《2017参考》金版教程2016高考英语二轮复习训练:4-1 短文改错A WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2017参考
- 资源描述:
-
1、建议用时:15分钟Correction 12015江西六校联考二It appear that people dont need phone boxes any longer. In a small British village, people decided to turning a red phone box into a library. Now, the phone box is one of the country smallest libraries. About 150 books sit on shelves in a phone box. Villagers there ca
2、n take whatever they want and leave their own books for exchanges. They can use the library around the clock when its open 365 days a year and 24 hours a day. Since the library opened its bright door, people from all parts of the village paid it a visit. Among it therere senior citizens living in th
3、e neighborhood, children getting off school buses and university students are stopping by late at night. It is convenient for them to use such a wonderfully library.答案:It that people dont need phone boxes any longer. In a small British village, people decided to a red phone box into a library. Now,
4、the phone box is one of the smallest libraries. About 150 books sit on shelves in phone box. Villagers there can take whatever they want and leave their own books exchange. They can use the library around the clock its open 365 days a year and 24 hours a day. Since the library opened its bright door
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458183.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
