). I learned personal adjustment and the use of a computer with adaptive software. A whole new world opened up to me through this program.“Jaws and Window-Eyes are leading software for the blind,” my instructor

    13、 told me. “You can use the Internet, e-mail and Microsoft with all its tools and features.” Its amazing! Hope went up for the first time in years. “By learning how to use hot keys to control the mouse, you can use Microsoft Access, Excel and Powerpoint,” my instructor added.For the next several year

    14、s, I learned that when one door closes, another door opens. There are plenty of choices available for the blind and visually impaired through the gift of technology. Not only do I have a speaking computer, but I have a speaking watch, alarm clock and calculator.4. What does the underlined word “it”

    15、in Paragraph 1 refer to?A. The right opportunity. B. Losing my sight in the future.C. Consuming too much sugar D. The childrens hospital.5. What happened when the author was 25 years old?A. He gave up painting. B. He went blind completelyC. He injured one of his eyes. D. He picked up a new hobby6. W

    16、hat brought a turning point to the author?A. A special course. B. A meaningful eventC. An inspiring speech. D. An important interview.7. What does the author intend to tell us?A. No pain, no gain. B. Every man has his price.C. Nothing is impossible to a willing heart. D. Be optimistic in the face of

    17、 lifes difficulties.CThese days, I walk down the steps leading toward the south end of the All England Club in Wimbledon, and still look for the Crows Nest, a small green observation tower with an outer ladder that I used to climb on for a wide view of the grounds, but which has since been knocked d

    18、own.The Crows Nest was a particularly useful point, because it allowed a tennis writer to keep trackof the action on as many as 10 outside courts at a time. At days end, reporters from different nations would share notes on what they had observed all over the grounds.Twenty-seven years later, the pr

    19、ess room has touch screens that allow us to watch live videos from any court, and even go back to watch key moments in key matches long after they have finished. You could cover Wimbledon without leaving your seat. But that is a bit like spending all your time ordering room service and looking up fu

    20、n facts on Wikipedia.More than at any other tennis tournament, there is also an appetite for stories that deal with the setting, the history and the traditions.If they change the price of the fish tacos (鱼肉卷饼) at the United States Open, its not a story. If they change the price of the strawberries a

    21、nd cream, the signature treat at Wimbledon. Its time to email your editor using capital letters.The new retractable (可伸缩的) roof was put in place in 2009. Until then, you always had to have a rainy-day story in your notebook because there were no guarantees any matches would be played. Now tennis is

    22、a sure thing on Centre Court, which has made tennis reporters a bit less creative. But at least it guarantees us daily access to the most atmospheric place in the sport.So much has changed, but Centre Court remains true to its original spirit: more a theater than a stadium. Catching that feeling is

    23、part of covering Wimbledon, too.8. What did the author do on the Crows Nest in the past?A. He made friends with reporters. B. He reported on tennis matches.C. He appreciated the beautiful scenery. D. He exchanged experiences with tennis players.9. What does the author think of the new way of coverin

    24、g Wimbledon?A. It lacks fun. B. It is expensiveC. It is not convenient. D. It is not quick enough10. Why does the author mention strawberries and cream?A. To compare popular foods. B. To introduce the typical treat at Wimbledon.C. To describe peoples craze for traditional dishes.D. To show the tradi

    25、tions of Wimbledon are an attraction.11. What difference does the new roof make?A. Audiences have easier access to a tennis court. B. Theres less fun in watching Wimbledon indoors.C. Reporters are struggling to find original material.D. rainy-day stories about Wimbledon have become history.DOn Janua

    26、ry 13, 2016, France became the first country in the world to pass a law requiring supermarkets to donate food that is approaching its expiration date (保质期) instead of throwing it away. The regulation that applies to supermarkets over 4,000 square feet requires stores to sign official donation agreem

    27、ents with local food banks.The law also makes it illegal for stores to pour water over nearly-expired food, or store it inside locked warehouses until it is picked up by the garbage trucks. These measures are often undertaken by supermarkets to prevent the hungry from searching for food through the

    28、dustbins.Though that may appear cruel, the stores claim they do it to avoid potential food poisoning that could occur if the product is on its way past its expiry. Those who do not obey the new law face the risk of heavy fines.Also, excess goods like yogurt or milk that are likely to go bad quickly

    29、are now allowed to be donated directly to the food banks. Though this has always been possible, the current process is long and complex, making it difficult for producers to give away the food in a timely manner.Frances food banks are of course thrilled about the possibility of receiving extra food.

    30、 Jacques Bailet, who heads a network of French food banks called the Banques Alimentaires, says that of the 110,000 tons of goods received annually, only 36,000 tons comes from supermarkets. Bailet estimates (估计) that just a 15% increase in supermarket donations would translate to over 10 million ad

    31、ditional meals to feed the hungry each year.Though this is a great first step, Arash Dermabarsh, the activist responsible for the grassroots movement that led to the ban, is not done. He now wants to extend the law to other places like restaurants and also try to convince other countries in the Euro

    32、pean Union to pass similar regulations. These steps are necessary because of the over 9 million tons of food wasted in France; an astonishing 67% is thrown away by consumers, with supermarkets and restaurants making up the rest.12. What should stores do with nearly-expired food?A. Throw it away. B.

    33、Send it to the hungry.C. Store it in refrigerators. D. Give it away to food banks.13. What does the underlined word “excess” in Paragraph 4 probably mean?A. Extra. B. Cheap. C. Seasonal. D. Returned.14. What might Bailet agree with about the French food banks?A. They have a lot of expired food. B. T

    34、hey will get much benefit from the law.C. Their food is enough for the people in need. D. Their food mainly comes from supermarkets.15. What does Dermabarsh plan to do?A. Build more food banks in France. B. Make the law take effect in more places.C. Organize a campaign to promote this law. D. Raise

    35、consumers awareness of waste reduction.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项,并在答题卡上将该项涂黑。We all have to make decisions all the time, and we have an abundance of choices, ranging from tiny issues to vital ones. Unfortunately, people often find it hard to make decisions. _16_ I

    36、f you would like to improve your skill of decision making, here are four suggestions for you.Dont expect to have it all._17_ You cant order every delicious dish on the menu. And there will be paths not taken, careers not chosen, to name a few. You can imagine some “what if” situations if you must, b

    37、ut do not let them take up too much space in your brain._18_Its often good to think through your decisions. But dont overdo it. Research can reach a point where returns begin to reduce, which makes it confusing more than clarifying. Many good decisions can be made based as much on intuition (直觉) as

    38、on careful assessment of endless data.Dont delay making decisions.Yes, there is a time to put off making a decision. Perhaps you need more information. _19_Or its likely that you wait for a less stressful time. Just dont wait so long that the decision is made by your own indecisiveness.Dont be hard

    39、on yourself.You decide to go on a voyage. You choose an expensive liner. Everything should work out just right. Only you didnt expect a bug that ran around on the ship, making you and your family sick for five days. _20_ But please remember it is unavoidable sometimes.A. Dont spend too much time thi

    40、nking.B. It is an important source of information.C. You may regret making such a stupid decision.D. Dont count on emotion to make decisions.E. Maybe you wish to consult with your advisor.F. Decisions force us to close the door on other possibilities.G. That means the skill of good decision-making c

    41、ounts a lot.第二部分: 语言知识运用(共两节, 满分45分)第一节:完形填空(共20小题;每小题l.5分, 满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Goran Kropp was a Swedish adventurer and mountaineer. In 1972, at the age of six, with his fathers help, he_21_ Galdhopiggen, the highest mountain in Northern Europe. twenty-th

    42、ree years later, he stood on the highest peak in the world, Qomolangma. His journey to the_22_shows just how independent, persistent (坚持的), and determined this _23_ man is._24_most people arrive at the foothills of Qomolangma by some sort of modern _25_, Kropp bicycled 7,000 miles from his home in S

    43、weden. Traveling by bike was not _26_. He stopped many times to _27_ his bike because rough roads caused mechanical problems for him. In addition, he was run after by dogs, stung by hornets(马蜂) and was caught in the rain several times before he _28_ the base of the mountain.Kropp_29_ to climb Qomola

    44、ngma the same way he traveled to the mountain: without the_30_of others and without modern conveniences. Unlike other _31_ Kropp climbed the mountain without a guide or helper. He did not _32_bottled oxygen to help him_33_ at high altitudes, and he carried all of his _34_himself in a pack that weigh

    45、ed about 140 pounds.It took Kropp _35_tries to reach the top of Qomolangma. The first time, he had to _36_ only 350 feet from the top because the weather was too dangerous. Just a few days earlier, at that same level eight climbers had _37_because of a sudden snowstorm in the mountain. He felt deep

    46、sorrow for them, but became more _38_. The mountaineer waited out the storm, _39_, and tried again a few days later. This time, he was _40_. After he walked down the mountain, he got back on his bike and rode the 7,000 miles back to Sweden.21. A. heard of B. dreamed of C. saw D. climbed22. A. top B.

    47、 country C. area D. valley23. A. outstanding B. generous C. modest D. honest24. A. Unless B. Once C. While D. Because25. A. design B. vehicle C. theory D. material26. A. boring B. easy C. tiring D. busy27. A. lock B. ride C. repair D. find28. A. left B. reached C. discovered D. toured29. A. chose B.

    48、 refused C. agreed D. hated30. A. presence B. approval C. assistance D. knowledge31. A. observers B. travelers C. mountaineers D. hikers32. A. gather B. order C. share D. bring33. A. breathe B. walk C. live D. stay34. A. medicines B. food C. clothes D. equipment35. A. two B. three C. many D. several

    49、36. A. go on B. get up C. set out D. turn back37. A. slipped B. wandered C. died D. injured38. A. astonished B. determined C. satisfied D. discouraged39. A. hid B. stopped C. survived D. rested40. A. thoughtful B. successful C. doubtful D. meaningful第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正

    50、确形式。Red is a particularly popular color in China. A pair of red shoes _41_they are for sports, dances or just fashion is a must-have for every Chinese womans shoe collection. For most Chinese brides, red shoes should also be worn _42_ their big day.As womens feet _43_ (connect) with female attractio

    51、n, red shoes often emphasize this aspect _44_ convey a special beauty. In some classic Chinese novels, there are descriptions of _45_(charm)women in red silk shoes.If you wear a dark dress in cold _46_ (season), a pair of red shoes can raise your ensemble(整套服装)to a _47_ (high) level. They can also g

    52、o with different levels of red color, _48_ (give) the wearer a lively and joyful look._49_ (sure) red will always be a beloved color for designers, and red shoes have also become a choice for many supermodels. If you are also a fan of this _50_ (energy) color, consider wearing a pair of red shoes fo

    53、r every Chinese Lunar New Year!第三部分 写作(共两节;满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last weekend, after pay a vi

    54、sit to the city of New York, I visited the Smithsonian Institutions National Air and Space Museum, where lies in Washington, D.C.The museum, which covers a area of 18,000 square meters, is made of 24 exhibition halls. All kinds of planes, rockets, missiles and spaceship of great importance and vario

    55、usly old instruments that famous pilots and astronauts used are on display. In addition, I see copies of some satellites and aircraft. More interestingly, I tried operating on some aircraft by myself. During the visit, I took lots of pictures as well.This brief visit helped myself learn much about t

    56、he history of humans space exploration. It made me more interesting in science and technology.第二节 书面表达(满分25分)假定你是李华,高中毕业10年后,从报纸上获悉母校将要举行100周年校庆。请给远在美国的同桌Peter写一封电子邮件,相约一起回母校参加活动。要点如下:1. 回忆高中快乐生活。2. 校庆活动介绍。3. 捐设奖学金。参考词汇: 百年校庆 100th anniversary celebration; 奖学金 scholarshipDear Peter,How is everything

    57、 going recently?_Yours,Li Hua11月月考参考答案阅读理解 13 DCA 4-7 BCAD 8-11 BADD 12-15 DABB七选五 16-20 GFAEC完形填空 21-25 DAACB 26-30 BCB A C 31-35 CDADA 36-40 DCBDB语法填空41. whether 42. on 43. are connected 44. and 45. charming 46. seasons 47. higher 48. giving 49. Surely 50. energetic短文改错书面表达Dear PeterHow is everyth

    58、ing going recently? Im writing to invite you to go back to our senior high school to celebrate her 100th anniversary. It has been 10 years since we graduated from it. Do you still remember the days we spent studying and playing together? Till now, these memories remain fresh.As I know, the celebrati

    59、on will last for 3 days from Oct 1st to Oct 3rd . Schoolmates will gather to meet their old friends. An evening party will be held to feast peoples eyes. When we meet, I suppose money should be raised to set up a scholarship which is used to provide financial support for the students from rural area

    60、s. What do you think about it?I am looking forward to your early coming!详细解析A篇 本文是一则广告。文章介绍了四个精彩的夏令营活动。【1题详解】细节理解题。根据Tahosa High Adventure Base 中Choose your adventure: Go all-inclusive, where the staff prepares meals and runs the program, or take control and plan your perfect week. The choice is you

    61、rs.可知,Tahosa High Adventure Base是一个你可以设定自己节奏的营地。故选D。【2题详解】细节理解题。根据Pamlico Sea Base中Set sail: Even if you dont know the difference between starboard and star-lord, Pamlicos sailing journey will make you a first-rate sailor in no time. Youll even practice finding your way using the stars.可知,在Pamlico S

    62、ea Base你能学到如何使用星星来指引方向。故选C。【3题详解】细节理解题。根据Base Camp中Inside out: Most of Base Camp is indoors, meaning the activities like climbing walls can be undertaken on winters coldest days.可知,在冬天,孩子们可以在Base Camp营地里爬墙。故选A。B篇 本文是一篇记叙文。作者的左眼失明,右眼视力严重受损,但作者没有气馁,“一个特殊的课程” 给作者带来了一个转折点。文章告诉我们:当一扇门关上时,另一扇门就会打开。【4题详解】词

    63、义指代题。根据“Youll be blind by the time youre twenty-five,” a doctor at Childrens Hospital predicted.“当你25岁的时候,你就会失明” 可知, No matter where I was or what I was doing, it was overhead like a dark cloud, waiting for just the right opportunity to break open and destroy my world.中的it指的是“在未来会失明”,故选B。【5题详解】细节理解题

    64、。根据第三段第二句Precisely three months after my twenty-fifth birthday, I had a massive hemorrhage (大出血) in my left eye because of an accident.可知,作者25岁时左眼受伤。故选C。【6题详解】推理判断题。根据第四段Desperate, I enrolled in (注册) a sixteen-week program for the blind and visually impaired (损伤的). I learned personal adjustment and

    65、the use of a computer with adaptive software. A whole new world opened up to me through this program.可知,“一个特殊的课程” 给作者带来了一个转折点。故选A。【7题详解】主旨大意题。根据最后一段中For the next several years, I learned that when one door closes, another door opens. There are plenty of choices available for the blind and visually i

    66、mpaired through the gift of technology.可知,作者告诉我们“面对生活中的困难,要乐观。”故选D。C篇 本文是一篇记叙文。作者追忆对温网的报道。虽然发生了很大的变化,但中心球场仍然忠于它的原始精神:与其说是体育场,不如说是一座剧院。捕捉这种感觉也是报道温网的一部分。【8题详解】推理判断题。根据第二段The Crows Nest was a particularly useful point, because it allowed a tennis writer to keep track of the action on as many as 10 outs

    67、ide courts at a time. At days end, reporters from different nations would share notes on what they had observed all over the grounds.可知,过去作者在the Crows Nest报道了网球比赛。故选B。【9题详解】推理判断题。根据第三段中You could cover Wimbledon without leaving your seat. But that is a bit like spending all your time ordering room se

    68、rvice and looking up fun facts on Wikipedia.可知,作者认为报道温网的新方式是昂贵的。故选A。【10题详解】推理判断题。根据第五段中If they change the price of the strawberries and cream, the signature treat at Wimbledon. Its time to email your editor using capital letters.可知,作者提到草莓和奶油是为了展示温布尔登的传统是一种吸引。故选D。【11题详解】推理判断题。根据倒数第二段中The new retracta

    69、ble (可伸缩的) roof was put in place in 2009. Until then, you always had to have a rainy-day story in your notebook because there were no guarantees any matches would be played.可知,新屋顶使关于温布尔登的雨天故事已经成为历史。故选D。D篇 本文主要讲述了法国成为世界上第一个通过法律要求超市捐赠即将过期食品的国家。而即将过期食品的捐赠对人们和社会都有积极的影响。【12题详解】推理判断题。根据文章内容第1段讲到,法国成为世界上第一

    70、个通过法律要求超市捐赠即将过期食品的国家,之后文章就此展开。故选D。【13题详解】词义猜测题。根据第四段中Also, excess goods like yogurt or milk that are likely to go bad quickly are now allowed to be donated directly to the food banks. 此外,像酸奶或牛奶这样的过剩商品可能很快就会变质,现在可以直接捐赠给食品银行。由此推知划线词的意思是“额外的,过量的”,故选A。【14题详解】推理判断题。根据倒数第二段最后一句Bailet estimates (估计) that j

    71、ust a 15% increase in supermarket donations would translate to over 10 million additional meals to feed the hungry each year.可知,Bailet认为他们将从法律中得到很多好处。故选B。【15题详解】推理判断题。根据最后一段中Though this is a great first step, Arash Dermabarsh, the activist responsible for the grassroots movement that led to the ban,

    72、 is not done. He now wants to extend the law to other places like restaurants and also try to convince other countries in the European Union to pass similar regulations.可知,Dermabarsh计划让法律在更多的地方生效。故选B。七选五 本文是一篇说明文。文章介绍了四条提高你的决策技巧的建议。【16题详解】上文提示“我们都必须一直做决定,我们有大量的选择,从微小的问题到重要的问题。不幸的是,人们常常发现很难做出决定。”空格下文

    73、提示“如果你想提高你的决策技巧,这里有四条建议。”承接上下文,G项That means the skill of good decision-making counts a lot.“这意味着良好决策的技巧很重要。”切题。关键词the skill of good decision-making。【17题详解】下文提示“你不能把点菜单上所有好吃的菜都点了。”承接下文,F项 Decisions force us to close the door on other possibilities.“决定迫使我们关闭其他可能性的大门。”切题。下文是一个部分否定的句子,F项和其内容吻合。【18题详解】此空

    74、是小标题,结合上下文的标题,答案应该在A/D中选择。根据下文内容“仔细考虑你的决定通常是件好事。但别过度。”由此可知,A项Dont spend too much time thinking.“不要花费太多的时间思考”切题。该项中的too much和下文的overdo吻合。【19题详解】上文提示“也许你需要更多的信息。”空格下文提示“或者,你可能会等待一个压力较小的时间。”承接上下文,E项 Maybe you wish to consult with your advisor.“也许你想和你的导师商量一下。”切题。该项中的Maybe与上文的Perhaps和下文的Or相吻合。【20题详解】下文提示

    75、“但请记住,有时是不可避免的。”承接下文,C项You may regret making such a stupid decision.“你可能会后悔做了这么一个愚蠢的决定。”切题。下文中的But表示转折,将C项中的regret和下文的unavoidable连在一起。完形填空Goran Kropp是一位瑞典探险家和登山家。本文介绍他两次骑自行车旅行的经历。他的登顶之路显示了这位杰出人物的独立、执着和决心。【21题详解】考查动词。A. heard of听说;B. dreamed of梦想;C. saw看见;D. climbed爬。根据In 1972, at the age of six, wit

    76、h his fathers help, he_1_ Galdhopiggen, the highest mountain in Northern Europe.可知,1972年,在他父亲的帮助下,六岁的他爬上了北欧最高的山Galdhopiggen。故选D。【22题详解】考查名词。A. top顶部;B. country国家;C. area区域;D. valley山谷。根据His journey to the_2_shows just how independent, persistent (坚持的), and determined this _3_ man is.可知,他的登顶之路显示了这位杰出

    77、人物的独立、执着和决心。故选A。【23题详解】考查形容词。A. outstanding杰出的;B. generous 慷慨的;C. modest 谦虚的;D. honest诚实的。根据His journey to the_2_shows just how independent, persistent (坚持的), and determined this _3_ man is.可知,他的登顶之路显示了这位杰出人物的独立、执着和决心。故选A。【24题详解】考查连词。A. Unless除非;B. Once一旦;C. While在-期间;D. Because因为。根据_4_most people a

    78、rrive at the foothills of Qomolangma by some sort of modern _5_, Kropp bicycled 7,000 miles from his home in Sweden.可知,当大多数人乘某种现代汽车到达Qomolangma的山麓时,Kropp骑着自行车从他在瑞典的家走了7 000英里。此处是while引导的时间状语从句,故选C。【25题详解】考查名词。A. design设计;B. vehicle车辆;C. theory理论;D. material材料。根据_4_most people arrive at the foothills

    79、 of Qomolangma by some sort of modern _5_, Kropp bicycled 7,000 miles from his home in Sweden.可知,当大多数人乘某种现代汽车到达Qomolangma的山麓时,Kropp骑着自行车从他在瑞典的家走了7 000英里。故选B。【26题详解】考查形容词。A. boring令人厌烦的;B. easy容易的;C. tiring累人的; D. busy忙碌的。根据下文He stopped many times to _7_ his bike because rough roads caused mechanical

    80、 problems for him.可知Traveling by bike was not _6_.骑自行车旅行是不容易的。故选B。【27题详解】考查动词。A. lock 锁;B. ride骑;C. repair修理;D. find找到。根据He stopped many times to _7_ his bike because rough roads caused mechanical problems for him.可知,他多次停下来修理自行车,因为粗糙的道路给他带来了机械问题。故选C。【28题详解】考查动词。A. left离开;B. reached到达;C. discovered 发

    81、现;D. toured旅行。根据In addition, he was run after by dogs, stung by hornets(马蜂) and was caught in the rain several times before he _8_ the base of the mountain.可知,此外,他还被狗追赶,被黄蜂叮了一下,在他到达山脚下之前,他被雨淋了好几次。故选B。【29题详解】考查动词。A. chose 选择;B. refused拒绝;C. agreed同意;D. hated厌恶。根据Kropp_9_ to climb Qomolangma the same

    82、way he traveled to the mountain: without the_10_of others and without modern conveniences.可知,Kropp选择以同样的方式攀登珠峰:没有其他的帮助,也没有现代化的便利设施。故选A。【30题详解】考查名词。A. presence存在;B. approval批准;C. assistance援助;D. knowledge知识。根据Kropp_9_ to climb Qomolangma the same way he traveled to the mountain: without the_10_of oth

    83、ers and without modern conveniences.可知,Kropp选择以同样的方式攀登珠峰:没有其他的帮助,也没有现代化的便利设施。故选C。【31题详解】考查名词。A. observers观察者;B. travelers 旅行者;C. mountaineers登山家;D. hikers远足者。根据Unlike other _11_ Kropp climbed the mountain without a guide or helper.可知,与其他登山运动员不同的是,Kropp在没有向导或帮助的情况下爬上了山。故选C。【32题详解】考查动词。A. gather聚集;B.

    84、order命令;C. share分享;D. bring拿来。根据He did not _12_bottled oxygen to help him_13_ at high altitudes, and he carried all of his _14_himself in a pack that weighed about 140 pounds.可知,他没有带着瓶装氧气来帮助他在高海拔地区呼吸,他把所有的设备都装在一个重达140磅的背包里。故选D。【33题详解】考查动词。A. breathe呼吸;B. walk散步;C. live居住;D. stay停留。根据He did not _12_b

    85、ottled oxygen to help him_13_ at high altitudes, and he carried all of his _14_himself in a pack that weighed about 140 pounds.可知,他没有带着瓶装氧气来帮助他在高海拔地区呼吸,他把所有的设备都装在一个重达140磅的背包里。故选A。【34题详解】考查名词。A. medicines药物;B. food食物;C. clothes衣服; D. equipment设备,装备。根据He did not _12_bottled oxygen to help him_13_ at h

    86、igh altitudes, and he carried all of his _14_himself in a pack that weighed about 140 pounds.可知,他没有带着瓶装氧气来帮助他在高海拔地区呼吸,他把所有的设备都装在一个重达140磅的背包里。故选D。【35题详解】考查数词。A. two 二;B. three三;C. many 很多;D. several几个。根据下文的The first time, he had to _16_ only 350 feet from the top because the weather was too dangerous

    87、.和The mountaineer waited out the storm, _19_, and tried again a few days later.可知,It took Kropp _15_tries to reach the top of Qomolangma.Kropp两次试图到达Qomolangma的顶端。故选A。【36题详解】考查动词词组。A. go on继续;B. get up起床;C. set out出发;D. turn back往回走。根据The first time, he had to _16_ only 350 feet from the top because

    88、the weather was too dangerous.可知,第一次,由于天气太危险,他不得不从山顶往回走350英尺。故选D。【37题详解】考查动词。A. slipped打滑;B. wandered徘徊;C. died死;D. injured受伤。根据Just a few days earlier, at that same level eight climbers had _17_because of a sudden snowstorm in the mountain.可知,就在几天前,在同样的水平上,有8名登山者因为山中突然的暴风雪而死亡。故选C。【38题详解】考查形容词。A. as

    89、tonished吃惊的;B. determined坚决的;. Satisfied满意的;D. discouraged丧失信心的。根据He felt deep sorrow for them, but became more _18_.可知,他为他们感到深深的悲哀,但变得更加坚定。故选B。【39题详解】考查动词。A. hid躲藏;B. stopped停止;C. survived幸存;D. rested休息。根据The mountaineer waited out the storm, _19_, and tried again a few days later.可知,这位登山家在暴风雨中等待,休

    90、息了一会儿,几天后又试了一次。故选D。【40题详解】考查形容词。A. thoughtful深思的;B. successful成功的;C. doubtful可疑的;D. meaningful有意义的。根据This time, he was _20_.可知,这次他成功了。故选B。【点睛】完形填空的解题技巧之一就是要根据上下文来学会“推理”出最佳选项。同学们要遵循“上下求索”的原则来查找信息。本题第15小题,是有关Kropp试图几次到达Qomolangma的顶端的问题。据下文的The first time, he had to _16_ only 350 feet from the top beca

    91、use the weather was too dangerous.和The mountaineer waited out the storm, _19_, and tried again a few days later.可知,两次试图到达Qomolangma的顶端。语法填空 红色在中国是一种特别流行的颜色。本文介绍中国女性穿红鞋的传统。【41题详解】句意:一双红色的鞋,无论是体育、舞蹈还是时尚,都是每个中国女性的鞋子收藏的必备之处。此处是whether-or-,无论-还是-,引导的让步状语从句,故答案为whether。【42题详解】句意:对于大多数中国新娘来说,红鞋也应该在她们的大日子里穿

    92、。“在某一天”用介词on。【43题详解】句意:由于女性的脚与女性的吸引力有关,红鞋经常强调这一点,并传达出一种特殊的美。句子用一般现在时态的被动态,主语是womens feet,故答案为are connected。【44题详解】句意:由于女性的脚与女性的吸引力有关,红鞋经常强调这一点,并传达出一种特殊的美。此空表示并列的递进关系,故答案为and【45题详解】句意: 在一些经典的中国小说中,有关于穿着红色丝绸鞋的迷人女人的描写。此句是there be句型,根据谓语部分are,可知句子主语用名词复数,故答案为descriptions。 【46题详解】句意:如果你在寒冷的季节穿一件深色的衣服,一双红色的鞋子可以把你的套装提升到一个更高的层次。可知此空用名词复数,故答案为seasons。【47题详解】句意:如果你在寒冷的季节穿一件深色的衣服,一双红色的鞋子可以把你的套装提升到一个更高的层次。上下文联系可知句子用比较级,故答案为higher。【48题详解】句意:它们还可以搭配不同层次的红色,让佩戴者充满活力和愉悦的表情。此处是现在分词做伴随状态,故答案为giving。【49题详解】句意:当然,红色永远是设计师们钟爱的颜色,而红鞋也成为许多超级模特的选择。副词修饰整个句子,故答案为Surely。【50题详解】形容词修饰名词,故答案为energetic。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省惠州市惠东县燕岭学校2019届高三英语11月月考试题.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-457506.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1